Mai multe jocuri Xbox Windows Phone renunță la exclusivitatea Nokia

În urmă cu mai puțin de o săptămână, am raportat că două foste jocuri Xbox exclusive Nokia: Dream Track Nation și Tiny Plane devin disponibile pentru a utiliza Windows Phone. Tocmai au urmat câteva foste exclusivități, chiar la timp pentru weekend: Vampire Rush de la A-Steroids, Storm in a Teacup de la Cobra și The Sims Medieval de la Electronic Arts. Bine, The Sims Medieval a devenit de fapt neexclusiv puțin mai devreme, dar abia acum ajungem la asta.

Cu încă trei jocuri Xbox disponibil pentru a folosi Windows Phone, lista de titluri Xbox exclusive Nokia se scurtează din ce mai mult. Treceți de pauză pentru detalii, linkuri pentru magazin și o listă actualizată a exclusivităților rămase!

Vampire Rush

Windows Phone 7 sau 8 – 137 MB –  2 USD.99 – Link magazin

În Vampire Rush, jucătorii preiau rolul căpitanului Greg, un spații britanic. Doar Greg poate sta între porțile orașului și armatele strigoilor în acest amestec de apărare turn cu acțiune de tip hack-and-slash.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vei alerga în jurul fiecărei hărți, vânând vampiri și rudele lor pe hartă și aruncându-i în uitare. Uneori sca aur, care poate fi folosit pentru a construi și a avea nevoie de turnulele sau pentru a cumpăra de caractere. Doar nu lăsați inamicii să ajungă la poartă sau Greg și satul va întâmpina sau moartea prematură. Consultați recenzia noastră completă pentru mai multe detalii.

Vampire Rush are atât un mod de campanie, cât și un mod de supraviețuire, acesta din urmă fiind adăugat într-o actualizare. Aceeași actualiza a remediat sau realiza defectă, dar nu a reușit să remedieze alta. A-Steroids ne-a spus că ar dori ca realizarea finală să funcționeze, dar numai nu va spune dacă asta se întâmplă cu adevărat.

Furtună într-o ceașcă de ceai

Windows Phone 7 sau 8 – 32 MB –  2 USD.99 – Link magazin

Jocul are în rol un băiețel pe nume Storm care țopăie într-o ceașcă de ceai prin niveluri fanteziste imaginate de fratele său Cloud în acest joc de platformă cu ecran tactil.

Storm in a Teacup este extrem de simplist în departamentul de grafică – fundalurile nici măcar nu folosesc derularea paralaxă, de care au mare nevoie. Și totuși, rata de cadre este undeva în intervalul 10-15 FPS. Este ca jocurile 3D Windows Phone 8 ale Gameloft, doar că nu se întâmplă nimic complex sub capotă. Vina pe Cobra, alcătuiește port iBomber Defence, de asemenea, funcționează destul de prost.

Totuși, dacă poți tolera grafica proastă și iubești platformele, s-ar putea să-l suporte pe acesta. Cu siguranță. aș juca mai întâi Sonic CD și Little Acorns.

Sims Medieval

Windows Phone 7 sau 8 – 139 MB –  4 USD.99 – Link magazin

Cu toată dragostea pe care i-am oferit-o The Sims FreePlay în ultima vreme, este păcat că încă nu am analizat Sims medieval. Nu vă faceți griji, va veni în cele din urmă!

The Sims Medieval este mult mai aproape de jocul de lansare Windows Phone 7 The Sims 3 decât FreePlay. Jucătorii controlează un singur Sim în timp ce acesta finalizează misiuni și trăiește viața într-un cadru fantezist rural. Acest Sim medieval va îndeplini sarcinile tradiționale ale Sims-ului, cum ar fi pescuitul și decorarea casei sale, dar participă și la o aventură bazată pe povești.

Combinația de joc Sims și elemente ușoare de joc de rol ar trebui să atragă jucătorii dezactivați de jocul în timp real al FreePlay.

Actualizare exclusivități Nokia: exclusivități actuale

Iată lista completă a exclusivităților Nokia.

 1. DaVinci Pinball - Lansare: 23 aprilie 2013
 2. FIFA 13 - Lansare: 8 iulie 2013
 3. Mass Effect: Infiltrator - Lansare: 22 mai 2013
 4. Monopoly Millionaire - Lansare: 23 aprilie 2013
 5. NBA Jam - Lansare: 22 mai 2013
 6. Real Racing 2 - Lansare: 22 mai 2013
 7. Tiger Woods 12 - Lansare: 22 mai 2013

Foste exclusiv

 1. Bejeweled Live+
 2. Blobster
 3. Conectați 4
 4. Dream Track Nation
 5. Racheta de control al zborului
 6. Jocul Vieții
 7. iBomber Defense
 8. Jet Set Go
 9. Marginea oglinzii
 10. Mania parcării
 11. Războaie de picnic
 12. Risc
 13. The Sims: Medieval
 14. Șoarece spion
 15. Furtună într-o ceașcă de ceai
 16. Avionul mic
 17. Trivial Pursuit
 18. Vampire Rush
 19. Yahtzee
 20. Răzbunarea lui Zuma!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here