Minecraft: Java Edition lansează Release Candidate 1 pentru „Actualizarea Caves and Cliffs, ar putea fi ultimul instantaneu

Sursa: Mojang Studios

Ce trebuie sa stii

  • Mojang Studios a finalizat „Actualizarea Caves and Cliffs” Partea întâi cu o serie de beta și instantanee pre-lansare.
  • Astăzi, Minecraft: Java Edition lansează „Actualizarea Caves and Cliffs” 1, ce vrea să actualizeze ceea ce este aproape finalizat.
  • Atâta timp cât Mojang Studios nu întâmpină alte majore, Release Candidate 1 va fi lansat public pe 8 iunie.
  • Ne-am putea uita la „Actualizarea Peșterilor și stâncilor” Partea întâi în toată splendoarea ei cu Candidatul pentru lansare 1.

Dacă nu ați fost prins într-o peșteră Minecraft deosebit de adâncă timp de câteva luni, veți ști că suntem chiar după colț de următoarea actualizare majoră pentru Minecraft. Partea întâi a actualizărilor Caves and Cliffs este în prezent finalizată de Mojang Studios și va fi lansată oficial pe 8 iunie pe toate platformele.

Pe măsură ce nu apropiem cu repeziune de ziua lansării, Mojang Studios a lucrat frenetic la lustruirea de ultimă oră și la remedieri cu o serie de instantanee de pre-lansare pentru Minecraft: Java Edition, care au fost practic lansate o peste alta. După versiunea preliminară 5 a Minecraft: Java Edition de ieri, Mojang Studios este în sfârșit suficient de confortabil pentru a începe testarea Minecraft: Java Edition Caves and Cliffs Update Candidate 1.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La suprafață, cel mai recent instantaneu Minecraft: Java Edition nu conține prea multe despre ce să vorbim. Este o mână de remedieri de erori și puțin altceva. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că Mojang Studios se simte confortabil cu acest instantaneu care ar putea fi actualizat Caves and Cliffs, care va fi lansat la începutul săptămânii viitoare. Atâta probleme timp cât Mojang nu se confruntă cu alte majore sau erori persistente, acest instantaneu ar putea merge direct de la „Release Candidate 1” la partea întâi a actualizărilor Caves and Cliffs.

Dacă ești încântat de actualizare Caves and Cliffs pentru Minecraft, sărbătorește sosirea Candidatului de lansare 1 cu ceva din lista noastră cu cele mai bune produse, jucării și cadouri Minecraft, care include câte ceva pentru fiecare fan Minecraft.

Jurnalul complet de modificare pentru Minecraft: Java Edition Caves and Cliffs Update Candidate 1 include:

Previzualizarea actualizării Peșterilor și stâncilor

  • Descărcați noul pachet de date

Corectarea erorilor

  • Capetele personalizate ale jucătorilor clipesc uneori când sunt plasate pe suporturi pentru armuri
  • Probleme de desincronizare se fixează la ieșirea dintr-o barcă printr-o conexiune cu late mare
  • Blocări remediate

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here