MSI dezvăluie laptopurile 2-în-1 Summit Series E16 Flip și E13 Flip Evo

Sursa: MSI

Ce trebuie sa stii

  • MSI are pe drum două noi laptop-uri de afaceri 2-în-1.
  • Sunt Summit E16 Flip de 16 inchi și Summit E13 Flip Evo de 13 inchi.
  • Ambele au raport de aspect 16:10 pentru ecranele lor, printre alte caracteristici.

Astăzi, MSI a oferit consumatorilor interesați sau privire mai atentă asupra noilor sale laptopuri Summit Series. Ambele sunt cunoscute de ceva timp, de când Summit E13 Flip Evo a câștigat un premiu „Cel mai bun din CES 2021” și Summit E16 Flip a fost laureat la „Premiilor pentru inovație CES” în ianuarie 2021.

Punctul culminant al acestor laptop-uri este raportul lor de aspect16:10, care oferă cu 10% mai mult spațiu vizibil pe ecran. Acest lucru va permite mai mult conținut și va reduce nevoia de defilare, pe care MSI o prezinta ca o caracteristică care „îmbunătățește și mai mult productivitate”."

Atât E13 Flip Evo, cât și E16 Flip sunt 2 în 1, ceea ce înseamnă că se pot transforma laptopul la tabletă și înapoi. Dar raporturile de aspect și hardware-ul transformator nu sunt tot ce MSI este promițător cu laptopurile din seria Summit. De asemenea, compania promovează durabilitatea dispozitivelor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu „tehnologia unică extrudată cu aluminiu”, MSI susține că E13 Flip Evo va fi extrem de durabil și va avea balamale capabile să suporte utilizarea extinsă de-a lungul anilor, deși MSI nu specifică câți ani.

În ceea ce privește specificațiile hardware, Summit E13 Flip Evo pare să concureze cu unele dintre cele mai bune laptopuri Windows cu un procesor Intel Core i7 până la 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe și până la 32 GB de RAM. Va prezenta un 13.Ecran tactil FHD+ de 4", cititor de amprentă, senzor de lumină ambientală, giroscop, accelerometru, magnetometru și o cameră web de 30 fps, 720p. Dimensiunile sale sunt 300.2(L) x 222.25(D) x 14.9(H) milimetri.

Specificațiile tehnice ale Summit E16 Flip nu au fost dezvăluiți aproape la fel de detaliat. Ceea ce știm este că va avea grafică NVIDIA RTX, un design termic „dinamic cooler boost” și patru microfoane pentru „conferințe telefonice de înaltă calitate”."

Prețul și data lansării lui E16 Flip sunt necunoscute. E13 Flip Evo, pe de altă parte, costă 1.599 USD și este acum disponibil.

Frumusețe portabilă

Summit E13 Flip Evo

Noul dispozitiv 2 în 1 de 13 inchi al MSI

Laptopul Summit E13 Flip Evo 2-in-1 are un raport de aspect de 16:10 pentru spatii extinse pe ecran. De asemenea, are un design subțire, portabil, pentru ușurință de transport.

  • 1.599 USD la Newegg

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here