Jocurile Xbox Series vă demonstrează nativ puterea și valoarea consolei

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Unul dintre cele mai mari articole ale mele din ultimele luni este „Este Xbox Series S mai puternică decât Xbox One X??„Și în multe feluri, Microsoft nu a răspuns succint la întrebarea în timpul lansării Xbox Series S” anul trecut. Internele cele două dispozitive sunt foarte diferite, One X de oferind mai mult potențial grafic brut, în timp ce seria S are un procesor modernizat și timp de încărcare rapidă dintre ultima generație SD-ului.

Cea mai mare capcană a Xbox Series S, are memorie RAM, este că se întoarce la versiunile Xbox S ale jocurilor compatibile cu versiunea inversă, mai degrabă decât versiunea Xbox One X. Drept urmare, multe jocuri mai vechi sau jocuri care nu sunt create nativ pentru consolele Xbox Series X și Series S din generația actuală, arată cam îngrozitor. Peste o jumătate de an mai târziu, însă, imaginea-ți începe să se schimbe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din ce mai multe jocuri primesc versiuni în cele mai multe jocuri nativ pentru consolele generației actuale, ceea ce a pus în lumină cât de puternic este cu adevărat Xbox Series S. În mod esențial, pune în lumină și valoare acestui lucru, care costă mai puțin decât un Nintendo Switch OLED, în timp ce împinge jocuri precum Halo Infinite până la 120 FPS, în timp ce primul se luptă adesea cu 30.

Pe măsură ce lăsăm ultima generație din ce în ce mai mult în urmă, devine clar că Xbox Series S, pe care îl îngrijesc atât de mulți au subestimat-o, devine un concurent serios.

Imagini vizuale de nouă generație la un preț de generație trecută

Sursa: Windows Central | Neon Giant Ascensiunea de la Neon Giant.

În ultimele câteva săptămâni, am făcut din Xbox Series S consola mea principală, iar experiența mea personală a fost puțin amestecată, cel puțin pentru început. Multe dintre jocurile pe care le-am încercat la începutul nu au fost create de generația actuală, rulând adesea la o rezoluție de 1080p, cu rate fixe de cadru de 30 FPS. Cyberpunk 2077, de exemplu, arată cu adevărat hidos stând lângă versiunea din Seria X. Nici chiar și unele jocurite pentru Xbox Series S nu erau tocmai perfecte, stând în umbra celui mai puternic Xbox Series X. Treptat, acea situație la început să se schimbe în mare măsură.

Ascent este probabil cel mai arătos joc pe care l-am văzut pe oricare dintre consolele de nouă generație până acum.

Din ce în ce mai multe studiouri au început să intensifice și să-și reevalueze omologii Xbox Series S. Chivalry 2, de exemplu, este actualul meu joc competitiv multiplayer. Am fost dezamăgit să constat că versiunea din seria S a rulat la o viteză de 30 FPS pe consolă, ceea ce este puțin problematic în a vedea lupta corp la corp reactiv a jocului. Spre bucuria mea, totuși, Torn Banner s-a întors și a mărit jocul la 60 FPS, făcându-l foarte comparabil cu vărul său cu rezoluția mai mare de pe seria X.

Multe dintre cele mai mari jocuri multiplayer precum Destiny 2 și Fortnite se bucură de moduri de 120 FPS pe Xbox Series S. Avem aici o listă completă de jocuri care acceptă 120 FPS pe Xbox Series S și X și este în creștere tot timpul. Totuși, nu totul este vorba despre ratele de cadre.

Sursa: Microsoft

Am revizuit recent și The Ascent pe Xbox Series S în întregime, testând-o alături de versiunea pentru PC care rulează pe un RTX 2070. Am fost îndrăgostit de calitate vizuală a seriei S și am constatat că, sincer, The Ascent este probabil cel mai arătos joc pe care l-am văzut pe oricare console de nouă generație până acum. Zeci de NPC-uri pe ecran cu elemente de înaltă fidelitate, detalii de mediu dense, iluminare cu adevărat uluitoare - Ascent zboară în fața criticilor Xbox Series S, demonstrând că puteți aduce o experiență de nouă generație la un preț de generație trecută. Alte jocuri precum Microsoft Flight Simulator și Gears 5 se înregistrează absolut și pe seria S, arătând faptul că poate consola să producă imagini de înaltă fidelitate și nu doar crește ratele de cadre. Xbox Series S iese adesea și la rezoluții mai mari decât 1080p, oferindu-vă un gust de 4K la un preț mai mic.

Xbox Series S a derutat mulți comentatori când a fost dezvăluit în cele din urmă, dar continuă să fie printre jocurile mai inteligente pe care le-a făcut Microsoft în acest spațiu în ultimii ani.

Joacă inteligentă, livrare inteligentă

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Mulți au pus la îndoială decizia Microsoft de a lansa nu unul, ci două SKU-uri din această generație. Postam informații exclusive despre Xbox Series S „Lockhart” cu peste un an înainte de lansare, îmi amintesc volumul mare de analiză, atât profesionale, cât și fotografii, susținând că a fost „imposibil”.„Vai, iată-ne. Nu numai că nu a fost imposibil, dar a servit și pentru a ajuta Microsoft să câștige unele victorii NPD în SUA.S. cursa de vânzări.

În anumite privințe, industria consolelor stagnează în ceea ce privește creșterea. PlayStation 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch continuă să vândă numere sănătoase, dar rata de creștere palidează în comparație cu cea a dispozitivelor mobile, ceea ce oferă oamenilor acces ușor la jocuri chiar pe dispozitivele pe care le dețin deja. Jocurile în consolă au în cele din urmă o problemă de acces, iar Xbox Series S este absolut potrivită pentru clima actuală. Acest lucru este de două ori adevărat atunci când luați în considerare deficitul global de cipuri - Xbox Series S este mai ușor de fabricat decât PS5 sau Xbox Series X, oferind Microsoft un potențial avantaj de volum.

Concurența cu mobilul înseamnă, în cele din urmă, concurența în ceea ce privește accesul. Microsoft caută în mod agresiv să reducă barierele din ecosistemul său, atât în ​​​​ceea ce verifică prețul, cât și disponibilitatea. Xbox Series S costă 300 USD înainte și poți împărți costul și cu Xbox All Access, care vine cu sus de jocuri gătite datorită Xbox Game Pass.

Sursa: Microsoft

Serviciul tip bufet este asemănător mobil, prin aceea că permite utilizatorilor să pășească și să încerce multe jocuri diferite foarte rapid. Includerea viitoare de către Microsoft a streamingului în cloud pentru a ocoli timpul de instalare va avea, de asemenea, experiența pentru cei care doresc să acceseze imediat - un factor care ar putea deveni în ce mai important pe măsură ce generațiile mai tinere explorează în afara domeniului lor de telefonie mobilă.

Caracteristici precum FPS Boost înseamnă că Microsoft poate, de asemenea, să îmbunătățească calitatea jocurilor din generația anterioară fără nicio contribuție din partea dezvoltatorilor. Folosind trucuri inteligente și suprasolicitarea procesorului, Microsoft poate debloca potențialul în jocuri precum Dark Souls III fără a fi nevoie de un patch sau de actualizare, oferind proprietarilor consolelor din generația trecută o cale de upgrade accesibilă, cu beneficii tangibile, chiar și fără un televizor 4K. Caracteristica de livrare inteligentă a Microsoft, orientată spre înainte, asigurări, de asemenea, că jucătorii primesc întotdeauna cele mai bune versiuni ale jocurilor pentru consola lor, fără a fi nevoiți să-și dea seama ce versiuni separate trebuie să cumpere (cel puțin, dacă nu cumpărați un joc de la o companie proastă precum Activision, care abuzează de sistem pentru profit).

Este greu să negați valoarea Xbox Series S la prima vedere, iar această valoare va crește doar o dată cu trecerea timpului.

Privind înainte

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Pe măsură ce din ce în ce mai multe jocuri abandonează consolele din generația anterioară în favoarea versiunilor native Xbox Series X|S, valoarea totală a consolei crește odată cu ea. Remake-ul Dead Space, de exemplu, a fost anunțat a fi o aventură exclusivă de nouă generație. FPS Boost continuă să ofere beneficii în lumea reală pentru jocurile clasice din generația anterioară, iar Xbox Game Pass continuă să fie cel mai bun serviciu din clasă pentru jocurile pe consolă.

Nu subestimați Xbox Series S, lucrurile bune vin adesea în pachete mici.

Am un televizor 4K în prezent și mi-a lipsit rezoluția clară oferită de Xbox Series X. Cu toate acestea, „degradarea” nu este nici pe departe la fel de abruptă ca trecerea la o consolă din epoca Xbox One, care se luptă să atingă 60 FPS în majoritatea jocurilor și are timp de încărcare lungi și greoi datorită HDD-ului său mecanic. Seria Xbox S a fost deloc impresionantă și l-aș recomanda practic oricui caută o mașină Xbox Game Pass, o consolă pentru un televizor 1080p sau mai ales unui tânăr, care nu îi pasă neapărat de câteva milioane de pixeli în plus. Este posibil ca toate jocurile Xbox viitoare să fie cele mai bune în acest moment și viitor.

Uimitor. #MicrosoftFlightSimulator #XboxShare pic.stare de nervozitate.com/cqRwpFeckU

— Jez Corden (@JezCorden) 2 august 2021

Pe măsură ce nu aprofundăm în generație, sunt intrigat să aflu câte bune vor ajunge la jocurile pe această cutie impresionantă de mică. Ar putea Microsoft să folosească inteligența artificială pentru a crea un fel de „Rezoluție Boost” similar cu caracteristica FPS Boost? Se vor folosi instrumentele pentru dezvoltatori și sistemele de operare pentru a debloca o eficiență suplimentară? Îndepărtarea versiunilor anterioare va ajuta studiourile să creeze versiuni mai optimizate? Răspunsul la toate acestea este probabil da, iar Xbox Series S este probabil să beneficieze de el mai mult decât majoritatea. Nu subestimați Xbox Series S; lucrurile bune vin adesea în pachete mici.

Lider în 4K

Xbox Series X

Experiența completă de generație următoare.

Xbox Series X este noul flagship al Microsoft, fiind cea mai puternică consolă cu performanță GPU de peste 12TF și un SSD personalizat. Se mândrește cu rezoluție până la 4K și 120 FPS, compatibilitate completă cu versiunea precedentă de-a lungul a patru generații și suport pentru ray-tracing.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Best Buy

Următoarea generație în HD

Xbox Series S

Experimentați jocurile de nouă generație pentru mai puțin.

Microsoft servește următoarea generație pentru mai puțin cu Xbox Series S, prieten cu bugetul. Consola are aceeași tehnologie CPU și SSD de înaltă performanță ca și Xbox Series X, în timp ce reduce GPU-ul și îndepărtează unitatea de disc.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here