Domnișoară. Splosion Man pentru Xbox LIVE devine în sfârșit disponibil pentru Windows Phone 8

În aprilie 2013, dna.Splosion Man a sosit pentru utilizatorii de Windows Phone cu suport Xbox LIVE. Jocul se bazează pe faimosul – și amuzant – joc XBLA dezvoltat inițial de Twisted Pixel. Singură problemă că jocul este doar pentru Windows Phone 7.x, ceea ce înseamnă că cei cu Windows Phone 8 nu au putut să ia parte la aventura nebunească a platformelor. La acea vreme, Microsoft ne-a informat că nu avea intenția de a actualiza jocul pentru Windows Phone 8, făcând acest joc aproape mort în apă la lansare.

Aseară, Microsoft a republicat aproape 40 de titluri de jocuri Xbox LIVE pentru Windows Phone cu două funcții noi: suport pentru Windows Phone 8.x sau suport pentru telefoane Windows de 512 MB sau ambele. Unul dintre acele jocuri pe care le-am ratat este Ms. Spolsion Man și da, pentru 2 dolari.99 (și o versiune de încercare gratuită) vă puteți zburda drum prin nivelurile provocatoare ale acestui joc captivant.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Poate cu capacitatea unui public complet nou, inclusiv celor cu telefoane de 512 MB, de a încerca Ms. Splosion Man, acest joc poate avea în sfârșit șansa pe care o merită. Asigurați-vă că vizionați și trailerul bizar de distractiv.

  • Descărcati dna. Splosion Man pentru toate telefoanele Windows; 2 dolari.99 + încercare gratuită (207 MB)

Mulțumesc, Kyle S., pentru bacşiş

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here