MuseScore 2 este o aplicație puternică Windows 10 pentru compoziția și exersarea muzicii

MuseScore 2 este o aplicație cu sursă deschisă și foarte funcțională, cu o listă lungă de funcții pentru a ajuta muzicienii să compună sau să reda muzica. Aplicația este disponibilă gratuit pe computer prin Magazinul Windows, dar nu este disponibilă pe Windows 10 Mobile sau orice alte dispozitive Windows.

Câteva puncte importante ale MuseScore 2 includ:

  • Compune muzica cu mai multe părți.
  • Abilitatea de a adăuga versuri.
  • Opțiune de a importa muzică dintr-o vastă bibliotecă Musescore.
  • Abilitatea de a exporta sau imprima muzica.
  • Redarea partiturii.
  • Asistență pentru pluginuri pentru a obține aplicația.

Dacă compuneți muzică sau doar să redați muzică ca parte a exersării pentru a auzi cum ar trebui să sun, MuseScore 2 este o aplicație obligatorie.

Vedeți MuseScore 2 în Magazinul Windows

Compune cu MuseScore 2

MuseScore 2 vă permite să compuneți partituri lungi cu mai multe donte de muzică. adăugați dintr-o gamă largă de instrumente și puteți plasa să fie pe cheia de sol sau de bas.

A scrie muzică de la zero este destul de simplu. Faceți clic pe personal și puteți să apăsați gustul cu literele și să introduceți nota respectivă, să vă selectați folosind un mouse. va schimba cu ușurință lungimea notelor sau a repausului și puteți juca cu muzica. Acesta este un mare avantaj față de compunerea cu hârtie și creion.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă puteți să importați o melodie care care cineva a compus-o deja și să o modificați, puteți utiliza biblioteca muzicală mare a Musescore. Utilizatorii Musescore măsoară peste 3 milioane, așa că nu există o lipsă de muzică din care să aleagă.

Pe măsură ce compuneți, puteți asculta întreaga melodie sau doar o parte din ea doar apăsând pe play.

Folosind MuseScore 2 pentru a practica muzica

Dacă să scrii muzică nu este treaba ta, poți folosi MuseScore 2 pentru a exercita. să importați muzică și să o redați pentru a auzi cum ar trebui să sune dacă vă străduiți să vă învățați rolul.

În plus, îl poți folosi pentru a cânta sau întreagă trupă sau orchestră în loc să te auzi cântând. Acest lucru este grozav atunci când trebuie să auzi cum sună partea ta cu restul ansamblului și să exersezi sincronizarea.

Dacă tocmai te apuci de muzică, poți folosi pluginul namenotes care arată literele care corespund fiecărei note. Există, de, o opțiune pentru a-și afișa o tastatură de pian dacă aveți nevoie de ajutor pentru vizualizare.

Suport pentru pluginuri

În plus față de plugin-ul notenames, există o varietate de alte plugin-uri pentru a vă îmbunătăți experiența, cum ar fi colornotes, care face ca note diferite să apară ca culori diferite. De asemenea, vă puteți crea propriile pluginuri pentru MuseScore 2.

In concluzie

Dacă redați muzică sau scrieți, merită să verificați Musescore 2. Caracteristicile sale combinate cu importarea și exportul ușor de muzică îl fac un instrument la îndemână și gratuit de adăugat la configurația muzicală.

Vedeți MuseScore 2 în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here