Un nou Mass Effect este în producție timpurie, conform teaserului criptic al Game Awards

Sursa: Bioware (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • Geoff Keighley a încheiat The Game Awards cu un teaser criptic de la BioWare.
  • Mass Effect este setat la „continuare” într-o anumită formă, conform videoclipului.
  • Mass Effect: Legendary Edition este încă pregătit pentru 2021.

Într-un anunț surpriză și foarte critic de la sfârșitul The Game Awards, gazda Geoff Keighley a prezentat un teaser care spunea „Mass Effect va continua." Acesta a fost urmat de un tweet de la Twitter oficial Mass Effect că un nou capitol din seria este acum în producție timpurie.

Nu era mult altceva în teaser. Am văzut câteva planete și stele în timp ce camera făcea zoom în toată galaxie. O siluetă cu glugă este apoi văzută urcând pe un munte înzăpezit și vânt, unde descoperă sau armură cu emblema N7 pe ea. Apoi, s-a dezvăluit că figura cu glugă este un Asari și există un Secerator mort în fundal. Nu este clar dacă Asari este Liara, dar pare să fie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Michael Gamble, director de proiect la BioWare, adaugă și mai mult la mister într-un tweet care le spune oamenilor să asculte cu atenție audio-ul din teaser (ceea ce îl vom face pentru moment).

Sunt atât de noroci să pot împărți viziunea noastră despre viitorul Mass Effect. Am visat să facem acest prim pas cu tine și știm că îți pasă de acest univers la fel de mult ca și nouă. M-am gândit la asta aproape în fiecare zi în ultimii 1.360 de zile. Mulțumesc. ❤️ //t.co/9nD5ImxLyR

– Michael Gamble (@GambleMike) 11 decembrie 2020

Aceste remorcă sunt multe despachetat. Uite. Si asculta cu atentie :)

– Michael Gamble (@GambleMike) 11 decembrie 2020

S-a anunțat anterior că un nou Mass Effect este în curs de dezvoltare cu o „echipă de veterani”, dar acum știm că merge mai departe.

Fanii BioWare au fost răsfățați anul acesta pentru primul. Mass Effect: Legendary Edition, care va include versiuni remasterizate ale celor trei jocuri originale din serie, urmează să apară în primăvara anului 2021 și a fost anunțat oficial în timpul sărbătorilor Zilei N7 din acest an. Este setat să fie lansat pentru Xbox One, Xbox Series X, PC, PS4 și PS5.

De asemenea, în timpul Game Awards de anul acesta a fost un nou trailer Dragon Age, care a arătat interesant romantic problematic favorit tuturor, Solas, și niște elemente grafice captivante.

De asemenea, a fost un an interesant pentru studio în ansamblu. Anthem, care a debutat anul trecut cu rezultate mixte, urmează să primească sau revizuire uriașă numită Anthem Next. Chiar săptămâna trecută, Casey Hudson și Mark Darrah, veterani ai studioului, au anunțat că pleacă după zeci de ani în companie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here