Minecraft se alătură Xbox Game Pass în aprilie

Astăzi, Microsoft a anunțat că Minecraft se alătură Xbox Game Pass pe 4 aprilie. Potrivit companiei, Minecraft le permite jucătorilor să „descopere moduri nelimitate de a juca și de a crea orice îți poți imagina.„Poți încerca să supraviețuiești singur în noapte sau să-ți împărtășești aventura cu prietenii. De asemenea, aveți capacitatea de a construi orice vă puteți gândi, de a explora propria voastră lume unică și de a interacționa cu diverse creaturi.

Microsoft a adăugat că de la lansarea sa din 2009, Minecraft a atras peste 91 de milioane de jucători activi de toate vârstele din aproape fiecare țară din lume. Jocul acceptă jocul încrucișat, astfel încât posesorii de Xbox One se pot juca cu prietenii lor pe Nintendo Switch și alte dispozitive. Există, de asemenea, o actualizare majoră în curând, care adaugă raiduri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xbox Game Pass este un serviciu de abonament care costă 10 USD în fiecare lună. Vă oferă acces imediat la peste o sută de jocuri pe Xbox One sau Xbox One X. Rețineți că multe titluri se rotesc înăuntru și în afara, la fel ca Netflix.

Serviciul oferă jucătorilor și o reducere la titlurile disponibile în Xbox Game Pass, dacă decid că vor să-și continue aventurile pentru lunile următoare.

Netflix pentru jocuri

Xbox Game Pass

Jucați peste 100 de jocuri la un preț mic pe lună

Xbox Game Pass are o mulțime de jocuri importante precum Shadow of the Tomb Raider și multe altele. Există o promoție în desfășurare chiar acum, care o reduce la doar 1 USD. Există, de asemenea, abonamente de trei luni disponibile pentru 30 USD pe Amazon.

  • 1 USD la Microsoft Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here