MSI colaborează cu „Nașul modei de stradă” pentru a crea un laptop Creator Z16 în ediție limitată

Sursa: MSI

Ce trebuie sa stii

  • MSI a colaborat cu „Nașul modei de stradă” pentru a realiza Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition.
  • Laptopul ediție limitată are un design negru pe negru și vine cu husă, mouse pad și mouse fără fir.
  • Doar 500 de unități vor fi disponibile în SUA, iar alte 186 vor fi disponibile în Marea Britanie.

MSI va lansa o versiune în ediție limitată a laptopului său Creator Z16 în cursul acestui an. Laptopul are un design negru pe negru și vine cu un manșon, un mouse pad și un mouse fără fir. MSI a colaborat cu designerul de îmbrăcăminte stradală Hiroshi Fujiwara pentru a crea dispozitivul. Doar 500 de unități ale laptopului Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition vor fi disponibile în Statele Unite. Alte 186 de unități vor fi disponibile în Marea Britanie.

Fujiwara a lucrat cu Maserati, Louis Vuitton, Nike, TAG Heuer, Supreme și Bulgari, deși aceasta este prima dată când se asociază pentru a crea un laptop.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

MSI a lansat Creator Z16 în mai 2021. Este laptopul emblematic al seriei Creator și are elemente interne puternice. Funcționează pe un NVIDIA GeForce RTX 3060 și un procesor Intel Core i9-11900H până la 11-a generație. Are și un vizualizaj tactil QHD+.

Sursa: MSI

Ediția limitată Creator Z16 Hiroshi Fujiwara va costa 2.699 USD. Acesta va fi disponibil prin intermediul MSI Store în octombrie 021. Creator Z16 standard începe de la 2.599 USD.

Creator Z16 Fujiwara Hiroshi Ediție limitată

MSI a lucrat cu un designer de modă legendar streetwear pentru a crea acest dispozitiv. În interior, rulează cu un procesor Intel Core i9 de 11-a generație și un NVIDIA RTX 3060.

  • 2.699 USD la MSI

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here