Mai multe stocuri de mini frigidere Xbox Series X vor veni, spune Microsoft

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Precomenzile pentru mini-frigiderul Xbox Series X au fost lansate în unele teritorii.
  • Ca și în cazul precomenzilor pentru orice articol anticipat în aceste zile, s-au epuizat instantaneu.
  • Microsoft oferă asigurări că mai multe stocuri sunt pe drum.

Precomenzile pentru mini-frigiderul Xbox Series X au fost deja disponibile în mai multe regiuni. Ca și în cazul oricărui articol foarte așteptat, precomenzile din aceste regiuni s-au epuizat practic instantaneu, mulți utilizatori neputând finaliza procesul de finalizare a comenzii sau evenimentul văzând frigiderul în stoc. Microsoft PR s-a grăbit să abordeze această situație, afirmând că mai multe stocuri vor fi pe drum.

"Tine minte!!! Lansarea în decembrie va fi o modalitate excelentă de a obține unul, nu este o zi una și gata”, a scris managerul de rețele sociale Xbox, Stein, pe Twitter. Directorul general de marketing Xbox, Aaron Greenberg, a adăugat că „majoritatea unităților” vor fi vândute în prima zi, ceea ce înseamnă că unități Xbox Series X Mini Frigider alocate pentru precomenzi la diverse retaileri au fost minoritatea unităților produse pentru primul val.

Consolele obișnuite continuă să fie greu de obținut, în special Xbox Series X și PS5. Lipsa generală de cip electronic înseamnă că stocul ar putea să nu fie disponibil până la sfârșitul anului 2022, dacă nu la începutul lui 2023.

Între timp, ține ochii cu ochii, deoarece nu este din punct de vedere tehnic, vei găsi o unitate disponibilă pentru precomandă, în funcție de dacă altcineva poate anula comanda. Mini-frigiderul Xbox Series X este disponibil în 10 regiuni pentru Sărbători 2021, în timp ce Microsoft explorează să aducă frigiderul în mai multe țări la un moment dat în 2022.

Jocuri înghețate

Mini frigider Xbox Series X

Păstrează-ți băuturile la rece

Mini-frigiderul Xbox Series X este un meme care prinde viață. Are loc pentru până la 10 băuturi și câteva gustări, în timp ce un adaptor înseamnă că poți lua în călătorie sau poți configura oriunde crezi că este cel mai bine.

  • 100 USD la Target (SUA)
  • 90 GBP la GAME (Marea Britanie)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here