MSI anunță monitoare pentru afaceri și plăcere la CES 2021

Sursa: MSI

Ce trebuie sa stii

  • MSI a anunțat monitoare din seria MPG Artymis și Modern MD la CES 2021.
  • MPG Artymis este un monitor de gaming curbat 1000.
  • Monitoarele din seria Modern MD filtrează lumina albastră pentru a proteja ochii oamenilor.

MSI a câștigat titlurile la CES cu noua sa gamă de laptopuri, dar sunt încă un anunț ca parte a evenimentului. Astăzi, MSI a anunțat monitoare din seria Artymis și Modern MD. Modern MD271 și MD241 sunt monitoare de afaceri care filtrează lumina albastră pentru a vă proteja ochii. MPG Artymis este un monitor curbat 1000R construit pentru jocuri. MSI nu a distribuit detalii despre prețuri sau disponibilitate în acest moment.

MPG Artymis are o curbură de 1000R, care ar trebui să-i ajute să-i cufunda pe oameni în jocuri. MSI subliniază că o curbură de 1000R se potrivește îndeaproape cu curba ochiului uman. Monitorul utilizat, de asemenea, inteligența artificială pentru a face experiența de vizionare.

În ceea ce privește afacerile, MD271 și MD241 de la MSI dispune de tehnologie anti-pâlpâire și filtrează lumina albastră pentru a proteja ochii oamenilor. Sunt certificat TÜV și pentru protecție ochilor. Ambele monitoare sunt proiectate pentru a fi ergonomice, astfel încât să se potrivească cu locul tău pe acest lucru, fără a provoca atât de mult. personalizare experiența de vizualizare a ambelor monitoare pentru a le potrivi nevoilor dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Monitoarele din seria Modern MD dispun de asemenea de USB-C pentru conectivitate modernă. Funcționează în medii VESA și au un design fără instrumente, ceea ce ar trebui să facă mai ușor de configurat, asamblat și dezasamblat în jurul biroului.

MSI nu a distribuit toate detaliile monitoarelor în acest moment. Încă așteptăm să aflăm rezoluția exactă a noilor monitoare și să vedem imagini de înaltă calitate ale monitorului MPG Artymis.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here