Rețeaua mobilă Three nu oferă o primă privire asupra Asus Vivo Tab RT

Brendan Arndt de la Three nu oferă o primă privire drăguță asupra viitoarelor tablete Asus Windows RT (Vivo Tab) și arată bine.

În timp ce mulți se întreabă cum se vor vinde tabletele WinRT pe piețele tradiționale, un lucru este cert, industria mobilă este pregătită să accepte rapid. Spre deosebire de dispozitivul Surface RT, unitatea subțire Asus va veni cu suport încorporat pentru conectarea la un operator de telefonie mobilă. Dispozitivul de 10” primește o dată în următorul videoclip. Asigurați-vă că citiți mai departe după pauză!

În timpul videoclipului, se face o mare parte din factorul de formă super subțire al dispozitivului și capacitatea de a crea și de a consuma conținut. Cu atât de mult accent pe prețul pentru această nouă generație de dispozitiv Windows 8, este clar că am putea vedea prețul este compensat prin includerea unui contract mobil. Mulți și-au exprimat un mare interes pentru Surface, dar acest lucru nu vine cu nicio rețea mobilă încorporată. Avantajul pe care îl vor avea alți producători OEM aici este acela al modemurilor încorporate, transportatorii vor profita probabil de șansa de a vinde aceste dispozitive pe bază de contract. La urma urmei, pentru asta s-a facut contractul! 

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este o practică bună și vedem cât de clară este nouă interfață tactilă prietenoasă pe tabletă, precum și o vedem în modul portret. Brendan pare cu adevărat entuziasmat de perspectiva unui dispozitiv cu interfață duală, ajutând la reducerea decalajului dintre consum și creație.

Vivo Tab sunt următoarele specificații: 10.Ecran Super IPS de 1” (1366 x 768), procesor quad-core Tegra 3 TE și 2 GB RAM.

Din păcate, nu se face nicio mențiune despre preț și disponibilitate, dar bănuim că acest lucru va urma în curând. Scurgeri recente de prețuri au sugerat un preț de 599 USD pentru dispozitivul de 32 GB, nu se vorbește dacă acest lucru va fi exact pentru lansare. Vă vor permite chiar să vă oferiți pentru actualizări dacă să rămâneți la curent cu această.

Ar putea fi acesta un semn al modului în care este cel mai probabil să vedem vândute tablete Windows RT? Operatorii de telefonie mobilă vor ajuta la schimbarea acestora cu subvenții? Am dori să vă cunoaștem gândurile. Fantezie unul? Anunță-ne

doar semnează pe linia punctată de mai jos.. 

Între timp, urmăriți video-ul nostru cu versiunea AT&T a Asus Vivo Tab de mai jos:

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here