Monster Hunter World: Iceborne PC Recenzie — O experiență incredibilă și mai bună

Sursa: Windows Central

Iceborne ajunge pe PC pe 9 ianuarie și, odată cu el, există multe alte motive pentru a relua jocul (sau pentru prima dată). This expansiune se numără printre cele mai bune lansate vreodată, așa cum sa menționat în recenzia noastră anterioară Xbox din septembrie pentru lansarea consolei.

În ciuda faptului că au întârziat la petrecere, jucătorii de PC au în sfârșit sau nouă aventură în care să se îmbarce, de date aceasta la Hoarfrost Reach. Pregătește-te pentru noi monștri, noi echipamente de urmărit și mult mai multă distracție cu Monster Hunter.

Uciderea monștrilor

Monster Hunter World: Iceborne (PC)

Concluzie: Iceborne-a dovedit deja a fi o expansiune spectaculoasă, dar lansarea pentru PC este și mai bună cu cum ai venit de la tastatură/mouse, până la 4K 60fps și multe altele.

Pro:

  • Grafică superbă și cinematică excelentă
  • Comenzi excelente pentru PC și opțiuni grafice
  • Monștri noi și echipamente pentru a crea
  • Buclă de joc distractivă, captivantă
  • Stabil chiar și la rezoluții și rate de cadre mai mari

Contra:

  • Provocarea poate fi dezamăgitoare pentru unii
  • Multiplayerul peer-to-peer poate fi nesigur
  • Cutscenele încă nu pot fi experimentate în jocul cooperativ
  • 40 USD la Green Man Gaming

Un joc frumos tocmai a devenit mai bun

Sursa: Windows Central

Să lăsăm evidentul din drum: Capcom a reușit experiența Monster Hunter World pe PC. Rate de cadre glorioase (și consecvente), pachete de texturi de înaltă rezoluție și o experiență stelară cu tastatură/mouse, toate stabilesc standardul pentru porturile sale de PC de acum înainte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acestea fiind spuse, îndrăznesc să spun că, din punct de vedere tehnic, Iceborne are cea mai bună experiență pe PC; este pur și simplu uimitor. Pentru referință, am jucat la cele mai înalte setări la 1440p (144 Hz) cu un procesor Ryzen 7 1700X, un GPU RTX 2080 Ti și 16 GB de RAM și am fost pur și simplu uluit de cât de frumos era totul.

Am descoperit că noua zonă Hoarfrost Reach este cel mai interesant și captivant loc de vizitat din lume. Deoarece este zona principală a Iceborne, are sens de ce Capcom ar face-o atât de diversă și atrăgătoare. Fiecare zonă se simte unică, fie că este vorba de pădurea înghețată, caverne înghețate sau oriunde altundeva.

Cerințe PC Minim Recomandat
CPU Intel i5 4460 sau i3 9100F
AMD FX-6300 sau Ryzen 3 3200G
Intel i7 3770 sau i3 9350F
AMD Ryzen 1500X sau Ryzen 5 3400G
GPU Nvidia GTX 1050
AMD RX 560
Nvidia GTX 1060 sau 1650
AMD RX 480 sau 570
RAM 8 GB 8 GB
Depozitare 48 GB 48 GB

La fel ca în jocul principal, performanța este excelentă. Nu am observat nici o dată o scădere a ratei de cadre sau o eroare a ecranului în timp ce mă lupt cu monștri mari. Iceborne în sine este o experiență bogată și periculoasă, dar cel puțin nu va trebui să vă confruntați cu probleme grafice sau tehnice atunci când luptați cu locuitorii masivi ai Hoarfrost Reach.

Același vechi multiplayer

Sursa: Windows Central

Iceborne folosește același sistem multiplayer ca și jocul de bază, dar nu am putut participa la convocarea sau alăturarea altor jucători în perioada de revizuire a cauzei populației insuficiente. Cu toate acestea, vom actualiza pentru a vă anunța dacă găsim probleme flagrante cu jocul online, odată ce mai mulți oameni se alătură. În caz contrar, ne așteptăm să fie la fel ca jocul de bază.

Din punct de vedere tehnic, Iceborne are cea mai bună experiență pe PC.

În ciuda faptului că sistemul peer-to-peer este ocazional greșit - singura mea reproșare reală față de Monster Hunter World - vă încurajez să vânați împreună. Am descoperit că am alți jucători împreună cu lucrurile mai plăcute. Poți, totuși, să mergi singur și ți se va prezenta o provoca destul de mare. Chiar și după cele peste 40 de ore în care am trecut prin campania de bază, mă simțeam încă nepregătit pentru Iceborne.

Ieșit de pe poartă cu Beotodus, vezi că această expansiune nu se încurcă. Numai întorcându-mă și făcând armura de pornire Master Rank am putut depăși această bestie impresionantă, dar frustrantă. De acolo, este vorba despre adaptare, așa cum te-ai învățat pe Monster Hunter tot timpul. M-am săturat de vipera Tobi-Kadachi să te otrăvească? Vânează un MR Pukei-Pukei și creează-i armura pentru a anula efectul venin. Înțelegi idee.

Suport excelent pentru tastatură și mouse

Sursa: Windows Central

Cu Monster Hunter World, se pare că Capcom a luat în serios portul pentru PC. Tastatura și mouse-ul s-au părut cel mai bun mod de a juca, iar relegărea gusturilor vă permite să vă creați propria experiență. Iceborne face un pas mai departe, revizuind totul, renovând controalele pentru a gestiona abilitățile noi și ați început, cum ar fi Clutch Claw.

Când am încărcat expansiunea pentru prima dată, am fost întâmpinat cu un jurnal masiv de modificări care detalia tot ce a modificat Capcom, o cantitate aproape copleșitoare de modificare și remedieri de erori.

Unele comenzi s-au schimbat pentru a face loc noilor abilități, jocul refuzând să mă lase să continui până nu am corectat legările duplicate pe care le crease el însuși. Deși enervant, odată ce ai făcut lucrurile acolo unde vrei să fie, ești gata.

Întâmpinăm jucători veterani și noi deopotrivă

Iceborne este dificil, fără îndoială, dar se simte corect. De obicei, monștrii majore vor telegrafia atacurile și fiecare are câteva strategii care funcționează bine împotriva lor. Încă știi când să fii agresiv și când să joci mai defensiv.

Cu perseverență și practică, oricine poate depăși dificultatea și poate ajunge dependent.

Ori de câte ori mă întâlneam cu unul pe care pur și simplu nu puteam învinge, făceam o pauză și mă gândeam cum aș putea aborda lucrurile diferite. La un moment dat, asta a însemnat să-mi schimb complet clasa de arme. După ceva antrenament, am depășit obstacolul, chiar dacă am depășit limita de timp de 50 de minute.

Mai când un jucător nu ajunge la Iceborne, vor avea o mulțime de antrenament sub centură. Inițial, am fost enervat că a trebuit să joc toată campania mondială pentru a ajunge la Iceborne, dar văd de ce Capcom a optat pentru acea rută. Cred că primul monstru ar copleși jucători noi, chiar și cu un echipament decent de start.

În schimb, dezvoltatorii oferă tuturor un mijloc de a cuceri campania de bază relativ rapidă în timp ce învață mecanica jocului și bucla de bază. Din această cauză, am ajuns să fiu mai pregătit pentru Iceborne decât credeam inițial că voi fi.

Ar trebui să cumperi Monster Hunter World: Iceborne?

Sursa: Windows Central

Capcom a reușit să facă Monster Hunter World și mai bună prin creșterea ante-ului – noi monștri și întâlniri, noi echipamente pentru a crea și un nou mediu de explorare, toate fac ca Iceborne să se simtă ca un joc separat. Nu este nicidecum o expansiune ieftină, dar are o tonă de valoare pentru acei bani; este chiar acolo cu The Witcher 3: Blood and Wine în ceea ce privește domeniul de aplicare și profitul pentru banii dvs.

Privind înapoi la timpul meu de a juca, pot spune sincer că singura mea plângere despre Monster Hunter World în ansamblu pe PC sunt complexe multiplayer bine documentate și inutile, care nu sunt deloc un deal-breaker. Rămâne unul dintre cele mai bune jocuri care au apărut în ultimii ani cu o expansiune și mai bună. Calitatea generală este de top, mai ales când vine vorba de porturi pentru PC. Este frumos, excelent proiectat și creează dependență.

Capcom a reușit să facă Monster Hunter World și mai bună.

Deci, ar trebui să-l cumperi? Asta depinde. Dacă ești veteran, cred că știi deja răspunsul. Dacă ți-a plăcut jocul de bază, vei găsi o grămadă de iubit aici. Pentru jucătorii noi, însă, răspunsul ar putea fi puțin mai complicat. Iceborne nu schimbă în mare măsură fluxul Monster Hunter, așa că dacă nu ați găsit lumea pe placul dvs., expansiunea nu schimbă nimic pentru experiența de bază.

Dar dacă ești proaspăt în seria Monster Hunter? Acum este cel mai bun moment pentru a sari! Capcom vă oferă armura și armele Defender pentru a vă ajuta să vă ocoliți fabricarea și să treceți mai repede prin campania de bază. Totuși, nu sunt un mod ușor și va trebui să munce din greu pentru a ajunge la final. Cu toate acestea, ai multe oferite, inclusiv un sistem multiplayer bogat asemănător Dark Souls, plin de oameni dornici să te ajute.

4.5 din 5

Monster Hunter World este un joc complex, cu Iceborne ridicând provocarea considerabil, dar cu perseverență și practică, oricine poate depăși acest lucru și poate ajunge dependent.

O experiență minunată

Monster Hunter World: Iceborne (PC)

ucide

Iceborne sa dovedit deja a fi o expansiune spectaculoasa, dar lansarea pentru PC este si mai buna. Explorați Hoarfrost Reach în detalii superbe și uimitoare și doborâți fiare masive. Vânează singur sau cu alți jucători în timp ce faci cele mai noi provocări ale Monster Hunter World.

  • 40 USD la Green Man Gaming

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here