Mobile Nations Movember Săptămâna 4 Actualizare: Mo Money, Mo Power!

Fonduri Movember pentru Mobile Nations Network strânse până acum: 11.330 USD (USD)

Echipajul MO-bile Nations din 'Peg mănâncă pui prăjit... este grozav pentru creșterea stachelor!

SUNT REUSIT! Movember nu s-a terminat, dar ne-am depășit deja obiectivul rețelei Mobile Nations Network de a strânge peste 10.000 USD pentru cauza. Mo-Mazing! Am fost martorii unor eforturi grozave de strângere de fonduri în întreaga echipă, iar recunoașterea specială îi oferă lui Mike Whitton din Canada strângerea de peste 1500 USD și Daniel Kollehn din Australia pentru strângerea de peste 600 USD. Efort deosebit. Mulțumiri uriase tuturor celor care au contribuit!

Dacă nu ați donat încă, mai mult timp. Singurul lucru mai bun decât atingerea obiectivului nostru este să treci peste el! Și te vom iubi pentru totdeauna dacă vei dona. Donațiile pot fi făcute cu ușurință pe web. Pur și simplu săriți la noi Rețeaua Națiunilor Mobile pagina, faceți clic pe oricăreia dintre persoanele enumerate ca parte a rețelei și apăsați butonul Donați. Toate fondurile donate unei persoane vor trece la totalul rețelei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Aceasta este a patra noastra actualizate Movember pentru aceasta luna si mai avem una de urmat odata ce luna se termina. Vom raporta cu totalul final al angajamentelor noastre și o galerie finală a tuturor mustaților pe care le-am crescut. Continuați să citiți pentru mai multe despre Movember și pentru câteva câteva fotografii grozave de la echipă!

Ce este Movember?

Săptămâna 4 Fotografii de la MO-bile Nations Movember Network

Faceți clic pe nume pentru a trece la pagina utilizatorului pe Movember.com pentru mai multe fotografii și pentru a dona!


Adam Zeis de la CrackBerry cu un Mo gros și luxos.


Andrew Bisnauth în Canada.


BJ Neufeld de la McEwen Se ghemuiește în Canada. El Dirty.


Brian Celeste în SUA.


Dan Carp arata cel mai bun bun McKayla Maroney din SUA.


Daniel Kollehn în Australia. E frumos!


Graeme Flack în Marea Britanie. Atât de artistic. Uită-te la această atenție la detalii.


Jakob Adolfsson de la echipa de operațiuni a Mobile Nation din Florida.
Trebuie să-și facă copilul să crească tot timpul anului. Treburi serioase!


Joseph Gonzalez în SUA.


Kenneth Griffin în SUA, arătând dur.


Luka Marincic în Canada.


Mike Covitz în SUA. eu conving. Ține-o să crească!


Paul Holmes în Marea Britanie.


Richard Case în Marea Britanie.


Jeffrey Smith în SUA.


Mike Whitton în Canada. O modalitate de a strânge aceste fonduri și de a crește acel 'mo!


Simeon Crofts în Marea Britanie.

Recuzită tuturor Mo Bros pentru că și-au postat cânile pe web pentru o cauză bună (și recuzită tuturor Mo Sistas-ului pentru că și-au susținut oamenii). Asigurați-vă că ne vizitați Mobile Nations Movember Network pagina pentru mai multe fotografii de la toți membrii echipei noastre. face clic pe numele oricărui membru al echipei pentru a vedea paginile Mo Space și a le dona. Toate donațiile făcute persoane fizice apar în totalurile rețelei Mobile Nations Network.

Notă pentru participații Mobile Nations Movember: SFÂRȘITUL LUNII ESTE APROAPE AICI. Asigurați-vă că vă actualizați Mo Space cu actualizări, fotografii și videoclipuri. Și trimiteți-ne un e-mail la [email protected] cu fotografii tale preferate și alte detalii.

Când se termină noiembrie, fă o ultimă poză cu moștenirea ta completă înainte de a te bărbieri. Și trimite acele fotografii cu detaliile tale. Vom realiza un videoclip cu diapozitiv cu toată frumusețea mustaței. Vrem să vă spunem povestea și să contribuim la răspândirea dragostei Mo!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here