Mixer se apropie de sfârșit: Microsoft face echipă cu Facebook pentru a închide Mixer, a crește Project xCloud

Sursa: Matt Brown / Windows Central

De când a ajuns în curentul mainstream cu aplicarea uneia dintre cele mai mari streamere din toate timpurile, semnul de întrebare asupra viabilității Mixerului a fost o problemă persistentă.

Mixer a crescut de la începuturile sale ca Beam.pro, dar nu a văzut tipuri de public care de obicei permit oamenilor să devină streameri în carieră. Frustrarea față de platformă i-a determinat pe mulți parteneri să treacă la alte servicii în ultimele luni pentru mai multă expunere, fie că este vorba de Twitch, YouTube sau, într-adevăr, de Facebook Gaming, ceea ce nu aduce la subiectul de astăzi.

Înrudit: Microsoft închide Mixer - ce a mers prost?

Astăzi, Microsoft a dezvăluit că începe procesul de apariție a Mixerului, intenționând să „închidă partea operațională a Mixer” și să sprijine creatorii să aleagă noi platforme.

De la început, Mixer s-a gândit să creeze cea mai captivantă și interactivă experiență de streaming live. Ne-am propus să ajutăm streamerii să construiască comunități grozave bazate pe implicarea profundă cu publicul lor. Toți ați fost extraordinari de-a lungul acestor călătorii – comunitatea Mixer a stabilitate standardul industriilor pentru comunități primitoare și incluzive și ar trebui să fiți mândri de ceea ce ați realizat împreună.

În cele din urmă, succesul partenerilor și streamerilor pe Mixer depinde de capacitatea noastră de a scala platformă pentru ei cât mai rapid și cât mai mare posibil. A devenit clar că timpul necesar pentru a crește propria noastră comunitate de livestreaming la scară nu era măsurat cu viziunea și experiența pe care Microsoft și Xbox doresc să-și ofere jucătorilor acum, așa că am decis să închidem partea operațională a Mixerului și să ajutam. tranziția comunității către o nouă platformă.

Sursa: Facebook Gaming

Microsoft face echipă cu Facebook Gaming pentru a oferi o „punte” și un parteneriat direct pentru toți streameriile partenere existente de la Mixer. Din câte știm, este doar Facebook Gaming care oferă o cale directă pentru parteneriate chiar acum. Microsoft s-a extins, detaliind modul în care intenționează să ajute la migrarea comunității Mixer și să ofere o nouă casă pentru streamerii care aleg să sară pe Facebook în loc de alte platforme.

Începând de astăzi, Facebook Gaming va face mai ușor pentru oricine din comunitatea Mixer să se alăture dacă aleg să facă acest lucru. Vom lucra la tranziția comunității Mixer în următoarele câteva săptămâni. Începând cu 22 iulie, toate site-urile și aplicațiile Mixer vor redirecționa utilizatorii către Facebook Gaming.

Tranziția comunității Mixer este o parte cheie a unui efort mai amplu pe care Xbox și Facebook Gaming îl depun, aducând noi experiențe și oportunități pentru Facebook, unde în fiecare lună peste 700 de milioane de oameni joacă un joc, urmăresc un videoclip de jocuri sau interacționează. într-un grup de jocuri.

Vestea a fost un pic un șoc pentru mine personal, mai ales ca cineva care a început să difuzeze pe Beam.pro pentru Windows Central când s-au întâmplat toate acestea. Cu toate acestea, a scrisul a fost în cele din urmă pe perete când Mixer nu a reușit să crească într-o perioadă în care literalmente toată lumea era în casă. Mulți dintre concurenții lui Mixer au înregistrat o creștere de trei cifre, în timp ce Mixer a înregistrat doar 0.2 procente. Probabil că nici ritmul lent al actualizărilor nu a ajutat, deoarece multe dintre punctele forte unice ale platformei Mixer au fost copiate rapid de concurenții săi, care apoi au repetat mai repede pentru a aduce beneficii celor care investesc în platformă.

Proiectul xCloud întâlnește Facebook Gaming

Sursa: Matt Brown / Windows Central

Facebook nu este tocmai cea mai prietenoasă company, implicată în ceea ce a fost controversat aproape săptămânale. Chiar și atunci când ignori inacțiunea sa față de răspândirea falsă și teorie ale conspirației ciudate pe platforma sa, nu este ceva despre care se vorbește în mod obișnuit în comunitatea de jocuri de bază mai largă, în dimensiunile sale masive. Într-adevăr, Facebook este o platformă cu milioane de utilizatori, care depășește cu mult tipul de acoperire pe care Mixer ar putea-o atinge vreodată, chiar dacă ar fi inclus-o direct în Windows însuși. Cu asta în minte, ajungem la celălalt anunț la Microsoft, că va colabora cu Facebook pentru a aduce Project xCloud pe platformă.

Cheia această viziuni este tehnologia noastră Project xCloud, despre care vedem că oferă jocuri pe tot felul de ecrane și ferestre din viața ta, inclusiv pe cele de pe Facebook. Jocurile fac deja parte din țesătura noastră socială, iar Project xCloud vă poate duce de la a discuta despre un joc nou – fie că este un moment amuzant în jocul postat de un prieten, un anunț sau un flux în curs – direct până la joc. În viitor, prin puterea Xbox Live și Project xCloud, vedem că există doar un singur clic între „mă uit” și „mă joc”."

Nu există detalii concrete despre exact ce vor face, îmi imaginez că va fi similar cu scenariul propus anterior de Google Stadia, cum ar fi trecerea directă a unui flux de joc pe YouTube la jocul pe Stadia, de exemplu.

Dimensiunea masivă a platformei Facebook va oferi mediului de dezvoltare Xbox mai multe puncte finale decât ar putea face PC-ul și Xbox de la sine, ceea ce ar putea ajuta Project xCloud să explodeze cu adevărat dacă această poziție este comună. Va trebui să așteptăm și să vedem cum se desfășoară.

La revedere Mixer

Sursa: Windows Central

Am dezvoltat un mic canal drăguț acolo și vreau doar să le mulțumesc și să strig tuturor partenerilor minunați și membrilor comunității Mixer și personalului care au făcut streamingul acolo unic și distractiv. Publicul mai mic cu siguranță a făcut dificilă transformarea streamingului într-o carieră acolo, dar Mixer a încercat cel puțin să ofere o oază-un deșert de toxicitate care afectează în general conversațiile online din jocurile video, cu investiții în lucrurile precum sistemul său de moderator AI.

Parteneriatul cu Facebook Gaming va fi, fără îndoială, un impuls pentru Project xCloud, dar pentru comunitatea Mixer, rămâne de văzut dacă Facebook poate oferi într-adevăr genul de comunitate strânsă pe care Mixer a promovat-o cândva. Mi-am făcut mult mai mulți prieteni pe Mixer decât am făcut vreodată streaming pe alte platforme, cu spectatori și streameri care au fost în general oameni minunați (știi cine ești).

Dacă v-au plăcut streamurile noastre pe Mixer, să știți că vom continua transmiterea în flux a podcastului Windows Central pe canalul nostru principal de YouTube și a difuzării jocurilor pe canalul nostru separat de YouTube Windows Central Gaming aici.

Cum să începeți să transmiteți pe Facebook Gaming

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here