Noua aplicație CellarTracker Windows Phone ține evidența colecțiilor și a recenziilor de vinuri”,

CellarTracker, care susține că are cea mai mare colecție online de recenzii de vinuri din lume, tocmai a lansat aplicația Windows Phone, care va permite utilizatorilor să țină evidența nu numai a recenziilor sale, ci și a propriilor colecții de vinuri.

Aplicația oferă utilizatorului acces la recenzii de 1.7 milioane de vinuri împreună cu 4.5 milioane de note de degustare. De asemenea, oferă un instrument pentru a urmări o colecție personală de vin prin scanarea codurilor de bare. Acesta adaugă: „CellarTracker vă permite să urmăriți ceea ce ați băut — din pivniță, un restaurant, cramă sau oriunde — și să adăugați propriile note de degustare, evaluări și imagini de etichetă."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Interesant, Cellar Tracker se lansează pe iOS, Android și Windows Phone, toate în același interval de timp, așa că merită să îi mulțumim companiei. Mai multe informații pot fi găsite pe blogul Cellar Tracker.

Ce părere aveți despre această ultimă aplicație cu tematică de vin pentru Windows Phone? Mulțumesc lui Andrew și Dustin pentru sfaturi!

  • Descărcați CellarTracker din Windows Phone Store

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here