Mordhau este cel mai bun joc nou pentru PC din 2019 despre care nu ați auzit.

De ani de zile, singurul joc medieval multiplayer de calitate de pe piata a fost Chivalry: Medieval Warfare. Deși cavalerismul este, fără îndoială, un joc bun, este și unul care a îmbătrânit destul de prost. Multe dintre mecanismele sale sunt vulnerabile la exploatari, senzația generală a jocului este lent, iar prezentarea este destul de învechită atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere audio.

Nu te teme, însă. A sosit un succesor spiritual: Mordhau, un titlu care combină cu măiestrie o cutie de nisip în stil Battlefield cu sisteme mecanice profunde și nuanțate, iar apoi încheie totul cu o grafică solidă și unele dintre cele mai bune design-uri de sunet din gaming. Și în timp ce Mordhau nu este perfect, are o bază incredibilă pe care să se construiască.

Pentru glorie!

Mordhau

Următorul mare hit

Mordhau combină un sandbox în stil Battlefield cu mecanici de luptă profunde și nuanțate, rezultând o experiență multiplayer captivantă și captivantă.

  • 30 USD la Steam

Sânge, oase și oțel

În esență, Mordhau este un titlu corp la corp cu o gamă largă de arme diferite din care să alegeți. Totul, de la o sabie cu două mâini până la un pumnal, este viabil în luptă, cu condiția să înțelegi punctele forte și slăbiciunile armei tale; viteza, atingerea si daunele sunt diferite in diferite sulițe, buzdugane și lame ale jocului.

În Mordhau, modul în care folosiți sau arma este la fel de important ca și arma în sine.

Totuși, tipul de armă pe care îl folosiți este doar din jumătatea ecuației, deoarece contează și modul în care îl folosiți. Toate armele pot fi folosite pentru a para, riposta, simulare sau camera cu, și puteți chiar să trageți mouse-ul către sau departe de inamicii tăi pentru a accelera sau întârzia viteza atacurilor tale. În plus, armele au adesea un mod alternativ de utilizare; Sabia lungă, de exemplu, poate fi mânuită cu susul în jos pentru a lovi inamicii cu pom, care dăunează mai mult adversarilor blindați. Toate aceste mecanici se reunesc în cele din urmă pentru a forma un sistem de luptă de bază care este minunat de bogat și plin de profunzime.

La fel de excelent este sistemul de clasă bazat pe punctele jocului, care vă permite să vă creați propriul personaj pe care să-l duceți în luptă. Totul, de la un cavaler puternic blindat cu o sabie mare la un soldat ușor blindat, echipat cu mai multe arme mici la centură, poate fi creat cu acest sistem, oferindu-vă o cantitate extraordinară de libertate. De asemenea, există o mulțime de articole de personalizare disponibile în magazinul jocului, pentru a avea grijă să câștigi bani jucând și trecând la nivel.

Modalități de a juca

Când vine vorba de moduri de joc, Mordhau are trei: Frontline, Horde și Battle Royale. Frontline este experiența principală a lui Mordhau, oferind 24-versus-24 (servele personalizate pot ajunge până la 64 de jucători per echipă)!) experiențe pe câmpuri de luptă uriașe, pline de obiective. În acest mod, echipele se vor ciocni împreună în grupuri mari, cu tirul cu arcul, cavaleria, catapultele și inginerie de asediu, toate adăugând o întorsătură fluxului de luptă, la fel cum fac vehiculele și aeronavele în titlurile Battlefield. Aceste sisteme de joc au multă profunzime și pot fi dificil de utilizat, dar sunt pline de satisfacții și pot face adesea diferența într-un meci, mai ales dacă utilizați un personal special personalizat pentru îndeplinirea acestor roluri de suport.

Urmează Horde, care este probabil cea mai slabă dintre ofertele lui Mordhau. Horde este modul tău tipic de hoardă jucător-versus-inamic (PvE), aruncând o mulțime de adversari slab calificați asupra ta și permițându-ți să achiziționeze echipament pentru tine pe măsură ce curăță mai multe valori. Horde este distractiv, dar este imposibil să joci singur din cauza cați inamici atacă deodată chiar și în valorile anterioare. Cu un grup mare, experiența este mai bună, dar chiar și atunci de multe ori se simte imposibil să ajungi departe. Din experiența mea, Horde este cel mai bine folosit ca mod de practică.

Ultima dintre experiențe de joc ale lui Mordhau este Battle Royale, cu care mă distrez mult mai mult decât credeam că o voi face. Nu am fost niciodată un fan al Battle Royale, dar părerea lui Mordhau este unică și interesantă. Deoarece jocul este axat pe corp la corp, hărțile sunt foarte mici, ceea ce menține ritmul constant. În plus, există doar 30 de jucători într-un meci, așa că lucrurile nu durează. Cred că modul în care funcționează generarea articolelor trebuie să fie ajustat, dar în afară de asta, modul Battle Royale este surprinzător de grozav.

Pur și simplu se simte bine

La sfârșitul zilei, lupta lui Mordhau pare incredibilă. Mișcarea este fluidă, iar animațiile sunt fluide, dar cea mai bună parte a luptei este felul în care se simte să arunce cu succes lovituri și să ucizi adversarii. Mordhau nu se abține când vine vorba de stropi de sânge și sânge, iar combinația de măcinare metalică, zgomot de carne și țipete dureroase alcătuiesc sunetul tăierii sau zdrobirii corpurilor blindate.

Lupta lui Mordhau se simte absolut incredibilă.

Când vine vorba de fidelitatea vizuală, Mordhau nu este uimitor, dar arată destul de bine în general. Există o cantitate mare de detalii atât pe modelele de personaje, cât și pe hărțile în sine, iluminarea, în special, iese în evidență ca excelentă. Partitura muzicală a jocului este și mai bună, constând din muzică de luptă care face o treabă minunată de a-ți face sângele să fiarbă pentru război.

Ce rezervă viitorul lui Mordhau?

Cu o fundație atât de incredibilă din care să construiți, viitorul lui Mordhau pare strălucitor. În timp ce jocul are doar un număr relativ mic de urmăritori acum, acesta urcă rapid în topurile Steam și este unul dintre cele mai vândute actuale ale Steam. În plus, dezvoltatorii vor actualiza și vor modifica siguranța lucrurilor precum structura Battle Royale, deoarece comunitatea oferă feedback de-a lungul timpului, când sunt contactat pentru a le întreba despre o versiune Xbox, nu s-a spus că o iau în considerare. Fără îndoială, Mordhau este unul dintre cele mai bune jocuri până acum în 2019 și abia aștept să văd unde va ajunge.

Pentru glorie!

Mordhau

Următorul mare hit

Mordhau combină un sandbox în stil Battlefield cu mecanici de luptă profunde și nuanțate, rezultând o experiență multiplayer captivantă și captivantă.

  • 30 USD la Steam

Accesorii ieftine pentru PC ne plac

Aruncă sau la aceste accesorii minunate PC, toate acestea vă veți vedea experiența Windows.

Anker 4 porturi USB 3.0 hub (10 USD la Amazon)

Fie pe computer desktop sau laptop, este nevoie de mai multe porturi la care să conectezi lucrurile. Acest hub vă oferă încă patru USB 3.0 porturi de tip A.

Sistem de management al cablurilor Ikea Fixa (11 USD la Amazon)

Acest kit de gestionare a cablurilor IKEA este biletul tău către o configurație curată. Este simplu și funcțional.

Puck NZXT (20 USD pe Amazon)

Acest mic accesoriu inteligent are magneți puternici în spate pentru a-l face să se lipească de oricare dintre panourile metalice de pe carcasa PC-ului sau de orice altceva. Este grozav pentru agățarea accesoriilor precum căștile.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here