Minecraft Steve și Alex primesc figuri amiibo pentru Super Smash Bros. Final

Sursa: Mojang Studios

Ce trebuie sa stii

  • Cele două personaje jucabile principale ale lui Minecraft sunt Steve și Alex și sunt deja disponibile ca Super Smash Bros. Luptători supremi.
  • În timpul ultimului Super Smash Bros. Fluxul final, a fost dezvăluit că Steve și Alex primesc ambii variante amiibo.
  • În joc, acest lucru ar trebui să permită jucătorilor să creeze o variantă de luptă a lui Steve sau Alex pentru a se antrena.
  • Amiibo-ul Steve, cel puțin, este programat să fie lansat în primăvara anului 2022, în timp ce amiibo-ul Alex ar putea să nu aibă aceleași fereastră de lansare.

The Super Smash Bros. Lista finală include deja pe Steve și Alex din Minecraft, dar finalul Super Smash Bros de astăzi. Ultimate Stream a dezvăluit că duo-ul în bloc nu este complet terminat cu jocul de lupte epic la Nintendo. Spre sfârșitul fluxului, s-a anunțat că atât Steve, cât și Alex primesc figuri amiibo, ceea ce, fără îndoială, îi va bucura pe colecționarii de amiibo.

Deși nu a fost dezvăluit cum vor funcționa amiibo-ul Steve și Alex, este relativ sigur că presupunem că împerecherea va funcționa la fel ca și alți Super Smash Bros. Ultimul amiibo. Amiibo-ul Steve este programat să fie lansat în primăvara anului 2022, dar nu a fost confirmat în mod explicit dacă amiibo-ul Alex va apărea în același timp sau la o dată ulterioară. Indiferent, Super Smash Bros. Jucătorii supremi și colecționarii de amiibo deopotrivă vor avea motive să aibă grijă de eroii Minecraft.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am discutat recent despre ce alte jocuri ar putea face față Mojang Studios, dar este clar că Nintendo a reușit deja genul de lupte incluzându-i pe Steve și Alex. Acum, amiibo-ul lor foarte de colecție se va alătura probabil celor mai bune jucării și cadouri Minecraft din jur când vor fi lansate anul viitor. Nintendo a dezvăluit, de asemenea, că alte câteva completări recente la Super Smash Bros. Lista finală va primi variante amiibo, dar Steve și Alex au fost perechea principală.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

  • 30 USD pe Amazon (Switch)
  • 30 USD la Microsoft (Xbox Starter Collection)
  • 30 USD la Microsoft (Windows Starter Collection)
  • 30 USD pe Amazon (Colecția PlayStation Starter)

Ultima minute

Super Smash Bros. Final

Rezolvă-ți toate problemele în Smash.

Super Smash Bros. Ultimate este, după cum sugerează și titlul, jocul definitiv din Super Smash Bros. serie. Alăturați-vă distribuției uimitoare din tone de francize diferite de jocuri video și urmăriți cum folosesc mișcările unice de luptă pentru a ieși în top. Steve și Alex de la Minecraft sunt deja disponibile și sunt pe cale să obțină variante amiibo care să vină în joc într-un mod nou-nouț.

  • 60 USD la Nintendo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here