Minecraft „Actualizarea peșterilor și stâncilor” Partea întâi va fi lansată oficial pe 8 iunie, cu noi mafiote și blocuri

Sursa: Mojang Studios | Stare de nervozitate

Ce trebuie sa stii

 • Minecraft lucrează la actualizarea masivă din două părți cunoscute sub numele de „Actualizare Caves and Cliffs”.'
 • Astăzi, Mojang Studios a anunțat oficial data lansării pentru prima parte a „Actualizării Caves and Cliffs” după luni de teste.
 • Trei mafiote noi și până la 91 de blocuri noi se îndreaptă către Minecraft cu „Actualizarea peșterilor și stâncilor” pe 8 iunie 2021.
 • „Actualizarea Caves and Cliffs” va fi disponibilă pentru Minecraft: Bedrock Edition și Minecraft: Java Edition pe toate platformele actuale.

Jucătorii Minecraft au urmărit cu nerăbdare progresul și dezvoltarea actualizărilor Caves and Cliffs, după dezvăluirea sa inițială la Minecraft Live 2020. De când se actualizează Caves and Cliffs a fost împărțită în două părți și a fost parțială amânată, așteptarea a devenit și mai dificilă. Acum, după luni de testare și perfecționare prin beta-ul Minecraft: Bedrock Edition și instantanee Minecraft: Java Edition, Mojang Studios a anunțat în sfârșitul căii întâi a actualizărilor Caves and Cliffs va fi lansată oficial pe 8 iunie 2021.

Partea întâi a actualizărilor Caves and Cliffs nu este la fel de importantă pe hârtie ca cea de-a doua parte, care va fi lansată mai târziu în această iarnă, dar Mojang Studios are încă o mulțime în mânecă cu prima jumătate a ceea ce este probabil. cea mai mare lansare pentru Minecraft. la zi. Ca o scurtă recapitulare, partea întâi a actualizărilor Peșterilor și stâncilor includ trei mafioți noi cu capra de munte, calmarul strălucitor și axolotl și până la 91 de blocuri și obiecte noi pe care jucătorii le pot găsi și utiliza.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, puteți consulta oferte speciale YouTube Minecraft lansate anterior despre noile mafiote și blocuri noi pentru mai multe informații și perspectivă. Nu uitați să consultați ghidul nostru final pentru actualizarea Caves and Cliffs pentru Minecraft pentru toate informațiile pe care trebuie să le știți.

Minecraft lansează actualizarea Caves and Cliffs Part One pe 8 iunie 2021 pentru aproape orice platformă, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows PC, PS5, PS4, Switch, iOS, Android, macOS și Linux. Minecraft este disponibil și prin Xbox Game Pass pe consolă dacă nu ați experimentat încă tot ce sunt oferite Minecraft.

Din păcate, nu există noutăți cu această lansare pe Minecraft pentru Xbox Series X|S, așa că nu așteptați să vă actualizați graficul sau ray tracing să apară brusc cu actualizarea Caves and Cliffs Part One. Dacă așteptați acest posibil upgrade de nouă generație pentru Minecraft, avem sau resursă dedicată pentru momentul în care Minecraft cu ray tracing va veni pe Xbox Series X|S. De asemenea, am discutat recent de ce Minecraft pe Xbox Series X|S este o dezamăgire nefericită din această cauză.

Partea a doua a actualizării Caves and Cliffs nu are încă o dată anunțată de lansare, în afară de o fereastră largă a iernii 2021, așa că nu m-aș aștepta prea curând. A doua jumătate a actualizării Caves and Cliffs pentru Minecraft este, fără îndoială, cea mai semnificativă jumătate și va include caracteristici majore precum și noua generație pentru peșteri și munți, o mulțime de blocuri și sisteme noi și multe altele. Acum că prima jumătate a actualizării Caves and Cliffs este aproape aici, dezvoltarea și testarea din a doua jumătate ar trebui să înceapă serios.

Minecraft este dintre cele mai mari jocuri din lume și unul dintre cele mai bune jocuri de pe Xbox, fără îndoială, iar acum Minecraft are începutul uneia dintre cele mai mari actualizări de până acum cu actualizarea Caves and Cliffs Part One. Sărbătorește Minecraft și această lansare viitoare pe 8 iunie cu ceva din lista noastră cu cele mai bune produse, jucării și cadouri Minecraft.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 50 USD la Microsoft (Xbox One Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
 • 50 USD la Microsoft (Windows 10 Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)
 • 30 USD pe Amazon (Colecția Starter Playstation 4)
 • 30 USD pe Amazon (Nintendo Switch)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here