Nouă cameră de securitate Arlo Ultra de la Netgear vă va monitoriza casa în 4K

Netgear anunțat Arlo Ultra, o cameră de securitate wireless 4K HDR care pare a fi un upgrade serios față de Arlo Pro 2. Cel mai mare upgrade este în rezoluție. Aceasta este prima camera de securitate Arlo a Netgear care are rezoluție 4K și procesare a imaginii HDR. Netgear rezolvă că utilizatorii vor putea folosi pentru a afla detalii critice pe care altfel le-ar fi ratat, cum ar fi numerele de înmatriculare sau îmbrăcămintea, atunci când identifică activitățile suspecte.

Camera va veni, de asemenea, cu un câmp vizual de 180 de grade, zoom și urmărire automată, microfoane duble și multe altele. Ultra are în sfârșit un reflector integrat în el. Anterior, ar trebui să cumpărați Arlo Smart Home Security Light și să vă sincronizați cu sistemul dvs. Alte caracteristici includ vederea timpului de noapte color și zonă de activitate personalizate pe care le puteți seta singur. Audio bidirecțional include anularea avansată a zgomotului pentru a minimiza zgomotul de fundal și pentru a permite conversații clare și naturale de pe ambele părți ale camerei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Utilizați camera de securitate în interior sau în exterior. Noile suporturi magnetice vă permit să atați camerele oriunde, inclusiv pe pereți, tavane sau jgheaburi. Vin cu cabluri de încărcare rezistente la intemperii, astfel încât să puteți menține bateriile încărcate chiar și în aer liber.

Veți primi, de asemenea, un abonament al unui Arlo Smart Premier. Acesta este un serviciu pe care Arlo a continuat să-l actualizeze de-a lungul timpului, așa că ceea ce veți obține este cea mai bună iterație posibilă acestuia. Un an ar costa 119 USD.88 de obicei. Cu abonament, veți avea acces la funcții care vă îmbunătățesc în mod natural camera, inclusiv tehnologia de vizualizare pe computer care vă spune exact ce a declanșat camerele dvs., contact direct cu servicii de urgență, alerte personalizate, Detectare persoane, Zone de activitate în cloud și multe altele.

Ultra se va conecta la noul Arlo SmartHub. Această stație de bază se conectează la routerul dvs., oferă sau rază Wi-Fi extinsă pentru camerele Arlo și vă permite să gestionați traficul de date la camere. SmartHub poate controla mai multe camere Arlo și are un slot pentru card microSD pentru stocare locală. Probabil că veți dori câteva carduri microSD mari de utilizare cu hub-ul, astfel încât să nu fie nevoie să păstrați absolut totul în cloud.

Arlo Ultra va debuta la 399 USD.99 pentru sistemul cu o singură cameră care include noul SmartHub. Aceasta include și valoare de 120 USD a Arlo Smart Premier, deci nu este un preț rău. Totuși, puteți începe cu două camere Arlo Pro 2 la prețul respectiv sau puteți ajunge mai puțin costisitor cu Arlo Pro cu o singură cameră. Ultra ar trebui să fie disponibil pentru precomandă când va fi astăzi pe site-ul Arlo și disponibil peste tot în 2019.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here