MyTube, una dintre aplicațiile noastre preferate pentru Windows 10 YouTube, este gratuită până pe 2 noiembrie

Uite: dintre toate aplicațiile YouTube de la terțe părți create pentru Windows, myTube este una dintre cele mai bune pe care le poți pune pe mâna. Dar dacă prețul obișnuit al aplicației de 1 USD te-a împiedicat să încerci, există o veste bună: este gratuită pentru următoarele șase zile.

Dezvoltatorul Ryken Studio organizează o vânzare, făcând myTube gratuit până pe 2 noiembrie. Veți prima aplicație cu funcții complete, care funcționează pe Windows 10, Windows 10 Mobile, HoloLens și Xbox One, fără să plătiți un ban.

MyTube există de ceva timp, Ryken Studio actualizează constant experiența de-a lungul anilor pentru a ține pasul cu modificările aduse Windows 10. Cel mai recent, myTube a adoptat suport pentru Windows Timeline, o temă completă alb/negru construită pentru ecrane AMOLED, un mod teatru și „Camere” care vă permiteți să vizionați videoclipuri sincronizate cu prietenii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Promoția de astăzi coincide și cu o altă actualizare, care aduce aplicarea versiunii 3.4 cu mai multe caracteristici noi. Iată o rezumat:

  • Fixați canalele la care sunteți abonat în bara de activitate. Activarea „Sincronizare abonament la persoanele de contact” în setări va permite să vizualizați oricând videoclipuri într-o fereastră mică pop-up din bara de activitate. [PC
  • Opțiune nouă pentru a permite videoclipurilor să se deschidă automat pe ecran complet. [PC
  • Adresele pe care se poate da clic și marcajele de timp au fost adăugate la comentarii și descrieri videoclipurilor. [PC și mobil
  • Atingerea de două ori pe marginile videoclipului va sări acum înainte sau înapoi cu 10 secunde. [PC și mobil}
  • Opțiune pentru a activa formatul VP9 platback; permite redarea 1440p și 4K. [PC și Xbox
  • Noi opțiuni de donație lunară pentru a debloca posibilitatea de a vă crea propriile scheme de culori. [Toate platformele

Există și alte aplicații YouTube solide (cum ar fi Awesome Tube) care merită luate în considerare, dar myTube este considerat standard pentru mulți. Dacă încă nu ați încercat aplicația, sau puteți ridica gratuit acum din Microsoft Store.

Vezi la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here