Motive Studios vorbește despre tratarea remake-ului Dead Space cu grijă și respect

Sursa: Electronic Arts Inc.

Ce trebuie sa stii

  • Motive Studios este dezvoltatorul din spatele viitorului remake Dead Space.
  • Motive a lucrat anterior la alte jocuri Electronic Arts, cum ar fi Star Wars: Squadrons.
  • Echipa a împărtășit mai multe despre modul în care tratează acest remake în mod corect.

Refacerea Dead Space este gestionată de Motive Studios, o echipă care face parte din Electronic Arts încă de când a fost fondată în 2015 de veteranul Ubisoft și actualul șef al studiourilor Haven, Jade Raymond. Echipa a împărtășit mai multe despre modul în care tratează acest remake cu grijă și respect.

Motive se bazează pe o echipă experimentată obișnuită să lucreze în Frostbite, care a ajutat anterior cu sprijin pentru Star Wars Battlefront 2, precum și la dezvoltarea jocului de lupte cu câini din 2020 Star Wars: Squadrons. Echipa a făcut, de asemenea, recrutări masive pentru acest nou proiect, asigurându-se că „vocea tuturor” este auzită, indiferent de rolul lor. Există, de asemenea, câțiva dezvoltatori cu experiență anterioară în franciză implicată, directorul artistic Mike Yazijian care a lucrat de fapt la Dead Space 2.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„De fapt, mi-am găsit vechile caiete din Dead Space 2!„, spune Yazijian. „Deci este foarte util, văzând toate notele din continuare, tot ce ne-a împărtășit echipa Visceral în timp ce făceam jocul cu ei. Avem artă conceptuală, ghiduri vizuale, materiale sursă, note despre conversațiile pe care le-am avut cu ei, cunoștințele pe care le-au dobândit - totul este aici. Totul intră în acest joc."

Suntem încântați de remake-ul Dead Space, dar mai sunt multe de demonstrat, motiv pentru care Motive lucrează și direct cu fanii pentru a se asigura că proiectul rămâne pe drumul cel bun.

„Am început să împărtășim lucrurile cu unii dintre cei mai mari fani ai noștri și să cerem feedback la doar două luni după ce am lucrat la joc”, spune directorul de creație Roman Campos-Oriola. „Vrem să tratăm franciza cu mare grijă și respect, așa că vrem să ne asigurăm lucrurile pe care le fac să ajungă să ajungă acasă în comunitatea noastră."

Remakeul Dead Space nu are momentan o dată de lansare, dar este probabil să sosească cel mai devreme în 2022.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here