Noul trailer Elden Ring dezvăluie gameplay-ul, data lansării pe 21 ianuarie 2022

Sursa: FromSoftware

Ce trebuie sa stii

  • Un nou trailer Elden Ring a fost prezentat în timpul Summer Game Fest.
  • Trailerul a prezentat modul de joc, precum și elemente ale poveștii.
  • Data lansării lui Elden Ring a fost, de asemenea, dezvăluită în trailer. Lansarea este programată pe 21 ianuarie 2022.

Viitorul RPG de acțiune de la FromSoftware, Elden Ring, a făcut o apariție surpriză înainte de E3 2021 în timpul spectacolului Summer Game Fest al lui Geoff Keighley, sub forma unui trailer nou-nouț care a prezentat o parte din jocul lui Elden Ring, precum și și elemente de poveste și lumea jocului. urmări trailerul mai jos:

După cum mulți fani au ajuns să aștepți pe baza comentariilor făcute de președintele FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, gameplay-ul lui Elden Ring pare să fie foarte asemănător cu cel al seriei Dark Souls, cu accent pe echivare și lupta corp la corp (magia este o opțiune disponibilă). , la fel). În plus față de prezența lui FromSoftware, există și mecanisme noi, cum ar fi lupta cu cai călare și explorarea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Altceva pe care a dezvăluit trailerul a fost data lansării lui Elden Ring, care este 21 ianuarie 2022. Acest lucru este interesant, deoarece poate acum nu am avut informații despre când ne așteptăm la sosirea jocului.

Ești încântat că Elden Ring va ajunge pe Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri cu Windows 10 (și Windows 11)? Să-mi dai de veste. Poate ajunge să fie unul dintre cele bune jocuri de rol pentru Xbox One vreodată, așa că mai sigur îl urmărim cu atenție. În special, este disponibil pentru precomandă acum și pentru 60 USD.

Succesorul lui Dark Souls

Elden Ring

Elden Ring...o, Elden Ring!

Elden Ring este următoarea epopee fantastică a lui FromSoftware, care se concentrează pe designul deschis într-un univers creat atât de președintele FromSoftware, Hidetaka Miyazaki, cât și de autorul A Song of Ice and Fire, George R. R. Martin.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy
  • 60 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here