Mixer anunță că fermele de scântei enervante 24/7 și fluxurile „follow for follow” trec la revedere

Sursa: Windows Central

Mixer este concurentul Twitch la Microsoft și a făcut titluri anul trecut când au început să angajeze talent Twitch majore precum Shroud și Ninja în oferte de exclusivitate. Cu toate acestea, lucrurile nu s-au desfășurat tocmai bine la serviciul de streaming în curs de dezvoltare al Microsoft în ultima vreme.

Câțiva parteneri și-au exprimat supărarea față de platformă în ultima vreme, cu probleme variind de la regulile vestimentare arhaice până la fluxuri instabile.

Unul dintre punctele dureroase a fost mult timp flux 24/7, în care un utilizator pur și simplu setează fluxul pe radio și merge AFK, făturându-se ca „spark moneda Mixer pentru vizionarea fluxurilor”. A existat, de asemenea, o creștere a spammerilor de tip „follow for follow”, care de fapt nu transmit în mod activ. Unele dintre aceste fluxuri ajung să fie în tendințe pe prima pagină, luând un spațiu de streamerii legitime pe o platformă care nu este tocmai inundată de spectatori.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Astăzi, Microsoft a anunțat prin intermediul LevelUpCast al lui Mixer că ia măsuri, împreună cu alte câteva actualizări utile ale Mixerului.

 • Actualizările clipurilor vă vor permite să vă tăiați clipurile mai precise, până la 5 secunde. Anterior, instrumentul de tăiere al Mixerului era puțin mai puțin flexibil.
 • Aplicația Mixer de pe Xbox va oferi o opțiune de a reveni la metoda anterioară de chat, cu o bară laterală, mai degrabă decât suprapunerea de chat deasupra videoclipului. Este în testare acum, cu o lansare planificată pentru februarie.
 • Începând de săptămâna viitoare, Mixer nu va mai permite fermele de scânteie 24/7 și nici nu va mai urmări fluxurile de urmărire, unde nu există nimeni în flux. Mixer găsește amprentele mici asupra modului în care funcționează, dar acest lucru nu ar trebui să afecteze canalele legitime 24/7, cum ar fi posturile de muzică și camerele pentru animale și altele, de la „caz cu caz”. Mixer va include, de asemenea, în viitor, o categorie de stream 24/7, pentru streamuri legitime 24/7 și proiecte creative și va include un proces de contestație în cazul în care cineva este interzis în mod nedrept sau dorește să-și schimbe. modelul de streaming.
 • Mixer spune că va încerca să acţioneze mai rapid aceste tipuri de schimbări de politică în viitor.
 • Mixer a prezentat și noi funcții de găzduire automată pentru viitor.

Întrucât fondatorii lui Mixer au părăsit platforma anul trecut, Mixer încă simte că prin multe „dureri de trecere” ca platformă și comunitate, dar sperăm că Microsoft va începe să accelereze ritmul dacă va vrea să se joace cu băieții mari de la Twitch și YouTube.

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here