Aplicația Movies Anywhere se lansează pe Xbox Series X|S și Xbox One

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Aplicația Movies Anywhere este acum disponibilă pentru Xbox One, Xbox Series S și Xbox Series X.
  • Aplicația acceptă 4K, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos.
  • Movies Anywhere vă permiteți filme pe care le-ați reunit prin mai multe servicii.

Movies Anywhere vă permite să reuniți filmele pe care le-ați asigurat într-o singură aplicație. Funcționează cu conținut de la Amazon Prime Video, Vudu, Google Play, Microsoft Movies & TV și alte câteva servicii populare. Astăzi, Movies Anywhere a lansat o aplicație pentru consolele Xbox, inclusiv Xbox One, Xbox Series S și Xbox Series X.

Deoarece Microsoft Movies & TV funcționează cu Movies Anywhere, oamenii ar putea deja să vizioneze conținut prin aplicația Filme și TV pe consolele lor Xbox. Cu toate acestea, noua aplicație Movies Anywhere include câteva caracteristici unice care o fac să iasă în evidență. Oamenii pot organiza o petrecere de vizionare cu Movies Anywhere pentru a se bucura de conținut cu prietenii și familia prin web. Aplicația acceptă și Screen Pass, care le permite oamenilor să împrumute copii digitale ale unui film altcuiva.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aplicația Movies Anywhere acceptă 4K, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos, ceea ce înseamnă că poate profita de cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și Series S.

Sursa: Filme oriunde

Aderarea la Movies Anywhere este gratuită, dar trebuie să plătiți pentru orice conținut pe care îl vizionați (sau să cereți pe cineva să vă împrumute sau să copiezi cu Screen Pass). Deoarece Movies Anywhere funcționează cu mai multe servicii de streaming, puteți cumpăra vânzări pe platformă pentru a găsi cel mai bun preț.

Movies Anywhere funcționează numai cu conținut acceptat. Sony, Universal, Disney și Warner Brothers sunt la bord, dar unele filme nu vor fi disponibile prin aplicare.

Filme oriunde

Această aplicație vă permite să adunați într-o singură aplicație filmele pe care le-ați asigurat de mai multe servicii de streaming. Movies Anywhere acceptă 4K, HDR 10, Dolby Vision și Dolby Atmos.

  • Gratuit la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here