Ghid Minecraft: Cum să adaugi Baby Yoda la jocul tău de pe PC

Sursa: Windows Central

The Mandalorian este una dintre cele mai admirate seriale noi de pe serviciul de streaming nebun de popular al Disney, Disney+. Unul dintre cele mai mari motive pentru care acest spectacol extrem de plăcut a atras multă atenție pe internet se datorează unui personaj minuscul care joacă un rol major: Baby Yoda. Acest mic exemplu de specie încă fără nume este unul dintre cele mai drăguțe lucruri care care iau lumea cu asalt în acest moment, așa că, desigur, oamenii de peste tot se chinuie să afle cum să încorporeze Baby Yoda în fiecare aspect al vieții lor. Minecraft nu face excepție.

Ce trebuie să știți despre pachetele de date din Minecraft

Sursa: Windows Central

Deși s-ar putea să vă așteptați ca Baby Yoda să vină la Minecraft sub forma unui mod, acesta nu este de fapt cazul. Un youtuber inteligent, pe nume Miles Playz, a adăugat adorabilul extrastru spațial la titlul nostru favorit cu nisip folosit pachete de date. Pachetele de date utilizate active și funcțiile existente în Minecraft pentru a face modificări sau completări în jocul dvs. fără a modifica codul jocului de bază, făcându-le neprețuite pentru personalizare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pachetele de date sunt mai limitate decât modurile în ceea ce privește ceea ce puteți realiza cu el, dar sunt mult mai ușor de utilizat și de instalat și nu trebuie să riscați ca jocul să distrugă erori sau erori. La fel ca și modurile, toate, această caracteristică este exclusivă ediției Java și Minecraft. Deci, din păcate, Baby Yoda nu vine la ediția Bedrock din Minecraft (față tristă).

Oricum, cineva mult mai inteligent decât mine a petrecut mult timp recreând Baby Yoda folosit pachetele de date specificate. Potrivit videoclipului său de pe YouTube, el a folosit o combinație de suporturi de armură și IA de bază a unui lup pentru a pune bazele creației sale. După aceea a fost o mulțime de muncă, proiectând părți individuale ale corpului lui Baby Yoda și apoi oferindu-i comportamentul și abilitățile unice pentru a porni. Timp și efort bine cheltuit.

Cum să adaugi Baby Yoda în Minecraft

Sursa: Windows Central

Acum că știi puțin despre pachetele de date și despre ce fac acestea, iată cum să folosești unul pentru a adăuga Baby Yoda într-o lume dintre tale:

 1. Asigurați-vă că de cumpărare Minecraft: Java Edition. Pachetele de date funcționează numai pe ediția Java a Minecraft, așa că va trebui să cumpărați înainte de a continua.
 2. Asigurați-vă că este instalat înainte de a continua.

  Sursa: Windows Central

 3. Navigați în această pagină web. Miles Playz a ascuns pachetul de date pentru Baby Yoda pe Planeta Minecraft, de unde puteți descărca.

  Sursa: Windows Central

 4. Clic butonul de descărcare. Poate că trebuie să vizionați mai întâi sau reclamă, dar merită sacrificiul.

  Sursa: Windows Central

 5. Găsiți pachetul de date. Va fi sub .zip numit "baby-yoda" și ar trebui să fie în folderul Descărcări, dacă nu ați specificat altfel.
 6. Deschide Lansatorul Minecraft pe computerul dvs.
 7. Asigurați-vă că jucați versiunea de Minecraft care puteți să fiți, apoi faceți clic pe verdele mare butonul de redare.

creează o lume în care să se joace Baby Yoda

Acum tu să crezi o lume nouă. folosiți unul vechi, dar trebuie să vă asigurați că trucurile sunt activate. Iată cum să vă asigurați că ați configurat totul corect.

 1. Faceți clic pe pe Mai multe opțiuni pentru lume după ce ai creat o lume.

  Sursa: Windows Central

 2. Asigurați-vă că trucurile sunt activate prin comutare Permite trucuri la pe pozitia.
  • Notă: folosiți una dintre lumina existente, dar trebuie să aveți deja activa trucurile în aceeași lume.
 3. Faceți clic pe pe Creați lumea pentru a genera lumea.
 4. Lasă-l să se încarce complet.
 5. Odată ce sunteți în joc și lumea este generată, mergeți mai departe și Ieșire înapoi la Meniul Lumii.
 6. Fără să dai clic pe play, evidențiază lumea pe care tocmai ai creat-o pentru Baby Yoda.
 7. Găsi butonul Editare aproape de jos și faceți clic pe el.

  Sursa: Windows Central

 8. Trebuie să încărcăm pachetul de date în acest lume. Pe Editează lumea Există o opțiune pentru a vizualiza conținutul fizic al acestei lumi pe computer.

  Sursa: Windows Central

 9. Unul dintre folderele pe care le veți vedea în lumea voastră este folderul pachete de date. Acolo va căuta Minecraft orice pachet de date instalat.
 10. Copiază/mută cel pachet de date baby-yoda în acest folder.

  Sursa: Windows Central

 11. Înapoi în Minecraft, continuă și Salvați schimbările pe care le-ai făcut în acest lume.
 12. Continuați și încărcați lumea pe care ați creat-o pentru a începe să jucați.

Acum să încărcați pachetul de date

Odată ce trebuie să direcționezi Minecraft să verifice pachetele de date adăugate în lume sunt linia de comandă. Iată cum să faci asta.

 1. apasă pe butonul T pentru a deschide meniul de chat. Aici sunt introduse toate liniile de comandă. Aici veți vedea și meniul lui Baby Yoda.

  Sursa: Windows Central

 2. Pachetul de date Baby Yoda are propriul meniu folosit pentru a declanșa și elimina mica creatură verde.
 3. Faceți clic pe pe Apare copilul Yoda. Ori de câte ori este deschis meniul de chat, puteți muta cursorul mouse-ului fără a vă deplasa în joc. Asta înseamnă că poți face clic pe butonul Spawn Baby Yoda pentru a-l aduce pe Baby Yoda în joc!

  Sursa: Windows Central

 4. După câteva momente, Baby Yoda ar trebui să apară în imediata apropiere a ta!

Acum ești liber să faci orice faci cu Baby Yoda. Privește-l cu dragoste, presupun.

Ce poate face Baby Yoda în Minecraft?

Sursa: Windows Central

Baby Yoda nu va revoluționa în totalitate modul în care funcționează Minecraft (cu excepția emoțională), dar este util să aibă în jur și are câteva animații unice pentru a-i oferi un plus de personalitate în timp ce se plimbă prin jur. Are atât comportamente pasive, cât și agresive, în funcție de ceea ce se întâmplă. Iată tot ce poate face Baby Yoda în Minecraft:

 • Umblă mult. Ori de câte ori Baby Yoda nu face nimic, de cele mai multe ori se plimbă prin zona sa. Cu o singură excepție.
 • Încearcă să te urmăresc. Baby Yoda nu este cel mai bun la asta, dar va încerca să rămână aproape. Deoarece IA de bază pentru Baby Yoda este construită dintr-un lup, știi să navigheze și să urmărească jucătorul.
 • Clipi. Nu este deosebit de interesant, dar micuțul poate clipi când are chef.
 • Bea supa. La fel ca într-una dintre cele mai infame scene ale lui Mandalorian, Baby Yoda din Minecraft poate sta în jur și poate sorbi supă. Minunat.
 • Atacă mulțimi ostili. Baby Yoda are trei atacuri separate pe care le poate folosi pentru a respinge mafii ostili. Poate să levițeze sau să gloată și să-l suspende în aer pentru un timp (oferându-ți multe șanse să-l omori), să leviteze o mulțime și apoi să-l deterioreze în timp (de obicei, foarte aproape de al ucide) și , totuși, poate fi ostil. aglomerați-vă în atmosferă cu viteze ridicole. Aceste atacuri sunt alese complet la întâmplare.
 • Fii invulnerabil. Dacă erai îngrijorat să-l vezi pe Bebelus tău Yoda fiind mutilat de vreun monstru crud, nu fi. Baby Yoda nu poate muri, pentru că cum altfel va vinde Baby Yoda mai multă marfă?

Un lucru important de reținut este că nu poate exista decât un singur Baby Yoda la un moment dat. Este puțin dezamăgitor, dar de înțeles. Nu pot avea o turmă de animale de companie adorabile invincibile care se plimbă prin lumea ta.

Cam asta o acoperă. Nu este cel mai variat set de comportament, dar este mai mult decât să spunem, un pui și mult mai util. Mai sunt câteva lucruri de reținut despre Baby Yoda:

 • folosiți meniul de chat pentru a declanșa și anula Baby Yoda. Dacă Baby Yoda rămâne prins undeva sau te-ai săturat de șmecherii sale, putem folosi meniul de chat pentru a-l anula pentru o muncă.
 • Baby Yoda se stinge uneori puțin. Baby Yoda nu este impecabil în Minecraft. Ori de câte ori îl creați pentru prima dată, puteți observa că cuburile individuale care alcătuiesc corpul lui plutesc departe de el. De obicei, aceste erori se rezolvă după câteva secunde.

Fii atras de nebunie

Iată-l. Baby Yoda face acum ravagii în inima ta (și în portofel) și poți domină lumea Minecraft. La fel ca în restul lumii, ai căzut în capcana ei prostește de drăguț și probabil că ești de acord cu asta. Din cauza Baby Yoda a fost adăugat în Minecraft, nu este prea multă bătaie de cap să-l adaugi, așa că câteva minute de lucru te transformă într-un idol super-famos din Star Wars care se întâmplă să fie util să fie. - eu ai. în jurul.

Vei adăuga Baby Yoda la Minecraft? Sau pur și simplu nu înțelegi de toată lumea îl iubește atât de mult? Sună stins în comentariile de mai jos!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here