Netflix face prima alegere de jocuri în Night School Studio, dezvoltator Oxenfree.

Sursa: Studio Scoala de Noapte

Ce trebuie sa stii

  • Netflix și-a reafirmat recent angajamentul față de jocurile video.
  • Netflix continuă să se aplice Night School Studio, dezvoltatorii Oxenfree și viitorul Oxenfree 2.
  • Acesta este primul studio de dezvoltare de jocuri video realizate de Netflix.

Netflix urmărește Night School Studio, dezvoltatorii jocului narativ de aventură Oxenfree din 2016 și următoarea continuare, Oxenfree 2. Într-o declarație, Night School Studio a explicat că acest lucru a apărut ca urmare a multor discuții din echipă despre direcția în care se îndreaptă jocurile, menționând tot că dezvoltarea va continua pe Oxenfree 2, așa cum a fost anunțat anterior.

„Explorările noastre în jocul narativ și istoricul Netflix de a susține diverse povestitori a fost o pereche atât de naturală. Mi s-a părut că ambele echipe au ajuns la această concluzie instinctivă”, explică cofondatorul Night School Studio, Sean Krankel.

Ca parte a anunțului, Netflix a spus că jocurile video, cum ar fi filmele și emisiunile TV, vor fi incluse ca parte a unui abonament Netflix, fără adăugiri sau condițiii în aplicare. Netflix a confirmat oficial la începutul anului 2021 că se va extinde în jocurile video, deși lucrurile au fost încă în stadiile incipiente."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Vom continua să lucrăm cu dezvoltatori din întreaga lume și să angajăm cei mai buni talent din industrie pentru a oferi o colecție grozavă de jocuri exclusive concepute pentru fiecare tip de jucător și orice nivel de joc”, scrie Mike VP-ul pentru dezvoltarea jocurilor Netflix. Verdu.

Acesta este primul studio de dezvoltare de jocuri onat de Netflix, venind într-un moment în care multe echipe și editori sunt capturați, cum ar fi dorita companiei-mamă Bethesda Softworks ZeniMax Media de către Microsoft, aducând Xbox la 23 de studiouri primare. De asemenea, Sony Interactive Entertainment continuă să crească, folosind recent Housemarque, Nixx și Firesprite pentru a crește echipele de la PlayStation Studios.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here