Nouă funcție Microsoft Teams vă ajutați să remediați apelurile și întâlnirile întârziate

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams are acum o funcție de sănătate a apelurilor pentru a identifica și depana problemele din întâlniri și apeluri.
  • Caracteristica afișează detalii, inclusiv rata de cadre trimise, timpul de călătorie dus-întors și pierderea pachetelor primite.
  • Asistență pentru sănătate la început să fie lansată în iunie 2021, dar acum este disponibilă în general pentru utilizatorii de desktop.

Microsoft Teams are o nouă funcție de sănătate a apelurilor care vă permite să identificați probleme legate de întâlniri și apeluri. Sănătatea apelurilor arată timpul dus-întors, pierderea pachetelor primite, rata de cadre trimise și alte detalii despre apeluri și întâlniri. Funcția a început să fie lansată în iunie 2021, dar acum este disponibilă în general pentru utilizatorii de desktop (prin OnMSFT).

Pentru a vedea funcția de sănătate a apelurilor, trebuie să deschideți secțiunea Mai multe acțiuni făcând clic pe "..." pictograma. Meniul drop-down va afișa o opțiune pentru „Sănătate apel." Detaliile din funcție vor apărea într-un panou din partea dreaptă a ecranului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea Microsoft a caracteristicilor de pe pagina de asistență:

Vizualizarea sănătății a apelurilor din Teams vă ajutați să identificați și să remediați problemele pe care le puteți întâmpina în timpul unei întâlniri sau unui apel Teams. În această vizualizare, veți obține date despre rețea, audio, partajarea ecranului și calitatea video de ieșire. Aceste valori în timp real sunt actualizate la fiecare 15 secunde și sunt cel mai bine folosite pentru a depana probleme care durează cel puțin atât de mult.

Sursa: Windows Central

Pagina de asistență notează că „Ratele scăzute de cadru nu implică neapărat sau experiență slabă de apel. Dacă întâmpinați o calitate video slabă și rate scăzute de cadre, aceasta ar putea fi din cauza performanței sistemului informatic sau a resurselor hardware insuficiente."

Microsoft Teams

Microsoft Teams este un instrument excelent pentru întâlniri și apeluri video. Acum, utilizatorii de desktop pot vedea detaliile acestor apeluri pentru a ajuta la rezolvarea oricăror probleme.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here