Mai multe aplicații web progresive (PWA) publicate de Microsoft vin în magazin

În urma primului val de Progressive Web Apps (PWA) care a ajuns în Microsoft Store la începutul lunii aprilie, Microsoft a publicat un alt lot. În total, șase aplicații noi sunt adăugate celor 14 publicate anterior de Microsoft Store.

Iată o privire la noutățile:

  • Metrou
  • Verificarea călătoriei
  • HealthyWay
  • Ghidul lui Tom
  • A-ul.V. Club
  • Hotărâtor

Aceste PWA fac parte dintr-un nou impuls al Microsoft de a obține mai multe aplicații în Microsoft Store. Microsoft se bazează pe două moduri de a face acest lucru: dezvoltatorii pot trimite ei înșiși PWA-uri sau Microsoft Store va indexa automat PWA-urile de calitate cu crawler-ul web Bing și le va adăuga la Microsoft Store. Avantajul, așa cum a explicat Microsoft într-o postare recentă pe blog, este că utilizatorii au acces la experiențe asemănătoare aplicațiilor, în timp ce ușurează sarcina dezvoltatorilor.

În următoarea ediție a Windows 10, intenționăm să începem să listăm PWA în Microsoft Store. Aplicațiile web progresive instalate prin Magazinul Microsoft vor fi împachetate ca aplicație în Windows 10 - rulând în propriul container cu nisip, fără suprasolicitarea vizuală sau a resurselor browserului.

Acest lucru are o serie de avantaje pentru utilizatori: PWA-urile instalate prin magazin vor apărea în contexte „aplicații” precum rezultatele căutării Start și Cortana și vor avea acces la suita completă de API-uri WinRT disponibile pentru aplicațiile UWP. Ei își pot diferenția experiența pe Windows 10 cu îmbunătățiri cum ar fi accesul la calendarul local și datele de contact (cu permisiunea) și multe altele.

Progressive Web Apps (PWA): Ce sunt și ce înseamnă pentru Microsoft

De-a lungul timpului și după lansarea actualizării Windows 10 Redstone 4, probabil că vom vedea din ce în ce mai multe PWA să ajungă în Microsoft Store în timp. Ne așteptăm să auzim mai multe despre PWA la conferința Microsoft Build 2018 din mai, de asemenea.

Mulțumesc pentru pont, Brent!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here