Noua lucrare de artă conceptuală Halo 5: Guardians a fost dezvăluită de artistul 343 Industries

Sursa: Gabo Garza pe ArtStation

Ce trebuie sa stii

  • Artistul 343 Industries Gabo Garza a dezvăluit concept art Halo 5 nemaivăzut până acum.
  • Piesele pot fi vizualizate gratuit pe pagina ArtStation a lui Garza.
  • Lucrările de artă conțin câteva concepte fascinante care ar putea ajunge să fie o parte oficială a Halo într-o zi.

Recent, artistul 343 Industries Gabriel Garza (cunoscut mai frecvent sub numele de „Gabo Garza”) a lansat o colecție mare de lucrări de artă conceptuale nou-nouțe, nemaivăzute până acum pentru Halo 5: Guardians în portofoliul său ArtStation. Ele pot fi vizualizate liber de oricine și o mulțime dintre ele sunt destul de interesante. Iată câteva dintre piese mele personale preferate:

Sursa: Gabo Garza pe ArtStation și Gabo Garza

Cred că este destul de semnificativ faptul că 343 Industries s-a gândit să aducă înapoi. într-un fel. Unele dintre piese arată, de asemenea, că 343 s-a jucat și cu ideea vehiculelor terestre Forerunner, ceea ce mulți fani. Halo sperau să văd când Halo 5 a introdus navele aeriene Prometheans, Phaeton.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este pe deplin posibil ca niciuna dintre aceste idei să nu ajungă vreodată în Halo în mod oficial (la urma urmei, trebuie să fi fost tăiate dintr-un anumit motiv), dar cred, de asemenea, că există șanse mari să vedem cel puțin niște. chestii de genul acesta în Halo Infinite. De exemplu, aș fi șocat dacă jocul nu ar introduce un vehicul terestre Forerunner de vreun fel, având în vedere cât de mult doresc fanii unul. De asemenea, având în vedere că Cortana a invitat diverse specii să i se alăture în ce ea a preluat galaxia la sfârșitul Halo 5, cred că a le oferi să prometeice ar fi o componentă izbitoare de a a-și face cum să nu cumva să domnească. brațele deschise. În cele din urmă, doar timpul nu va spune, dar sper că 343 Industries nu va lăsa aceste idei fascinante să dispară.

De asemenea, după ce am văzut această artă, sunt convins că Arbiter are nevoie de o pelerină. Faceți să se întâmple, 343.

Halo 5: Guardians este disponibil acum pe Xbox One pentru 20 USD. Dacă sunteți interesat de unele dintre versiunile mai vechi, Halo: The Master Chief Collection este disponibil pentru 30 USD pe Xbox One și 40 USD pe PC. Totuși, nu toate jocurile sunt încă disponibile pe PC, dar Halo: Reach este, iar Halo: Combat Evolved Anniversary începe testarea în curând. Halo Infinite este programat să fie lansat în perioada Sărbătorilor 2020 pe Xbox One, Xbox Series X și PC.

Cea mai recentă aventură

Halo 5: Gardienii

Cea mai recentă experiență cu Halo shooter

Halo 5: Guardians este cea mai recentă lansare de shooter de la 343 Industries, care îi duce pe jucători într-o călătorie prin galaxie, în timp ce Master Chief și Blue Team pleacă AWOL, cu Fireteam Osiris pe călcâie.

  • 20 USD la Microsoft

Termină lupta

Halo: Colecția Master Chief

Experimentați întreaga istorie Halo

Colecția Master Chief este o colecție a fiecărui shooter Halo din era pre-Xbox One, oferind o valoare incredibilă la un preț incredibil.

  • 30 USD pe Amazon
  • 40 USD la Microsoft
  • 40 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here