Motive Studios împărtășește filmări timpurii ale remake-ului Dead Space

Sursa: Electronic Arts (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • Motive Studios lucrează la un remake al originalului Dead Space, un joc survival-horror din 2008.
  • Motive a împărtășit câteva înregistrări timpurii de joc și redări din remake într-un flux.
  • Remakeul Dead Space este dezvoltat pentru Xbox Series X, Xbox Series S, PC și PS5.

Motive Studio a împărtășit câteva înregistrări de joc foarte timpurii din remake-ul Dead Space într-un flux de marți. Directorul de creație Roman Campos-Oriolă și producătorul senior Phillippe Ducharme au subliniat devreme a fost film, subliniind în același timp dorința unei comunicări cu fanii și a unui feedback-ul adecvat. Am vorbit anterior despre faptul că suntem încântați de remake-ul Dead Space, în timp ce recunoaștem că EA are multe de dovedit și că acest flux a oferit o privire devreme bună asupra modului în care dezvoltatorii tratează remake-ul cu grijă.

include întreaga discuție de la masa rotundă:

Estetica horror este menținută, ceea ce înseamnă că acesta ar putea ajunge să fie unul dintre cele mai bune jocuri de groază Xbox disponibil. Dezvoltatorii au și o comparație directă cu Dead Space original, pe care să puteți vedea mai jos:

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Electronic Arts (captură de ecran)

Echipa a vorbit și despre rea luptei în Dead Space. Deși dezmembrarea este o caracteristică uriașă, există, de asemenea, un nou sistem de „Peeling”, care arată că daunele se ciobesc la nivelul membrelor sau porțiunilor corpului necromorfului fără ca membrul să fie tăiat complet, efectul variind de la armă la armă. Osul unui membru s-ar putea chiar rupe, în timp ce restul membrului atârnă prin tendoane și piele. vedea o versiune timpurie a acestui peeling cu pușca automată cu puls mai jos:

Sursa: Electronic Arts (captură de ecran)

Mecanica de zbor, introdusă pentru prima dată în Dead Space 2, vin și în remake-ul, pe care îl poți vedea mai jos:

Sursa: Electronic Arts (captură de ecran)

În cele din urmă, echipa a spus că Gunner Wright, care a exprimat vocea lui Isaac Clarke în Dead Space 2 și Dead Space 3, se întoarce ca vocea lui Isaac Clarke, adică de data aceasta, Isaac are o voce în timpul evenimentelor din primul joc. Dezvoltatorii au subliniat că Isaac va vorbi doar atunci când este vorbit de alte personaje.

Remakeul Dead Space este în prezent în dezvoltare pentru Xbox Series X, Xbox Series S, PS5 și PC. Nu a fost anunțată nicio dată de lansare, dar se zvonește că va fi lansat în 2022.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here