Noua trailer Call of Duty: Black Ops 4 Zombies prezinta hoarde de strigoi pe o nava de croaziera

Astăzi, Activision a lansat un trailer pentru povestea Call of Duty: Black Ops 4 Zombies Chaos. Luând pe pagina din cartea Tomb Raider, Scarlett Rhodes vrea să rezolve dispariția misterioasă a tatălui și excentric. Cu ajutorul a trei proscriși loiali, ea va lupta cu valuri de strigoi și va descoperi o relicvă prețuită care deține o putere extraordinară care amenință întreaga umanitate.

Potrivit editorului, Call of Duty: Black Ops 4 oferă cea mai mare experiență zombie la lansare, oferind moduri precum „IX”, „Blood of the Dead” și „Voyage of Despair”. Cu o nouă aventură incitantă și o distribuție de personaje, Call of Duty: Black Ops 4's Zombies ar trebui să prezinte un gameplay profund, iar fanii Easter Eggs au ajuns să aștepți. Se așteaptă să aibă loc mai multe dezvăluiri pe YouTube săptămâna aceasta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Call of Duty: Black Ops 4 este dezvoltat de Treyarch. Raven Software ajută la versiunile de consolă, în timp ce dezvoltarea PC-ului se ocupă de Beenox. Lansarea titlului este programată pe Xbox One, PC și PlayStation 4 pe 12 octombrie 2018. Cei care precomandă acum pot avea acces la beta-ul Call of Duty: Black Ops 4.

Multiplayer Beta începe pe 3 august 2018 pe PlayStation 4, urmată la scurt timp după aceea de Xbox One și PC pe 10 august. Potrivit editorului, Call of Duty: Black Ops 4 pe PC va oferi o experiență completă optimizată, îngrijire pentru prima dată va fi disponibilă exclusiv pe Battle.net, serviciul de jocuri online Blizzard.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here