Noul mod multiplayer Beat Saber vă permite să tăiați blocuri împreună cu prietenii tăi

Sursa: Beat Games

Ce trebuie sa stii

  • Cea mai recentă actualizare Beat Saber include mult așteptatul mod multiplayer cu suport pentru până la 5 jucători.
  • Actualizarea este disponibilă acum pentru platformele Steam și Oculus și va veni în curând pe PlayStation VR.
  • Jucătorii pot personaliza avatarurile într-un nou mediu asemănător unei arene, creat special pentru multiplayer.
  • Multiplayerul nu este multi-platformă în acest moment.

A fost ceea ce pare pentru totdeauna, dar modul multiplayer Beat Saber a sosit în sfârșitul prin actualizarea v1.12.1. atât pentru platformele Steam, cât și pentru Oculus. Jucătorii PlayStation VR vor trebui să aștepte un pic mai mult pentru ca actualizarea să fie disponibilă din cauza diferențelor în programul de certificare Sony, dar aceeași actualizare multiplayer va veni și la PSVR în viitorul foarte apropiat. Între timp, jucătorii Steam și Oculus pot sări în căștile alese, fie că este un Oculus Quest 2 nou-nouț sau altceva, și se pot provoca reciproc la un duel cu scoruri înalte de tăiere a blocurilor la ritm.

Acesta ar putea fi un moment minunat pentru a obține niște mânere Beat Saber pentru controlerele dvs., pentru a vă oferi un avantaj suplimentar față de prietenii tăi! Noul mod multiplayer poate fi jucat prin joc rapid sau pe un server privat, astfel încât să poată alege între prieteni și jucători aleatori online. Un nou mediu asemănător are a fost creat special pentru noul mod multiplayer, pe care l-am văzut pentru prima dată dezvăluit la Facebook Connect alături de mulțime de alte jocuri. Momentan, modul multiplayer este limitat la fiecare platformă respectivă, astfel jucătorii pot juca numai cu jucători Steam, jucători Oculus împotriva jucătorilor Oculus și așa mai departe și așa mai departe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Toate OST-urile originale și DLC-urile oficiale disponibile pot fi redate în multiplayer, iar Beat Games confirmă că vor fi acceptate și toate melodiile și DLC-urile viitoare viitoare. Un mic strop de înțelepciune de remarcat este că vom primi mai multe pachete de melodii și DLC-uri oficiale în viitorul apropiat. În afară de asta, jucătorii vor găsi un avatar nou-nouț pe care să-l personalizeze și o nouă arenă captivantă pentru a juca multiplayer. Beat Games a revizuit, de asemenea, meniul cu un nou design vizual, precum și a modificat mai multe efecte de iluminare de-a lungul jocului.

Destul de ciudat, panoul de statistici a jucătorului a fost eliminat temporar, așa că nu vedeți acest lucru, nu vă faceți griji, va reveni în curând. În prezent, nu există chat vocal în multiplayer, deoarece Beat Games menționează fiecare platformă VR are deja chat vocal și ar fi redundant. Mai mult ca sigur, ori nu ai vrea ca oamenii să țipe peste melodiile tale în timp ce să încerce cânte, așa că probabil că este o mișcare bună din partea lor. Deci ce mai aștepți? Pune-ți căștile VR și treci la felie!

VR ușor și puternic

Oculus Quest 2

Jocuri cum nu ați mai experimentat niciodată

Facebook a aparent totul cu a doua generație Oculus Quest, făcând această consola VR pentru a obține.

  • De la 299 USD la Amazon
  • De la 299 USD la Best Buy
  • De la 299 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here