Minecraft pentru Xbox Series X|S: Ray tracing, data lansării, modificări și tot ce știm

Sursa: Windows Central

Locul lui Minecraft în fruntea industriei jocurilor este incontestabil după ani de sprijin constant și dăruire din partea studiourilor Mojang. Acum că Microsoft a ajutat la conducerea jocului de consolă de nouă generație cu Xbox Series X și Xbox Series S, mulți jucători se întreabă când chiar dacă Minecraft va deveni vreodată un titlu Xbox Series X|S optimizat. Tehnologia este acolo, Minecraft le-a oferit fanilor sau privire la cum ar putea arăta o experiență Minecraft de nouă generație și așteptări pentru Mojang Studios ca studio primar pentru Xbox și Microsoft.

Cu toate acestea, informațiile sunt puține, iar Mojang Studios nu s-a angajat la o actualizare adecvată de nouă generație pentru Minecraft pe Xbox Series X|S. Am adunat tot ce știm într-un singur loc. Iată ce trebuie să știți despre Minecraft și ray tracing pe Xbox Series X|S.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Acesta este Minecraft pe Xbox Series X?
 • Ce caracteristici de nouă generație am putea vedea?
 • Ce este ray tracing în Minecraft?
 • Funcțiile de nouă generație vor veni într-o actualizare gratuită?
 • Minecraft va folosi Smart Delivery?
 • Minecraft va rămâne multi-platformă?
 • Îmi voi păstra toată evoluția?
 • Când este data lansării?
 • Va beneficia și PlayStation 5 de un tratament de nouă generație??

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 50 USD la Microsoft (Xbox One Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)

Ce este Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Windows Central

Xbox Series X și găzduirea unei noi generații de jocuri pe consolă, cu un hardware evolutiv puternic care împinge funcții inovatoare pe care nu le-am văzut încă în spațiul consolei, cum ar fi stocate SSD mai rapid, ray tracing și performanțe mai fiabile. chiar și cu imagini ai stabilit. Minecraft, fiind una dintre cele mai mari mari și de succes francize ale Microsoft, va funcționa pe Xbox Series X|S din prima zi prin impresionantul program de compatibilitate inversă al platformei, dacă nu acceptă imediat toate cele mai recente funcții pe care Xbox. Series X|S le poate utiliza pentru jocurile de nouă generație.

Nu vă așteptați la un „Minecraft 2” sau chiar la o versiune specifică de Minecraft construită de la zero pentru Xbox Series X|S. În schimb, dacă Minecraft primește sau actualizare pentru a-l ajuta să profite de hardware-ul de nouă generație, Mojang Studios va valorifica puterea și flexibilitatea Minecraft: Bedrock Edition.

Această versiune mai modernă de Minecraft se întinde în prezent pe platformele Xbox One, Windows 10, PlayStation 4, Nintendo Switch, Android și iOS, cu o bază de cod și un set de funcții pe toate. Toate acestea sunt posibile posibile fundației.

Ediția Bedrock se poate extinde pentru a cuprinde console de jocuri de nouă generație, cu unele upgrade-uri specifice consolei pentru Xbox Series X|S. Nici livrarea exactă, nici calendarul pentru aceasta nu au fost încă confirmate, dar putem discuta despre toate posibilitățile și tot ceea ce știm cu siguranță.

Ce caracteristici de nouă generație am putea vedea pentru Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Windows Central

Următoarea generație se referă la a face jocurile mai fluide. Aceasta înseamnă mai puțin timp de așteptare și mai mult timp de joc. Ieșit din poartă, Minecraft ar trebui să beneficieze de aceste avantaje imediate pe Xbox Series X|S. Ar trebui să vă așteptați la timp de încărcare mult mai rapid datorită SSD-ului ultra-rapid prezent în Xbox Series XS, performanțe mai consistente (eventual la framerate mai mari, deoarece Minecraft nu are foarte multă nevoie de resurse), anima mai. fluide, distanțe de desenare mai mari ( cât de departe pot vedea deodată) și o stabilitate mai bună atunci când se întâmplă multe lucruri pe ecran, cum ar fi explozii sau lupte mari cu mai mulți mafioți.

Cu toate acestea, de fapt, Minecraft nu pare să funcționeze mult mai bine pe Xbox Series X|S față de generația Xbox One și să sufere uneori din cauza rulării în modul de compatibilitate inversă, cu scăderi mai rare de cadru și întârzieri devenind mai. răspândite. Sperăm că o actualizare de nouă generație pentru Minecraft ar rezolva aceste probleme pe lângă adăugarea de funcții și trebuie să fie suplimentare.

Singura caracteristică de care beneficiază în mod evident Minecraft pe Xbox Series X|S în acest moment este Quick Resume, ceea ce înseamnă că poți avea mai multe jocuri și aplicații suspendate în fundal și poți relua aproape instantaneu la un moment dat, fără a sacrifica. performanța. Minecraft acceptă reluare rapidă, astfel jucătorii pot să intre imediat înapoi în Minecraft fără a reîncărca jocul, chiar dacă consola a fost oprită sau au fost jucate alte jocuri. Dincolo, totuși, alte astari par să se bazeze pe posibilitatea unui upgrade de nouă generație viitor pentru Minecraft.

Una dintre cele mai mari caracteristici de care ar putea beneficia Minecraft pe Xbox Series X|S este ray tracing. Această tehnologie revoluționară permite jocurilor să urmărească traseul fasciculelor de lumină în timp real, ceea ce duce la reflexii, umbre, medii mult mai realiști și multe altele. Ray tracing este deja o realitate în Minecraft pe PC-uri cu Windows 10, dar există motive pentru a crede că Mojang Studios lucrează și la aducerea tehnologiei revoluționare de jocuri pe Xbox Series X|S.

Ce este ray tracing pentru Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Windows Central

Ray tracing este unul dintre acei termeni vagi de joc care nu se referă la marea majoritate a jucătorilor. Cu toate acestea, atunci când este utilizat corect, ray tracing poate avea efecte reale asupra modului în care să arate un joc, în special în departamentul de atmosferă. În jocurile care sunt deja menite să fie foto-realiste, trasarea razelor le permite să treacă la următorul nivel, înfățișând cu acuratețe luminile în loc să „ghicească” pur și simplu, așa cum era obișnuit înainte. Este foarte complicat, dar, din fericire, suntem aici pentru a descompune totul.

Ray tracing, în principal, necesită trei lucruri pentru a funcționa: hardware capabil, driver și software acceptate și un joc creat având în vedere ray tracing. Cu Xbox Series X|S, toate aceste trei lucruri vor fi prezentate, ray tracing fiind prezentate ca o caracteristică esențială de nouă generație atât pentru Xbox Series X|S, cât și pentru PS5. Minecraft ar putea fi unul dintre jocurile care să suporte ray tracing în timp real la un moment dat în viitor.

Acum, trebuie să remarcați faptul că Minecraft cu ray tracing există deja și arată incredibil, modificând aspectul complet și fără acest joc vechi de peste 10 ani. Am asociat chiar și Minecraft cu ray tracing și un NVIDIA RTX 3060 pentru rezultate și mai frumoase. Cu toate acestea, Minecraft cu ray tracing este disponibil momentan numai pentru Minecraft: Bedrock Edition pe Windows 10 atunci când este asociat cu GPU-uri NVIDIA RTX de ultimă generație.

Până de curând, NVIDIA a fost singurul pionier al tehnologiei de ray tracing, lucrând împreună cu Microsoft pentru a crea un set robust de instrumente pentru a dezvolta jocurile le pot folosi pentru a aduce tehnologia în jocurile lor. Minecraft: Bedrock Edition este platforma perfectă pentru a arăta acest lucru, deoarece motorul Render Dragon acceptă tehnologii moderne precum DXR prin Microsoft DirectX 12. Cu toate acestea, Xbox Series X și Series S nu folosesc plăci grafice NVIDIA, așa că nu acceptă ray tracing, corect? Ei bine, chiar o fac, doar că nu chiar în același mod.

Xbox Series X și Series S folosesc hardware AMD personalizat pentru procesorul și GPU-ul lor. Acest hardware AMD va folosi puterea a DirectX 12 Ultimate (suită Microsoft de instrumente și API-uri centrate pe dezvoltatori) combinată cu arhitectura avansată RDNA 2 de nouă generație a AMD pentru a aduce ray tracing în jocurile pe consolă (și hardware-ul AMD ) pentru prima dată. Din această cauză, totuși, ar putea dura puțin mai mult când vom vedea Minecraft cu ray tracing pe Xbox Series X|S.

Minecraft cu RTX este acum un produs finalizat pe Windows 10, dar a durat luni pentru a ajunge acolo și încă nu este complet perfect. Pentru a implementa ray tracing cu Minecraft pe Xbox Series X|S, este nevoie de multă muncă pentru a asocia hardware-ul AMD cu DirectX 12 și DXR (DirectX Raytracing) de la Microsoft.

Nu se poate spune cât de departe este Minecraft pe Xbox Series X și Series S, în vedere că se pregătește ray tracing pe noul hardware AMD, o sosire relativ recentă în domeniul ray tracing. În prima previzualizare practică a lui Austin Evan a Xbox Series X de mai sus, el arată Minecraft cu ray tracing în acțiune pe Xbox Series X și arată minunat, așa cum era de așteptat. Microsoft ne-a spus, de asemenea, clar, după aceea, că aceasta a fost o demonstrație tehnică de ray tracing pe Xbox Series X și în niciun caz nu a fost anunțat de produs.

Dacă aveți toate detaliile despre Minecraft cu ray tracing, asigurați-vă că consultați ghidul nostru final despre Minecraft cu ray tracing.

Funcțiile de nouă generație vor veni într-o actualizare gratuită pentru Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Dacă Minecraft optimizat pentru Xbox Series X|S, nu există absolut niciun motiv să nu aşteptăm ca Mojang Studios să facă altceva decât să lanseze un upgrade gratuit. Microsoft a fost foarte clar cu privire la acest lucru aici și chiar le-a spus dezvoltatorilor căreia recomandări de upgrade de nouă generație într-o actualizare gratuită pentru jocurile existente, mai degrabă decât DLC separat sau jocuri noi. Deoarece Minecraft este un titlu de primă parte Microsoft, este aproape garantat să le permită jucătorilor să se bucure de funcții noi pe Xbox Series X|S prin simpla instalare a unui upgrade gratuit.

Xbox Smart Delivery va fi folosit pentru Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Matt Brown | Windows Central

O continuare a ultimelor întrebări, Minecraft va folosi funcția Xbox Smart Delivery pentru a oferi upgrade-ul Minecraft de nouă generație la Xbox Series X|S?

În cazul în care nu știai, Smart Delivery este o tehnologie care permite jocurilor să scadă inteligent doar părțile unui joc care sunt necesare platformei. Cineva care joacă pe Xbox One nu are nevoie de elemente și texturi 4K ale Serii X mai puternice sau texturile de nouă generație ale Serii S, așa că renunțarea la aceste active duce la dimensiunile mult mai mici de descărcare și chiar la performanțe potențiale să vă ajute. Smart Delivery face, de asemenea, upgrade-ul unui joc pentru Xbox Series X|S fără probleme și a dus la mai multe jocuri să primească upgrade pentru Xbox Series X|S într-un mod mult mai relaxat decât pe PS5, care necesită. ca jocurile PS5 sa fie separate de PS4.

Așa cum am menționat mai devreme, dezvoltatorii sunt încurajați să ofere upgrade gratuite la jocurile existente pentru a activa noi funcții de nouă generație. Totuși, decizia finală este latitudinea dezvoltatorilor. Chiar dacă decid să ofere un upgrade gratuit (pe care mulți au deja), metoda de livrare depinde și de ei. Cea mai simplă de până acum a fost Smart Delivery de la Microsoft, deoarece înseamnă publicarea singurului joc și apoi ca consolele jucătorilor să descarce ceea ce au nevoie pentru a oferi jucătorului cea mai bună experiență posibilă.

Mă aștept din plin ca și Minecraft să profite de Smart Delivery, fiind un titlu first-party. Deși nu a fost confirmat, ar fi cu adevărat șocant dacă Microsoft ignoră propriul sfat și alege o cale alternativă de upgrade pentru jucătorii care descarcă Minecraft pe consolele Xbox Series X și S. Smart Delivery se împerechează frumos cu salvarile în cloud deja excelent ale Xbox, pentru a face trecerea la Xbox Series X|S cât mai nedureroasă posibil.

Funcțiile cross-play și cross-platform vor rămâne în Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Windows Central

Minecraft a fost un copil de afiș pentru suportul pe mai multe platforme și a fost unul dintre cele mai vechi jocuri care a oferit joc încrucișat pe liniile de platformă. În timp ce mulți oameni se temeau că Microsoft va lua Minecraft de pe alte platforme în favoarea Xbox și Windows, această echipă nu s-a întâmplat niciodată, iar Mojang Studios și-a continuat dragostea multiplatformă lansând ediția Bedrock pentru PlayStation 4. Chiar și Minecraft Dungeons, o IP complet nouă pentru Mojang Studios care se extinde asupra francizei Minecraft, lansată simultan pe Xbox One, Windows, PlayStation 4 și Nintendo Switch și acum oferă joc încrucișat.

Minecraft în curs de modernizare pentru console de nouă generație nu ar trebui să afecteze în niciun fel de funcții multiplatformă, deoarece totul va fi construit în continuare pe Minecraft: Bedrock Edition universal. Jucătorii de pe Xbox Series X|S vor avea o experiență de joc superioară cu noi funcții de nouă generație, dar ar trebui să poată continua să se joace cu toți prietenii lor pe alte platforme, inclusiv Xbox One. Chiar și adăugarea de ray tracing în timp real nu ar trebui să afecteze acest lucru, deoarece este o să-ți schimbe un singur buton pe Windows 10. Acest lucru înseamnă că jucătorii Xbox Series X|S se pot bucura de beneficiile ray tracing, în timp ce jucătorii care nu fac parte din Xbox Series X|S din același hol vor vedea Minecraft așa cum au făcut-o întotdeauna.

Desigur, există întotdeauna o șansă ca ceva să se schimbe aici. Mojang Studios nu a confirmat nimic despre Minecraft pe Xbox Series X|S, așa că orice este posibil. Acestea sunt spuse, cred cu tărie că o actualizare de nouă generație nu ar afecta caracteristicile cross-platform și cross-play ale Minecraft.

Îmi voi păstra toate progresele și cercetările cu salvare încrucișată pentru Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Windows Central

Deoarece versiunea de Minecraft pe care o veți juca pe Xbox Series X și Series S va fi exact aceeași cu versiunea pe care o veți juca pe alte platforme și va fi sincronizată prin contul dvs. Microsoft, alegeile pe piață ar trebui să se raporteze în continuare. De asemenea, hărțile dvs. ar trebui să fie transferat de pe Xbox One atâta timp cât au activat salvările în cloud, astfel încât să puteți descărca hărțile și să vă bucurați de toată măreția pe care Xbox Series X|S o sunt oferite.

Acesta este avantajul de a profita de funcții precum Smart Delivery, deoarece, în loc să trebuiască să vă dați seama cum să conectați două jocuri complete separate (dacă un dezvoltator chiar deranjează), Mojang Studios poate folosi toate funcțiile existente în Minecraft care vă protejează progresul. Asta înseamnă că ar trebui să fie mai ușor ca oricând să-ți continui toate informațiile în mișcare și să te asiguri că banii pe care i-ai căltuit cumpărând hărți, lumi sau pachete noi în Minecraft nu vor fi irosiți pe Xbox Series X|S.

Protejarea salvării încrucișate contează și dacă veniți de la Minecraft: Bedrock Edition pe o altă platformă la Xbox Series X|S, atunci când aveți nevoie de dvs. de pe piață, cum ar fi hărți, skinuri și pachete de texturi, ar trebui să se sincronizeze prin contul dvs. Microsoft.

Când sunt date lansării pentru Minecraft pe Xbox Series X|S?

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Întrebarea pentru a încheia toate întrebările (și nu vă îngrijiți această adresa cel mai frecvent pe conturile de social media Windows Central) este când Minecraft va fi actualizat pentru Xbox Series X și Series S. Avem un articol întreg dedicat când va veni Minecraft cu ray tracing pe Xbox Series X|S, dar răspunsul este așa ca aici: pur și simplu nu știm.

Între o demonstrație tehnică timpurie a Minecraft cu ray tracing care rulează pe Xbox Series X, Minecraft RTX funcționează minunat pe Windows 10 și tehnologiile de joc din interiorul Xbox Series X|S devin progresiv accesibile, ușor de presupus și să cred că este Minecraft. cu siguranță actualizată pentru Xbox Series XS. Din păcate, nu a existat absolut nicio confirmare de la Mojang Studios că se întâmplă de fapt, așa că nu putem presupune o posibilă dată de lansare.

Zvonuri recente au sugerat că Minecraft va primi upgrade-ul de nouă generație cu viitoarea actualizare Caves and Cliffs. Cu toate acestea, actualizarea Caves and Cliffs a fost recent împărțită în două părți și parțial amânată, așa că, chiar dacă Minecraft a fost actualizat pentru Xbox Series X|S cu următoarea actualizare a caracteristicilor, încă nu este clar. Ar trebui să ne așteptăm în vara 2021 sau iarna 2021? Dacă a fost planificată upgrade-ul de generație următoare, a fost amânat acum dincolo de Actualizarea Peșterilor și Stâncilor, la fel ca noul sistem de arheologie? Pur și simplu nu există nicio modalitate de a ști sigur.

Dacă Mojang Studios lucrează activ la Minecraft cu ray tracing pentru Xbox Series X|S, știm că va dura ceva timp. Microsoft și AMD trebuie să lucreze împreună pentru a asocia API-urile DirectX Ultimate și DXR ale Microsoft cu arhitectura RDNA 2 a AMD. Potențialul acestor tehnologii este uriaș, dar ar putea dura timp pentru ca acestea să se realizeze pe deplin. Mojang Studios trebuie, de asemenea, să se asigure că motorul Render Dragon care alimentează Minecraft Bedrock Edition poate gestiona ray tracing și alte upgrade-uri pe Xbox Series X|S fără a distruge nimic sau a compromite experiența.

Căutăm în mod constant orice informații suplimentare despre momentul în care Minecraft ar putea fi actualizat pentru Xbox Series X|S. În momentul în care aflăm ceva nou, ne vom asigura că vă vom actualiza imediat. Între timp, Minecraft funcționează pe Xbox Series X și Series S chiar acum prin compatibilitatea cu versiunea anterioară Xbox și funcționează bine în cea mai mare parte. Nu vă așteptați la niciun beneficiu real de a juca pe Xbox Series X|S față de Xbox One, deoarece experiența este în mare parte identică.

Va vedea și PlayStation 5 ceva similar cu Minecraft pe Xbox Series X|S??

Sursa: Jennifer Locke | Windows Central

Ce zici de PlayStation 5?? Consola de nouă generație a Sony se mândrește cu multe dintre aceleași beneficii ca și Xbox Series X și Series S, așa că PS5 va primi și un upgrade de nouă generație pentru Minecraft? Răspunsul aici este puțin tulbure, dar putem fi mai încrezători în unele lucruri pe PS5. PS5 este o adevărată consolă de ultimă generație, la fel ca Xbox Series X|S și beneficiază de tehnologii similare de ultimă generație, cum ar fi ray tracing în timp real, hardware puternic și SSD-uri rapide. PS5 diferă prin faptul că gestionează aceste tehnologii diferite decât Microsoft, alegând să folosească mai multe soluții personalizate decât DirectX de la Microsoft sau RDNA 2 complet de la AMD.

Dincolo de aspectul tehnic al aducerii Minecraft pe PS5 cu un upgrade de nouă generație, Microsoft ar putea alege să nu accepte pe deplin PS5. Minecraft este încă un joc multi-platform care primește noi actualizări în timp pe PS5 cu platformele Microsoft precum Xbox și Windows, dar asta nu înseamnă că Microsoft trebuie să accepte pe deplin PS5. De exemplu, Minecraft Dungeons este acum Xbox Series X|S Optimized, dar nu a primit încă un tratament similar pe PS5.

În plus, upgrade-ul de nouă generație Minecraft Dungeons este mult mai simplu decât ceea ce se poate întâmpla cu Minecraft și ray tracing. Știm că PS5 acceptă ray tracing și sunt deja în mai multe jocuri, dar nu este clar cât de dificil ar fi să o implementezi în Minecraft fără a utiliza tehnologiile DirectX ale Microsoft.

Dacă ar fi să risc o presupunere, aș sugera că Minecraft nu va primi un upgrade de nouă generație pe PS5. Orice versiune de nouă generație a Minecraft va fi rezervată pentru Xbox Series X|S pentru a se asigura că Minecraft oferă cea mai bună experiență posibilă pe platformele Microsoft.

Într-o lume perfectă, Minecraft va fi compatibil cu versiunea inversă pe PS5, va primi gratuit un upgrade de nouă generație și va accepta în continuare pe deplin jocul încrucișat cu toate celelalte platforme, inclusiv Xbox Series X|S. Cu toate acestea, există o mulțime de necunoscut aici, așa că va trebui să așteptăm mai mult pentru a obține un răspuns definitiv.

Cu sau fără un upgrade de nouă generație, Minecraft rămâne ferm unul dintre cele mai bune jocuri de pe Xbox. Arată-ți dragostea pentru Minecraft cu ceva din lista noastră cu cele mai bune produse, jucării și cadouri Minecraft.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 50 USD la Microsoft (Xbox One Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Xbox One Starter Collection)
 • 50 USD la Microsoft (Windows 10 Master Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Windows 10 Starter Collection)

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Produse Minecraft minunate

Ne place Minecraft la fel de mult ca tine. Acestea sunt câteva dintre accesorii noastre preferate pentru Minecraft.

Colecția de cărți de ghiduri Minecraft (25 USD pe Amazon)

Doriți să aflați mai multe despre complexe Minecraft? Acestea cărți minunate un cadou grozav sau o experiență de învățare pentru o persoană dragă mai tânără!

Tricou Minecraft Creeper (de la 7 USD pe Amazon)

Pentru târâtoarea din viața ta!

Creeper Hat (14 USD pe Amazon)

Cea mai înfricoșătoare pălărie dintre toate. Din fericire, nu explodează.

Minecraft Pig Plushie (18 USD pe Amazon)

Creepers prea urâți? Încearcă în schimb acest plus drăguț!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here