Clasa Necromancer vine pe Diablo 3

Fanii clasei Necromancer din Diablo 2 vor avea șansa de a juca din nou clasa, deoarece vine oficial pe Diablo 3 pentru PC și Xbox One. Blizzard a făcut anunțul la Blizzcon alături de un videoclip de prezentare a clasei care ar trebui să-i entuziasmeze pe fanii Diablo.

Deși nu au fost dezvăluite prea multe informații despre Necromancer pe scenă, Blizzard a reținut că se va baza pe versiunea Diablo 2 a clasei, cu toate îmbunătățirile Diablo 3. Cu alte cuvinte, probabil că vă puteți aștepta să vedeți o mulțime de abilități familiare. Necromancerul va deveni disponibil ca parte a unui pachet de personaje care va fi pus în vânzare în 2017.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cele din urmă, pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a Diablo, Blizzard a anunțat că aduce o versiune jucabilă a jocului original pe Diablo 3. Experiența vă va duce înapoi la Tristram pentru a vă aventura prin 16 niveluri cu muzică și filtre grafice originale pentru a face jocul să semene mai mult cu originalul. Experiența va fi lansată ca parte a unui patch aniversar special care va ajunge în tărâmurile de testare săptămâna viitoare, înainte de lansarea sa oficială.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here