Mojang oferă mai multe copii gratuite ale Minecraft pe Windows 10 pentru proprietarii Java Edition

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Minecraft este un sandbox masiv de lume deschis disponibil pe multe platforme.
  • Windows 10 are ediția Java moștenită, precum și ediția modernă Bedrock.
  • Dacă ați cumpărat ediția Java înainte de 19 octombrie 2018, puteți valorifica o copie gratuită a ediției Bedrock.
  • De asemenea, puteți cumpăra ediția Windows 10 direct de la Microsoft pentru 20 USD.

Mojang a apărut astăzi pe Twitter pentru a anunța cu blândețe câteva știri surprinzătoare, dar binevenite. Pentru aceia dintre voi care au cumpărat ediția Java a Minecraft înainte de 19 octombrie 2018, puteți valorifica noua o copie gratuită a ediției Bedrock a Minecraft pe Windows 10 doar conectat-vă la contul dvs. Este posibil să existe un număr limitat de copii gratuite disponibile de date aceasta, așa că asigurați-vă că profitați de acest lucru rapid dacă l-ați ratat prima dată.

Dacă nu sunteți sigur cum să valorificați copia gratuită, am subliniat toți pașii în ghidul nostru rapid aici. Doar câteva minute din timpul tău, te-ar putea face mândru proprietar al încă o copie a Minecraft.

Minecraft: Bedrock Edition este fundația modernă pe care se îngrijește aproape toate versiunile de Minecraft sunt construite astăzi. În timp ce ediția Java pe PC este încă un loc grozav pentru a juca Minecraft și are caracteristici fantastice, cum ar fi suport complet pentru mod, pierde unele dintre cele mai bune lucruri despre ediția Bedrock. Cei care joacă Bedrock Edition beneficiază de asistență multiplayer completă cu jucători de pe alte platforme, sau din tărâmuri și servere private și joacă un joc mai eficient, care arată și joacă la fel peste tot.

Disponibil peste tot

Minecraft

Un joc pe care îl poți juca oriunde cu oricine.

Singurul lucru care ar putea face Minecraft și mai bun este dacă l-ai putea juca în mai multe locuri. Stai, poti? Așa, deoarece Minecraft este disponibil pe aproape orice platformă imaginabilă, cum ar fi Xbox, Windows 10, Playstation 4, Nintendo Switch, Android și iOS. Luați-l peste tot, jucați-l oriunde.

  • 20 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here