Mai mulți eroi de tancuri și suport vin la Overwatch, spune Jeff Kaplan,

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • În timpul unui stream live, directorul jocului Overwatch, Jeff Kaplan, a declarat că mai mulți eroi de tancuri și suport vin la Overwatch.
  • Acest lucru a fost ca răspuns la o discuție despre faptul că există de două ori mai mulți eroi daune decât sunt tancuri și suporturi.
  • Aceasta este o veste bună, deoarece înseamnă că va exista un grup de eroi mai echilibrat din care jucătorii pot alege.

În timpul unui stream live cu streamerul Twitch TimTheTatMan, directorul jocului Overwatch, Jeff Kaplan, a comentat că mai mulți eroi de tancuri și suport vor veni la Overwatch în viitor. This declarație a fost ca răspuns la o discuție despre modul în care există două ori mai mulți eroi decât există jocuri și suporturi în prezent.

Sursa: Blizzard Entertainment

Mulți jucători au fost dezamăgiți să audă că Echo, cel mai nou erou din Overwatch, este un erou daune, în ciuda acestor disparități între roluri în ceea ce privește cantitatea. Sperăm că comentariul lui Kaplan va fi liniștitor pentru fanii care doresc ca jucătorii de tancuri și de sprijin să aibă un grup de eroi mai larg din care să aleagă. Eu însumi am simțit întotdeauna că aceasta a fost o problemă cu Overwatch și mă bucur să aud că echipa de dezvoltare Overwatch caută să o remedieze pe viitor. Este important ca fiecare rol să aibă o mare varietate de personaje din care să aleagă, astfel fiecare tip de stil de joc să aibă un loc în experiența Overwatch, așa că sperăm planurile Blizzard Entertainment vor fi îndeplinite.

Înrudit: Ghidul nostru pentru diferențele dintre Overwatch și Overwatch 2

Ce crezi? Crezi că Overwatch are nevoie de mai mulți eroi de tancuri și suport sau crezi că jocul este mai bine să aibă un număr mai mare de personaje daune?? Să-mi dai de veste.

Overwatch este disponibil acum pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. Overwatch 2 este, de asemenea, pe drum, nu avem informații despre o dată de lansare.

Deveniți un erou

Overwatch

Lumea poate folosi mai mulți eroi

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, care a luat cu asalt comunitatea de jocuri cu modelele sale variate de personaje și mecanică de joc bogată și profundă.

  • 28 USD pe Amazon (Xbox)
  • 30 USD pe Amazon (PC)
  • 27 USD.30 la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here