Pierdeți Immortals Fenyx Rising când a fost lansat? Acum este momentul perfect pentru a juca.

Sursa: Ubisoft

Immortals Fenyx Rising poate fi unul dintre cele mai bune jocuri pe care nu le-ați jucat niciodată - cel puțin în opinia mea. În timp ce pandemie a sfârșit prin a provoca o serie de întârzieri în jocul sfârșitului anului 2020, Immortals Fenyx Rising a fost lansat în timpul unei sărbători pline, care a văzut și lansarea Xbox Series X, Xbox Series S și PS5. Când combini asta cu lansări de mare profil precum Assassin's Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War și multe altele, este ușor de înțeles de ce Immortals a fost bătut sub covor. Dar acest nou IP are multe oferite, iar acum este momentul perfect pentru a juca.

Immortals Fenyx Rising poate fi unul dintre cele mai bune jocuri pe care nu le-ați jucat niciodată.

Ne aflăm în acel moment al anului în care nu există prea multe lansări mari viitoare, cu excepția unui cuplu precum Resident Evil Village. Pe măsură ce nu înțelegem cum vor fi mai multe întârzieri de joc în viitor, ar trebui să înceapă să alegem din catalogul nostru din spate. Dacă ați fost interesat de The Legend of Zelda: Breath of the Wild, cred că veți găsi multe de iubit în Immortals Fenyx Rising.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Ubisoft

Nemuritori în câteva pagini din cartea lui Breath of the Wild și creează o poveste fantastică, care trage din mitologia greacă. Povestea, povestită de Prometeu și Zeus, urmărește un tânăr semi-zeu de pe Insula de Aur care trebuie să găsească o modalitate de a-și salva fratele și de a învinge forțele malefice ale lui Typhon, care a scăpat din închisoarea din Tartarus. Este o lume deschisă, stilul artistic este superb și există o combinație bună de puzzle-uri și luptă atunci când vine vorba de jocul său - cum să nu vă bucurați să luptați cu Medusa? Sunt atât de multe de făcut și deschiderea cufere pe care le descoperi că nu îmbătrânește niciodată.

Pe lângă toate acestea, dialogul este cu adevărat amuzant. Glumește despre cât de vanași sunt Afrodita și Ares, despre cum Zeus a născut aproape pe toată lumea sub soare - știe ce tip de joc este și nu se teme să fie prost sau ciudat. Glumele pot fi greșite sau ratate pentru unii oameni, dar apreciez direcția pe care a luat-o.

Sursa: Ubisoft

Ceea ce îl face mai atrăgător să joci acum este că, de obicei, puteți găsi lista pentru jumătate din prețul său de lansare pe Amazon, iar câteva expansiuni au fost lansate, cum ar fi Myths of the Eastern Realm, care urmărește un nou erou. într-o poveste inspirată de mitologia chineză.

Încă cred că Immortals a fost absolut demn să fie candidatul pentru jocul anului trecut și este unul dintre cele mai distractive pe care le-am avut cu un joc de mult timp. Într-un an în care ne-am putut folosi cu toții un pic de lejeritate și luminozitate, a fost un far pentru mine, precum Animal Crossing: New Horizons a fost pentru alții (și, de asemenea, pentru mine, pentru că siguranța). am jucat o mulțime de New Horizons).

Ubisoft nu a anunțat încă niciun plan pentru o continuare, dar am mari speranțe că acesta ar putea fi începutul unei francize minunate. Și dacă ieși și susții jocul, o continuare devine și mai probabilă.

Zei și monștri

Nemuritorii Fenyx Rising

O aventură distractivă și uşoară

Immortals Fenyx Rising este jocul perfect de jucat atunci când vrei să spargi monotonia împușcătorilor realiști care să inundă piața. Faceți o excursie în Insula de Aur și aflați puțin despre mitologia greacă în timp ce sunteți acolo.

  • 60 USD la Microsoft
  • 30 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here