Mortal Kombat X anunțat pentru Xbox One, Xbox 360 și PC pentru 2015

Dezvoltatorul NetherRealm și editorul Warner Bros. Interactive a anunțat astăzi că Mortal Kombat X, cel mai recent joc din seria de jocuri de luptă sângeroase de lungă durată, va fi lansat pentru consolele Microsoft Xbox One și Xbox 360, împreună cu PC și PS3 și PS4 de la Sony, când va fi lansat. în 2015.

Anunțul de astăzi a fost însoțit de un trailer violent, care prezintă cele mai faimoase personaje ale lui Mortal Kombat, Scorpion și Sub-Zero, luptă cu rezultate grafice tipice. Trailerul pare să folosească noul motor grafic al Mortal Kombat X și pare extrem de impresionant.

Warner Bros. Interactive spune că fanii de mult timp ai francizei de jocuri de luptă se pot aștepta să vadă noi personaje și moduri de joc nu cu această nouă adăugare la serie. În plus, Mortal Kombat X va include o modalitate prin care jucătorii pot alege dintre mai multe versiuni ale aceluiași personaj care ar trebui să le afecteze atât strategia, cât și stilurile de luptă. Modul exact care va funcționa acest nou sistem de joc nu a fost încă dezvăluit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Chiar dacă Mortal Kombat X nu va fi lansat în 2015, jocul va fi afișat în timpul târgului comercial E3 2014 de săptămâna viitoare din Los Angeles. WPCentral va avea o echipă pregătită să verifice tot ce este văzut la E3 care are legătură cu Xbox One și Xbox 360, așa că rămâneți pe fază pentru toată acoperirea noastră.

Între timp, ce părere ai despre noul anunț Mortal Kombat X și despre trailer? Ești încântat de perspectivă de a executa noi decese?

Sursa: Warner Bros Interactive

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here