Netflix și Ubisoft dezvoltă o serie de acțiune live Assassin's Creed

Sursa: Netflix

Ce trebuie sa stii

  • Netflix și Ubisoft au anunțat astăzi că lucrează la o emisiune de acțiune live bazată pe Assassin's Creed.
  • Acordul va permite, de asemenea, acțiuni live și seriale animate suplimentare.
  • În prezent este în curs de căutare un showrunner pentru seria inițială.

După succesul uriaș al seriei sale de acțiune live bazată pe The Witcher, Netflix caută să profite de urmărirea unei alte francize de jocuri video de succes prin producerea unei emisiuni Assassin's Creed.

Serviciul de streaming a anunțat astăzi că a semnat un acord cu Ubisoft care îi acordă drepturi de a produce acțiune live și spectacole animate bazate pe seria, care a vândut peste 155 de milioane de jocuri de la lansare în 2007. Partenerii caută în prezent un showrunner pentru „o adaptare epică, de tip live action”, potrivit unui comunicat de presă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Suntem încântați să colaborăm cu Ubisoft și să aducem la viață poveștile bogate, cu mai multe straturi, pentru care Assassin’s Creed este iubit”, a declarat vicepreședintele Netflix, serialul original Peter Friedlander în comunicare. „Din lumele sale uluitoare și atracție globală masivă ca una dintre cele mai bine vândute francize de video din toate timpurile, nu am să creăm cu atenție divertisment epic și palpitant bazat pe acest IP distinct și să ofere istorice o scufundare mai profundă pentru fani și profund. membrii noștri din jur. lumea să se bucure."

Raiduri vikingilor

Assassin's Creed Valhalla

Cucerește noi pământuri pentru glorie și onoare

După ce războaie nu sfârșite devastează Norvegia și resursele sunt rare, îți vei conduce clanul pe țărmurile Angliei în speranța de a găsi o nouă casă. Dar nu toată lumea este dornică să aibă vikingi în preajmă, iar regele Alfred de Wessex va face toate posibilitățile pentru a vă împiedica să vă stabilești.

  • 60 USD la Microsoft
  • 50 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here