Minecraft Live 2021 este difuzat în octombrie. 16 cu un nou vot al mafiei, dezvăluie Minecraft și multe altele

Sursa: Windows Central | Studiourile Mojang

Ce trebuie sa stii

 • Minecraft Live este evenimentul transmis în direct care, pentru toate scopurile, a înlocuit evenimentul Minecon în persoană.
 • Serialul revine pentru încă un în 2021 și va include o mulțime de articole și dezvăluiri pentru Minecraft.
 • Așteaptă-te la interviuri, la un nou vot la mafiei, la o privire în viitorul Minecraft și Minecraft Dungeons și multe altele.
 • Minecraft Live este difuzat oficial în octombrie. 16, 2021 și va fi disponibil pentru a fi transmis în flux pe aproape fiecare platformă.

Minecraft este un joc înșelător de masiv, ca atare, practic necesită propriul eveniment separat pentru a actualiza comunitatea cu tot ce trebuie să știi despre Minecraft. Pentru a realiza acest lucru, Mojang Studios găzduiește propriul eveniment Minecraft, care prezintă toate cele mai recente știri și au rezultat pentru Minecraft și Minecraft Dungeons. Astăzi, a fost dezvăluit că Minecraft Live se întoarce oficial în 2021, continuând un format de transmisie în direct în loc de eveniment în persoană.

Minecraft Live 2021 este difuzat oficial în octombrie. 16, 2021 și va include interviuri cu membrii echipei Mojang și membrii comunității, dezvăluiri și oferă exclusive pentru viitorul Minecraft, cel mai recent vot al mafiei și multe altele. Nu avem încă detalii exacte (desigur), dar ne așteptăm ca Minecraft Live să fie plin de conținut care să entuziasmeze fanii și, probabil, noi informații despre actualizarea Caves and Cliffs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

afla detaliile Minecraft Live pe site-ul oficial Mojang Studios, dar fiți siguri că vom acoperi fiecare aspect al evenimentului chiar aici. Minecraft Live 2021 va dezvălui viitorul celui mai grozav joc creat vreodată și poate chiar să nu arate inspirația pentru următoarea linie de cele mai bune jucării și cadouri Minecraft.

O capodopera de gaming

Minecraft

Disponibil oriunde te joci.

Minecraft este un succes incontestabil și complet. A vândut copii în sute de milioane, are o mulțime de jucători dedicați și vă permiteți să vă deblocați fiecare dorință creativă. De asemenea, este disponibil pentru orice platformă imaginabilă, inclusiv Xbox, Windows 10, PlayStation, Nintendo Switch, Android și iOS. Joacă-te cu oricine și joacă oriunde.

 • 30 USD la Microsoft (Xbox Starter Collection)
 • 30 USD la Microsoft (Windows Starter Collection)
 • 30 USD pe Amazon (Colecția PlayStation Starter)
 • 30 USD pe Amazon (Switch)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here