Ghid pentru Monster Hunter World Iceborne: Toate modificările, remedierea și actualizările soldului

Monster Hunter World a apărut la începutul anului 2018 și a fost cel mai accesibil joc Monster Hunter până în prezent. Spre deosebire de toate titlurile anterioare Monster Hunter, World a fost mult mai simplificată. A introdus o mulțime de modificări ale calității vieții (QoL) care au făcut-o mult mai prietenoasă pentru nou-veniți la serie.

Prima extindere a MHW, Iceborne, va fi lansată în câteva zile. Iceborne aduce o mulțime de schimbări în MHW, cum ar fi o zonă complet nouă (Hoarfrost Reach), un nou rang de vânător (Master așa cum se numește acum, în loc de G-Rank), niște monștri noi-nouț (Velkhana, Namielle, Beotodus, Banbaro etc.), precum și favoritele fanilor care revin (Zinogre, Brachydios, Tigrex, Nargacuga, sunt câteva) și multe altele.

Înrudit: Fiecare monstru nou care vine în Monster Hunter World: Iceborne

Așa cum v-ați aștepta de la orice extindere majoră, cum ar fi aceasta, vor exista unele modificări de echilibru și alte remedieri. Ne vom scufunda în ele aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 • Daunele elementare se modifică
 • Slăbiciune Exploatați schimbările de abilități
 • Puterea maximă se modifică
 • Gunlance și alte modificări ale armelor

Daunele elementare se modifică

Anterior, în World, era mult mai ușor să mergi fizic daune peste Elemental, deoarece daunele fizice sunt puternice împotriva oricărui monstru. Daunele elementare, în schimb, funcționează cel mai bine împotriva anumitor monștri care sunt slabi la acel element. În plus, fiecare armă elementară a expirat la un anumit punct, așa că ai putea beneficia doar atât de mult cu daune elementare. Nu mai este cazul cu Iceborne.

Înainte, limita de nivel arbitrară pentru daune elementare era la cinci. Iceborne l-a ridicat efectiv la șase acum. Și, deși este încă la nivelurile de bază și inferioare, veți primi bonusuri de daune mai mari în intervalul mediu și mai mare.

De exemplu, cel Corona Arma Sword & Shield are element Foc pe ea, iar anterior limita la 230 daune de foc la nivelul 5. Acum, cu Nivelul 6, Daunele de foc se limitează la 320, ceea ce este o diferență uriașă. The Legiana Rimespire Sword & Shield au atins anterior 430 de daune de gheață la nivelul 5. Acum, în Iceborne, va atinge maxim 500 la nivelul 6. The Sfinte Saber Lamele duble limitau anterior la 160 daune de apă de la nivelul 3-5, dar acum vor fi 220 la nivelul 3, apoi 230 la nivelul 4-5 și apoi 240 la nivelul 6.

Dacă tot preferați să mergeți cu daune fizice, non-elementale, atunci veți fi trist să vedeți că acest lucru devine nerf pentru a încuraja experimentarea cu daune elementare. Anterior în World, abilitate Non-Elemental Boost oferă o creștere cu 10% a daunelor fizice pentru armele fără elemente (gândiți-vă la linia de arme Diablos). Și tot ce ai nevoie a fost doar un slot de decorare de nivel doi în echipamentul tău. Iceborne reduce acest avantaj de 10 la sută la doar procent, așa că ai siguranța nu este felul de atrăgător.

De asemenea, va fi adăugată sau nouă abilitate în Iceborne, care combină două proprietăți unice. Una dintre proprietăți este „Element liber”, iar ceaaltă crește cantitatea de daune elementare pe care le face pe măsură ce ataci continuu.

Chiar acum, „Elementul liber” este o abilitate pe care o să poată găsi prin introducerea decorațiunilor potrivite în echipamentul tău. Ceea ce face Free Element este să scoată daunele elementare ascunse (îngrijite) care se găsesc pe unele arme. Fără îndemânarea Elementului liber, ai obține doar DPS-ul fizic brut al acelei arme, deoarece daunele elemente rămân inaccesibile. Cealaltă parte a noii abilități nu există înainte de Iceborne, așa că nu știm numele acestuia.

Slăbiciune Exploatați schimbările de abilități

Iceborne prezenta Gheara de ambreiaj, care este un instrument de cârlig care vă permite să vă atașezi de un monstru și apoi să-l iubești destul de bine. Făcând acest lucru, acea zonă divină a punct slab, care este un punct slab. Când o zonă pe un monstru care este de obicei dur și reduce daunele sau provoacă să sară armele, dar acestea pot fi acum înmuiat cu un atac bun Clutch Claw. După aceea, zona respectivă nu va mai devia armele și va dura paguba totala.

Având în vedere acest lucru, gândiți-vă Afinitate, care este o altă abilitate în Monster Hunter. Afinitatea vă crește șansa de a obține lovituri critice, iar Slăbiciune Exploat îndemânarea vă oferă o suplimentar de 30 la sută afinitate când lovești acele puncte moi.

Având în vedere acest lucru, veți dori să utilizați gheara ambreiajului pentru a profita din plin de abilități de exploatare a afinității și a slăbiciunii.

Modificări ale aptitudinilor Maximum Might

Puterea maximă este o altă abilitate puternică care primește unele modificări. În lume, a fost o abilitate simplă pe trei niveluri care vă va crește afinitatea cu 30 la sută, dar numai când rezistența ta este plină. Iată noua defalcare din Iceborne:

 • Nivelul 1: Păstrați rezistența plină timp de cinci secunde pentru a activa. Crește afinitatea cu 10 la sută, durează două secunde după ce este folosită rezistența.
 • Nivelul 2: Păstrați rezistența plină timp de cinci secunde pentru a activa. Crește afinitatea cu 20%, durează trei secunde după ce este folosită rezistența.
 • Nivelul 3: Păstrați rezistența plină timp de cinci secunde pentru a activa. Crește afinitatea cu 30 la sută, durează trei secunde după ce este folosită rezistența.
 • Nivelul 4: Păstrați rezistența plină timp de cinci secunde pentru a activa. Crește afinitatea cu 40%, durează patru secunde după ce este folosită rezistența.
 • Nivelul 5: Activează și mărește afinitatea cu 40% de îndată ce rezistență este plină. Se dezactivează când este folosită rezistența.

Cu aceste noi modificări la Puterea maximă, este mai bine să-l ai acum la nivelul 5 decât la nivelul 3. De ce? Nu este nevoie de timp la rezistența maximă și veți avea o fereastră mare de oportunitate de a provoca daune.

Schimbări ale armei Gunlance

În timp ce toate armele primesc unele modificări de joc în Iceborne, cea mai mare este, desigur, Gunlance.

Există o nouă mișcare numită Explozie Wyrmstake, care vă permite să aruncați monștrii cu un stâlp mare și înțepător de Slinger Ammo. În timp ce diferite tipuri de Slinger Ammo vor avea proprietăți diferite, dar principiul rămâne același. Având acest lucru în minte, veți dori să vă asigurați că împușcați explozia Wyrmstake și o plasați în monstru cu obuze Gunlance. Asta duce la explozii secundare, care fac mai multe daune.

Din feedback-ul beta, Capcom face ca Wyrmstake Blast să se încarce mai rapid și să facă și mai multe daune. Există, de asemenea, un nou „punct de pază” atunci când este utilizat. Această nouă caracteristică înseamnă că atunci când vă aflați în animația de încărcare a Wyrmstake Blast, va conta ca un bloc, chiar dacă nu obțineți apăsat butonul de blocare.

Dacă pierzi cu Wyrmstake Blast, nu vei pierde muniția Slinger pe care ai cheltuit-o. În schimb, muniția cade pur și simplu pe pământ, astfel încât să poată ridica imediat. Și, în cele din urmă, Viteză largă atacul nu va mai doborî aliații tăi, ceea ce este o schimbare binevenită pentru toată lumea.

Pentru mai multe dintre următoarele viitoare ale armelor, accesați linkul de mai jos.

Înrudit: Monster Hunter World: Ghid Iceborne: Toate mișcările, actualizările și abilitățile de arme noi

Ajungeți în Hoarfrost

Monster Hunter World: Iceborne va sosi ca o extensie plătită pentru Xbox One și PlayStation 4 pe 6 septembrie 2019, pentru 40 USD. Versiunea pentru PC va veni la o dată ulterioară.

Înrudit: expansiunea Iceborne a lui Monster Hunter World pare sau continuare completă

Rămâi cald în Hoarfrost Reach

Monster Hunter World: Iceborne

Noi amenințări așteaptă

Monster Hunter World: Iceborne este viitoarea expansiune a celui mai de succes joc Monster Hunter al Capcom, Monster Hunter World. Intră în Hoarfrost Reach și luptă-te cu fire cu totul noi și cu favoritele fanilor care revin în timp ce caută echipament complet nou.

 • 40 USD la Microsoft Store
 • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here