Noile limită pentru aplicații și jocuri de la Microsoft facilitează limitarea timpului de utilizare a dispozitivului.

Ce trebuie sa stii

  • Noile limită pentru aplicații și jocuri de la Microsoft le permis părinților să limiteze timpul petrecut pe ecran în funcție de aplicație sau de joc.
  • Funcția funcționează pe dispozitivele Windows 10, consolele Xbox One și dispozitivele utilizate Android Microsoft Launcher.
  • Funcția este disponibilă acum în previzualizare.

Este important pentru mulți părinți să vă asigurați că copiii înțeleg valoarea limitării timpului pe ecran. Acum, o nouă funcție de limitare a aplicațiilor și a jocurilor de la Microsoft facilitează reglarea cât timp petrec copiii în anumite aplicații și jocuri, chiar și atunci când trec între dispozitive. Funcția este disponibilă acum în previzualizare și funcționează pe dispozitivul Windows 10, console Xbox One și dispozitivul Android folosind Microsoft Launcher.

Microsoft deja la fel de multe setări care pot limita sau restricționa timpul de utilizare prin setările contului de familie, dar această nouă caracteristică oferă câteva opțiuni noi utile. Părinții pot limita acum cât timp petrece un copil într-o anumită aplicație sau joc, indiferent de dispozitivul pe care se află copilul. De exemplu, puteți seta o limită de timp pentru Netflix care să se extindă pe computerul dvs. de acasă, Xbox One și un telefon Android. Părinții se pot asigura, de asemenea, că aplicațiile necesare pentru teme sau orice aplicație care să aibă nevoie de o limită diferită nu sunt restricționate de limitări privind timpul de utilizare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Această aplicație poate fi personalizată pentru a funcționa diferit în zilele lucrătoare și în weekend. De exemplu, ai putea permite copilul tău să joace Fortnite toată ziua în weekend, dar să-l limitezi la doar o oră în zilele lucrătoare.

Microsoft subliniază în postarea de blog care anunță noua caracteristică că nicio tehnologie nu înlocuiește educația parentală, dar că aceste instrumente pot ajuta părinții atunci când sunt împreună cu comunicarea.

Pentru a utiliza funcția pe telefoanele Android, va trebui să vă asigurați că dispozitivele folosesc Microsoft Launcher. O postare de știri Xbox dezvăluie funcția în continuare în legătură cu consola Xbox One.

Microsoft Launcher

Acest lucru lansat pentru Android are un design curat și se integrează cu serviciile Microsoft, inclusiv Microsoft To-Do, Office 365 și Cortana.

  • Gratuit pe Google Play

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here