Un nou jurnal pentru dezvoltatori Minecraft dezvăluie generația mondială pentru „Actualizarea Peșterilor și stâncilor”

Sursa: Mojang Studios

Ce trebuie sa stii

  • Următoarea actualizare majoră pentru Minecraft este „Actualizarea Peșterilor și stâncilor”, care prezintă unele drastice.
  • În cel mai recent jurnal al dezvoltatorilor de la Mojang Studios, dezvoltatorii Minecraft discută despre cum se schimbă generația mondială.
  • „Actualizarea peșterilor și stâncilor” modifică masiv modul în care se generează munții și peșterile în lume, cu rezultate semnificative.
  • Dacă ești încântat de una dintre cele mai extinse actualizări pentru Minecraft de până acum, jurnalul dezvoltatorului merită cu siguranță urmărit.

Minecraft este un joc care evoluează constant cu noi actualizări și îmbunătățiri. Cu toate acestea, nu toate aceste actualizări sunt egale, nu introduc multe mai multe altele decât altele. Viitoarea actualizare Caves and Cliffs, care este programată să fie lansată în vara anului 2021, este una dintre cele mai mari versiuni pentru Minecraft până acum. Actualizarea viitoare modifică drastic modul în care munții și sistemele de peșteri sunt generate în Minecraft, iar cel mai recent jurnal al dezvoltatorilor de la Mojang Studios trece exact peste asta.

Diferiți membri ai echipei de la Mojang Studios discută pe rândurile actualizărilor Caves and Cliffs pentru Minecraft, în special despre modul în care generația mondială va deveni mult mai mare, diverse și interesantă pentru jucătorii de toate stilurile de joc. De la priveliști montane mult mai dramatice, înălțimi crescute ale lumii, noi biomi de peșteri, cum ar fi Lush Caves și Dripstone Caves, și multe altele, actualizarea Caves and Cliffs nu reține loviturile în încercarea de a rupe Actualizarea Nether de pe tron​ ​pentru „Cea mai mare actualizare Minecraft."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți interesat de viitoarea actualizare Caves and Cliffs pentru Minecraft, vă veți vedea videoclipul de mai sus (și toată acoperirea noastră despre el). În știrile recente, Mojang Studios a introdus în sfârșit Lush Caves în cel mai recent instantaneu Minecraft: Java Edition. Jucătorii Minecraft: Bedrock Edition au primit și noul 1.16.Versiunea 210 cu remedieri de erori înainte de testarea mai densă a actualizării Caves and Cliffs.

Pentru a profita la maximum de Minecraft, înainte și după actualizarea Caves and Cliffs, investiți într-una dintre cele mai bune căști pentru Xbox Series X|S. vă puteți, de asemenea, să uitați lista noastră cu cele mai bune produse, jucării și cadouri pentru Minecraft, pentru ceva pe care să vă îngrijească orice fan Minecraft l-ar plăcea.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox One, Windows 10, Playstation 4 și Nintendo Switch. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

  • 50 USD la Microsoft (Xbox One Master Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
  • 50 USD la Microsoft (Windows 10 Master Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here