Aplicația de scriere minimalistă iA Writer va veni în curând pe Windows

Pentru mulți oameni, Microsoft Word este probabil văzut ca aplicația de bază atunci când vine vorba de scriere. Cu toate acestea, Word poate părea greu sau distrage atenția pentru anumite sarcini, în special atunci când faci ceva precum lansarea unei postări pe blog sau lucrând la o poveste scurtă. O serie de așa-numite aplicații de scriere „fără distracție” sunt disponibile pentru cei care doresc o alternativă Word, acum acum una dintre cele mai populare, iA Writer, vine pe Windows.

Deja disponibil pentru Mac, iOS și Android, iA Writer este destinat să ofere un spațiu de scris curat și atractiv, fără distragere. Într-o nouă postare pe blog (prin MSPU), echipa iA Writer a anunțat că versiunea Windows a aplicației sale este acum în versiunea beta și va fi disponibilă în curând pe Kickstarter. Și pe lângă funcțiile pe care iA Writer le include deja, cum ar fi suportul Markdown și opțiunile care vă ajută să vă concentrați asupra diferitelor aspecte ale scrisului dvs., iA Writer pentru Windows va marca debutul unei noi funcții. Denumită Folding, funcția vă permite să „comprimați și extindeți capitolele cu un singur clic”, spune echipa iA Writer. vedea Folding în acțiune în videoclipul de mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Versiunea beta iA Writer va fi disponibilă devreme pentru suporteri odată ce aplicația atinge primul obiectiv pe Kickstar. În ceea ce privește calendarul, echipa spune că campania iA Writer Kickstarter se va lansa „după vacanță”, iar lansarea finală urmând o lună mai târziu.

În timp ce iA Writer va merita verificat odată ce va fi disponibil, oricine caută o aplicație de scriere fără distracție poate verifica acum opțiuni precum Appy Text și Typora, ambele oferind experiențe de scriere minimalistă similară. Bineînțeles, ai putea întotdeauna să mergi la maxim în minimalism: Notepad.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here