Motion Twin prezintă Dead Cells: The Bad Seed DLC în primul trailer de joc

Celulele moarte devine naturale. Platforma de tip roguelike, care creează dependență, din 2018, primește un nou DLC numit The Bad Seed și am văzut prima noastră privire asupra trailerului miercuri.

DLC-ul, care este setat pentru un februarie. 11, 2020, pe toate platformele, introduce două noi niveluri și un nou șef. Există Arboretum, care este descris ca o seară „relaxată și pașnică” locuită de ciuperci sensibile care, în mod tipic Dead Cells, vor să vă omoare. Mlaștina este puțin mai puțin în puțină, o zonă grosolană, plină de slime, plină cu o mulțime de creaturi ascuțite și suge de sânge.

În cele din urmă, există The Nest, care găzduiește un șef pe care Motion Twin îl numește „mama tick.„La fel ca mulți șefi de la Dead Cells, ea este mare și urâtă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Desigur, de-a lungul timpului ai noi dușmani cu care să lupți și noi arme cu care să iei și să te joci, inclusiv ceva care arată ca o ukelele și altul care să pară a fi o pereche de fani.

Sursa: Motion Twin

DLC-ul este conceput pentru oamenii care au învins jocul de bază și caută noi niveluri de explorare. Dacă ați jucat Dead Cells, știți că există mai multe rute de urmat pentru a ajunge la șefi, ca o modalitate de a modifica jocul. DLC-ul Bad Seed va lua locul The Courtyard/Toxic Sewers și The Ramparts și nivelurile aferente. Având în vedere cât de dificilă este să ajungi la fiecare șef în joc, acest lucru ar trebui să ofere jucătorilor sau mulțime de conținut nou.

Acesta este al doilea DLC pentru joc după Rise of the Giant, care a apărut în martie anul trecut.

The Bad Seed va costa 4 USD.99 pe PC și consolă, inclusiv Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Un provocator roguelike

Celulele moarte

Acum cu și mai multe DLC

Dead Cells a apărut pentru prima dată în 2018 și ne-a zguduit cu jocul provocator, simțul umorului și stilul artistic plin de culoare. DLC-ul Bad Seed pare să adauge la asta.

  • 25 USD la GMG (PC)
  • 25 USD la Microsoft (Xbox)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here