Ghid Minecraft: Cum să configurați Xbox Live pentru a juca încrucișat pe Playstation 4

Sursa: Windows Central

După o așteptare chinuitoare, Mojang și Sony și-au deschis porțile și au lansat ediția Bedrock a Minecraft pe platforma Playstation 4. Această actualizare vine completă cu actualizarea Better Together, care activează suportul complet pentru jocul încrucișat pe platformele Windows, Xbox, VR, Switch și mobile. Minecraft: Bedrock Edition primește, de asemenea, actualizări mai rapide și este aproape garantat că va fi deplin acceptat atâta timp cât Minecraft este în preajmă.

Singurul lucru care stă între fanii Minecraft de pe Playstation și ediția prin excelență a Minecraft este conectată la un cont Microsoft pentru a activa jocul încrucișat. Din fericire, este simplu să configurați totul.

Înrudit: Tot ce trebuie să știți despre actualizarea Minecraft Buzzy Bees

Actualizare 14 decembrie 2019: Mojang a apărut pe Twitter și a susținut că a găsit o posibilă remediere pentru problemele de conectare și de conținut pe care jucătorii le-au raportat. Ei sfătuiesc jucătorii să-și repornească jocurile complete și să încerce din nou procesul. Cu toate acestea, am văzut multe rapoarte că problemele nu au fost încă rezolvate, așa că nu actualizăm lista de probleme cunoscute în acest moment. Se pare că problema Minecraft Earth pe care am raportat-o ​​mai devreme este rezolvată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizare 10 decembrie 2019: Mojang a raportat că unii jucători întâmpină probleme la conectarea contului Microsoft la Playstation 4 și lucrează în prezent la rezolvarea problemelor. În plus, Mojang a sugerat că jucătorii Minecraft nu se conectează la contul Microsoft la ediția Earth Playstation 4 a Minecraft în acest moment, poate duce la pierderea progresiei și/sau a elementelor în Minecraft Earth. Vom actualiza acest articol când vom confirma că problemele au fost rezolvate.

Cum să vă conectați Xbox Live la Minecraft

Unul dintre motivele pentru care Minecraft: Bedrock Edition a durat atât de mult să ajungă la Playstation este că necesită un cont Xbox Live activ pentru a activa funcțiile jocului încrucișat. Xbox Live este alimentat de un cont Microsoft și este complet gratuit pentru oricine să se înregistreze pentru unul, așa că, din fericire, nu este o problemă mare de îndeplinire. Pentru a vă conecta contul Xbox Live la versiunea de Minecraft de pe Playstation, urmați acești pași:

 1. Asigurați-vă că de cumpărare Minecraft pe Playstation. Dacă nu sunteți încă un proprietar de mână de Minecraft pe Playstation, puteți cumpăra de pe Amazon sau prin PlayStation Store. Toți posesorii actuali ai ediției PS4 vor primi, de asemenea, sau actualiza complet gratuit pentru a trece la ediția Bedrock.
 2. Asigurați-vă că aveți un cont Microsoft. După cum am menționat anterior, un cont Xbox Live este alimentat de un cont Microsoft. Aceste conturi alimentează toate tipurile de servicii Microsoft, cum ar fi Outlook, Office 365 și multe altele. Dacă nu aveți deja unul, puteți crea unul gratuit.
 3. Asigurați-vă că aveți un dispozitiv suplimentar. Playstation 4 vă va cere să accesați un site web de pe un dispozitiv extern, cum ar fi un telefon sau un computer, pentru a vă conecta la Contul Microsoft.
 4. Deschideți Minecraft pe Playstation 4. Te vei conecta la contul tău Microsoft din Minecraft și nu direct pe Playstation.

  Sursa: Windows Central

 5. Selectați „Conectați-vă gratuit” când vi se solicită. La lansarea inițială în Bedrock Edition a Minecraft, veți vedea un mesaj pop-up care vă informează despre avantajele conectării unui cont Microsoft la Minecraft.

  Sursa: Windows Central

 6. Navigați la site-ul web afișat. Minecraft vă va cere să navigați la //aka.ms/remoteconnect pe telefon sau computer.
 7. Introdu codul din Minecraft. Privind înapoi la Minecraft, veți vedea un cod afișat sub adresa URL. Introduceți acest cod pe dispozitiv pentru a permite accesul la contul dvs. Microsoft.

  Sursa: Windows Central

 8. Terminați procesul. Un nou ecran va confirma profilul tau Xbox Live este acum conectat la Minecraft. Acum puteți beneficia de beneficii Minecraft: Bedrock Edition pe Playstation 4!

Cum să joci cu prietenii pe alte platforme

Sursa: Windows Central

Acum sunteți pregătit pentru Xbox Live pe Playstation, puteți juca cu prietenii și familia de pe orice platformă de jocuri care are Minecraft. Atâta timp cât sunt în ediția Bedrock, ești gata să joci. Există trei moduri diferite de a realiza acest lucru, de la crearea unei noi lumi, alăturarea jocului unui prieten sau participarea într-un tărâm.

Sursa: Windows Central

 • Crearea unei noi lumi. Dacă sunteți gata să creați o lume nouă, este ușor să permiteți jocul. Ori de câte ori vă aflați pe ecranul de creare, navigați la fila Multiplayer de sub fila implicită Joc și asigurați-vă că opțiunea „multiplayer” este activată. Odată ce ai făcut asta și ți-ai creat lumea. Poți invita oameni la jocul tău sau poți cere altora să ți se alăture în timp ce joci.

Sursa: Windows Central

 • Alăturarea lumii unui prieten. Când vă aflați în meniul Play, fila din dreapta filei Lumi este Prieteni fila. Acest filier vă permite să vedeți care dintre prietenii dvs. sunt în prezent online și se pot alătura, inclusiv cei de peși platformă și cei care joacă aceea în altă parte. De aici puteți alege doar un joc la care să vă alăturați.

 • Alăturarea unui tărâm. Ediția Bedrock de pe Playstation 4 va primi, de asemenea, suport complet pentru servere și tărâmuri. Nu sunt acolo la lansare, dar se promite să fie adăugat într-o actualizare viitoare. Când sosesc, dacă unul dintre prietenii dvs. are un tărâm la care pot să vă alăturați sau sunteți interesat să creați un tărâm, puteți face acest lucru și din fila Prieteni.

Probleme cunoscute

Această secțiune se va schimba și evolua în timp pe măsură ce prime informații noi și situația se schimbă. Fiecare lansare majoră poate avea de depășit niște scăderi de viteză, iar mutarea unei baze uriașe de jucători de la o versiune a jocului la următoarea fără probleme nu face excepție. Iată toate problemele actuale de care suntem conștienți:

 • Unii utilizatori nu pot conecta Contul Microsoft la Playstation 4. Aceasta este o problemă la care Mojang este conștient și la care lucrează activ. Pentru mulți, această problemă ar putea fi rezolvată. Dacă ești nerăbdător și nu ești dispus să aștepți până când Mojang remediază problema, unii utilizatori de Reddit au raportat că ștergerea cache-ului din Minecraft pe Playstation 4 le-a permis să încerce din nou procesul de conectare, cu succes mai bun a doua. oară. face acest lucru accesând Setări > Aplicații > Minecraft pe PS4.
 • Unii utilizatori întâmpină probleme la accesarea conținutului de pe Playstation 4. lucru este legat de problema anterioară cu conținutul care dispare din Minecraft Earth în același cont Microsoft a fost conectat la ambele. Mojang a suspendat roamingul de conținut pe Playstation 4 în timp ce investighează problema. Se presupune că acest lucru este rezolvat și cu ultima actualizare, dar jucătorii încă raportează conținutul lor nu se sincronizează. Totuși, se pare că este sigur să vă conectați contul Microsoft la PS4 fără a afecta Minecraft Earth.
 • O eroare neobișnuită duce la timp de încărcare anormal de lungi. Am văzut doar câteva cazuri, dar câțiva jucători raportează că jocul durează îngrozitor de mult să se încarce, până la punctul în care se încadrează este înghețat pe ecranul Mojang. Repornirea Playstation-ului 4 poate rezolva asta temporar problema întâlnirii, dar așteptarea ei este probabil cea mai eficientă cale.
 • În acest moment, puteți căuta doar gamertag-uri Microsoft. Dacă vrei să intri într-un joc cu un prieten de altă platformă, poți să cauți doar jucători cu etichete de joc Xbox chiar acum. Acesta este un alt lucru pe care Mojang caută să-l îmbunătățească, dar de acum anunțați-vă prietenii să vă caute în schimb.

Aceasta nu este neapărat o problemă, dar mai trebuie menționată: tărâmurile și serverele nu sunt prezentate în ediția Bedrock a Minecraft pe Playstation 4. Mojang a confirmat că vor veni și vor ajunge în viitor, dar la momentul scrierii, nu sunt prezenți în joc. Mojang i-au trebuit câteva câteva săptămâni pentru a aduce această funcție pe Nintendo Switch, așa că aș aștepta să o redreseze similară pentru Playstation 4.

O nouă era

Odată cu adăugarea Playstation la edițiile Bedrock din Minecraft, există un nou erou puternic pentru joc încrucișat și suport multiplatform. Aceste caracteristici pun consumatorii pe primul loc și devin rapid mai comune în jocuri precum Call of Duty: Modern Warfare și Fortnite. Chiar și mai important, acum este mai ușor ca niciodată să sari într-un joc cu prietenii și familia și să te bucuri de un meci Minecraft.

Acum pe Playstation

Minecraft: Bedrock Edition

Mai mare decât oricând.

Minecraft a fost pe Playstation de mai multe timpuri, dar niciodată așa. Fanii Minecraft nu mai trebuie să fie invidioși pe prietenii lor de pe alte platforme, deoarece ediția Bedrock a Minecraft este pe Playstation 4.

 • 27 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here