Ghid Minecraft pentru blocuri de miere: Idei pentru construcții, construcții și multe altele din piatră roșie

Sursa: Windows Central

Ca parte a noii actualizări Buzzy Bees care va veni în Minecraft pe 10 decembrie, Mojang introduce un bloc de construcție complet nou, care poate face o mulțime de lucruri frumoase și ar putea fi o nouă jucărie interesantă pentru mulți oameni. În al doilea rând după noile albine fuzzy bondare, care sunt de asemenea adăugate în joc, blocurile de miere sunt destul de interesante. Iată tot ce trebuie să știți.

Ce pot face blocurile de miere?

Sursa: Windows Central

Blocul de miere este un bloc nou versatil în Minecraft care adaugă mecanici nemaivăzute până acum, precum și o reluare a unei neexistente. Îl faci, îl așezi și tu

Față? Există o mulțime de idei care se învârt pe acolo și am câteva pentru a le prezenta astăzi aici. Dar mai întâi, o defalcare rapidă a blocului de miere și a capacităților sale, aranjat cu modul în care îl obțineți.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 1. Găsiți un stup sau un cuib de albine plin cu miere. Când spun umplut cu miere, mă refer practic la picurarea de miere pe podea.

  Sursa: Windows Central

 2. Apropiați-vă de stupul sau cuibul de albine cu niște sticle goale de sticlă. Ce mod mai bună de a colecta mierea decât cu un recipient folosit în mod obișnuit pentru a depozita lichide și semi-lichide?

  Sursa: Windows Central

 3. Folosiți o sticlă golă pe stup sau cuib de albine. Ar trebui să observe că sticla ta de sticlă golă a devenit acum o sticlă de miere.
 4. Repetați pașii 1 și 2 de încă trei ori. Veți avea nevoie de un total de patru sticle de miere pentru a crea un bloc de miere.

  Sursa: Windows Central

 5. Combinați sticle de miere într-o masă de lucru. Fă-ți magia de crafting și colectează-ți blocul de miere. Veți primi, de asemenea, patru sticle de sticlă goale în schimb, gata să fie umplute cu mai multă miere.

Acum că niște blocuri de miere, este timpul să aflați ce pot face.

 • Blocurile de miere sunt ca celelalte blocuri de constructie. Ele pot fi plasate practic oriunde, la fel ca alte blocuri de construcție și nu sunt afectate de gravitație, spre deosebire de pietriș sau nisip.
 • Blocurile de miere sunt definite prin lipicitatea lor. Blocurile de miere tind să se lipească de orice. Spre deosebire de blocurile de slime, care se lipesc doar de alte blocuri de construcție, blocurile de miere se lipesc de articole, jucători și mafiote în plus față de blocurile de construcție. Blocurile de teracotă și blocurile de slime sunt singurele excepții.
 • Blocurile de miere se pot mișca până la 12 blocuri simultan. Ori de câte ori un bloc de miere este utilizat împreună cu un piston sau un piston lipicios, acesta se poate mișca până la 12 blocuri simultan, atâta timp cât niciun alt bloc nu este adiacent celor 12. Este la fel ca pistoanele lipicioase sau blocurile de slime.
 • Blocurile de miere afectează mișcarea jucătorului și a mafiei. Nu este posibil să sprintați în timp ce sunteți pe blocuri de miere, iar viteza de mers este încetinită în mod similar cu nisipul sufletesc.
 • Mafioții să încerce să evite să meargă pe blocuri de miere. Acesta poate fi un efect secundar al lipiciității lor, dar mafioții, în general, să încerce să evite să meargă blocuri de miere. O vor face dacă nu le este prezentată nicio altă opțiune, dar nu este prima lor alegere.

Notă: În testarea celor mai recente beta a actualizării Buzzy Bees, aceasta încă nu pare să funcționeze așa cum ar trebui. Din câte îmi dau seama, mafioții încă tratează blocurile de miere ca orice alt bloc, chiar dacă acesta ar trebui să fie o caracteristică a blocului de miere. Acest lucru se poate schimba în viitor.

 • Honey blocks handicap grav săritul în timp ce sunt pe ele. Mai precis, jucătorii și mafioții nu vor putea scala un singur bloc standard în timp ce stau deasupra mierii. Jumătățile de plăci sunt încă un joc corect, așa că nu este imposibil să scapi.
 • Blocurile de miere afectează mișcarea în jos. Ori de câte ori un jucător sau o mulțime de cade, contactul cu blocurile de miere va încetini mișcarea acestora în mod similar cu scări sau scufundări în apă.
 • Blocurile de miere reduce daunele cauzate de cădere. Nu numai că căderea direct pe un bloc de miere reduce daunele probleme cu până la 80%, dar jucătorul sau mafia nu vor sări deloc. Acest lucru este în comparație puternică cu blocurile de slime, care reduce daunele de cădere cu 100%, dar cu o cantitate semnificativă de săritură.
 • Blocurile de miere nu transmit semnale de piatră roșie. Unul dintre cele mai mari atracții ale blocului de miere este modul în care este similar cu blocurile de slime, dar mai ales din cauza diferențelor sale cheie. Deoarece blocurile de miere sunt considerate transparente, precum sticla, semnalele de piatra roșie nu trec prin ele. Acesta nu este cazul blocurilor de slime.
 • Blocurile de miere nu se lipesc de blocurile de slime. Aceasta este o schimbare semnificativă pe care Mojang a făcut-o ca răspuns la feedback. Blocurile de miere și blocurile de slime nu se lipesc între ele, ceea ce este un avantaj masiv pentru persoanele care doresc să realizeze sisteme compacte de piatră roșie.
 • Albinele vor ateriza ocazional pe blocuri de miere. Albinelor le place mierea si, prin extensie, le plac si blocurile de miere. Când blocurile de miere sunt în apropiere, albinele pot ateriza pe ele pentru câteva minute și se pot atașa în lateral. Mănâncă ei miere? Nu știu, dar e cam cool în orice caz.

Pe scurt, toate aceste trăsături diferite se adaugă la o propunere unică. Există multe posibilități, dar una dintre cele mai semnificative aplicații pentru blocul de miere va fi, fără îndoială, în lumea magică și complicată a pietrei roșii.

Folosind blocuri de miere în dispozitive și mașini de piatră roșie

Sursa: Windows Central

Redstone punctul culminant a tot ceea ce face ca Minecraft să fie extrem de unic. Acesta este departe de acel castel medieval precis din punct de vedere arhitectural pe care l-ai construit trei luni. Acum, puteți avea o super casă modernă, cu uși și lumini automate funcționale. În plus, există un metrou complet funcțional care conectează mai multe secțiuni ale hăr și trape și camere secrete pentru a porni. Blocurile de promit a fi un plus intrigant pentru oamenii devotați pietrei roșii, mai ales datorită comparațiilor făcute cu blocurile de slime. Recapitulare rapidă:

 • Blocurile de miere pot înlocui efectiv blocurile de slime în aproape orice dispozitiv de piatră roșie. Ambele blocuri se lipesc de orice, cu excepția blocurilor imobile, cum ar fi piatra de bază, blocurile de teracotă și unele altele. Blocurile de miere sunt o alternativă ieftină pentru începutul jocului, dacă un jucător este interesat de proiectarea unor instrumente Redstone complicate sau dorește uși automate.
 • Semnalele de piatră roșie nu trec prin blocuri de miere. În mod controversat, semnalele de piatră roșie trec prin blocuri de slime.
 • Spre deosebire de blocurile de slime, jucătorii, moburile și obiectele se lipesc de blocurile de miere. Aceste abilitate sunt câteva efecte interesante asupra dispozitivelor Redstone, care sunt detaliate mai jos. În plus, este cea mai semnificativă diferență între blocurile de slime și blocurile de miere.

Să ne uităm la câteva idei despre ce poți face cu blocurile de miere.

Benzi transportoare

Sursa: Windows Central

Problema cu construirea de benzi transportoare în trecut a fost soluțiile ciudate pe care jucătorii trebuie să le folosească pentru a o face funcțională. Articolele și moburile nu se lipesc de blocurile de slime. Jucătorii trebuie să folosească alte metode, cum ar fi cazan sau lucruri mai banale, cum ar fi cărucioare și cufere. O bandă de transport adecvată și funcțională este acum posibilă cu blocuri de miere, după cum a descoperit utilizatorul Reddit HasseHynd.

Ideea din spatele benzii transportoare este că există un sistem de alternare a blocurilor de miere și teracotă cu pistă la fiecare joncțiune. Ți-ai configurat firele Redstone pentru a menține pistele să funcționeze într-o buclă, astfel încât să împingă continuu blocurile de teracotă în jurul următoarei secțiuni a benzii transportoare. Deoarece blocurile de teracotă nu se lipesc nici de pistoane, nici de blocuri de miere, puteți să o bandă transportoare complete funcțională, care să adere numai la articole, mafioți și jucători.

Aceasta metoda cea mai eficienta de a muta obiectele dintr-un loc in altul? Nu tocmai, dar acesta este încă un alt mod în care jucătorii pot continua să facă creații minunate. Oricine dorește să recreeze Factorio în Minecraft?

Mașini zburătoare

Sursa: Windows Central

Titlul este exact. În toate edițiile actuale de Minecraft, puteți să construiești sau mașină zburătoare reală. Nu l-aș numi exact un avion, dar este ceva pe care îl poți construi pentru a călători într-o singură direcție practică la nesfârșit. Este relativ limitat prin faptul că poate merge într-o singură direcție orizontal și nu se poate deplasa vertical din punctul în care l-ați construit. Este încă o construcție distractivă, care este mai eficientă pentru a călători pe distanțe lungi.

Premisa este simplă. Folosești blocuri de slime și pistoane pentru a crea un ciclu perpetuu de mișcare. Pistoanele împing blocurile de slime înainte, în timp ce pistoanele opuse trag blocurile de slime spre ele. Configurați corect cu un observator, puteți crea o buclă în care combinația piston/bloc slime se trage înainte pentru eternitate. Deoarece niciuna dintre componente nu este de gravitație, afectată în esență sau mașină zburătoare!

În acest instrument, blocurile de miere nu sunt cel mai bun înlocuitor pentru blocurile de slime, deoarece curenții Redstone nu călătoresc prin ele. Acest lucru face ca „motorul” oricărei mașini zburătoare să fie complicat inutil. Ceea ce este la îndemână blocul de miere este cabina de pilotaj. De obicei, jucătorul rămâne staționar ori de câte ori blocurile schimbă poziția sub ele. Din cauza naturii lipicioase a blocurilor de miere, jucătorul se mișcă cu restul mașinii zburătoare! Acest lucru deschide posibilități jucătorilor de a-și propria mașină zburătoare minunată, mai degrabă decât să folosească o barcă sau un stilou/container cu aspect ciudat.

Zakimals pe Reddit a creat ceva care arată exact cum ar putea arăta în cea mai pură formă a unei mașini zburătoare. Va fi interesant să vedem ce schimbări vor putea face jucătorii propriilor lor mașini zburătoare din această cauză.

Depășirea limitelor

Sursa: Windows Central

Una dintre cele mai semnificative limitări ale pietrei roșii este că blocurile de slime și blocurile de miere sunt ambele capabile să atace doar 12 blocuri adiacente simultan. Acest lucru limitează considerabil dimensiunea și complexitatea potențialelor creații. Cu toate acestea, deoarece blocurile de miere și blocurile de slime sunt diferite în moduri corecte, le puteți folosi împreună pentru a depăși limita de blocuri de stabilitate de joc!

Aceasta înseamnă că puteți alterna între cele două pentru a crea mașini zburătoare mult mai mari sau uși absolut masive alimentate de pistoane. Sunt sigur că cineva va da seama cum să facă o să poată care să se plieze pentru a dezvălui sau structură ascunsă sau să comoară ca și cum ar fi direct dintr-un film Indiana Jones.

Folosirea blocurilor de miere în alte idei de construcție

Sursa: Windows Central

Este clar că blocurile de miere au o mulțime de aplicații în ceea ce privește piatra roșie, dar nu toată lumea este fanatică a pietrei roșii care vrea să recreeze jocuri video întregi în Minecraft. Datorită celorlalte trăsături pe care le au blocurile de miere, acestea pot fi utile pentru multe alte lucruri.

De la piese decorative la utilizări pur funcționale, iată câteva dintre lucrurile pe care le puteți face cu blocurile de miere:

Construirea de case și alte structuri

Sursa: Windows Central

Acesta este un pic mai prostesc, dar vă puteți imagina? O casă întreagă construită în principal dintr-o substanță lipicioasă care împiedică mobilitatea și este o piedică pentru oricine locuiește acolo! Dar arată frumos și cu siguranță va fi diferit de ceea ce construiește vecinul tău. Din cauza naturii blocurilor de miere, ai fi forțat să fii creativ cu scări și modalități de a te deplasa cu o oarecare aparență de viteză.

Cu toate acestea, blocurile de mie pot fi plasate la fel ca orice alt bloc, așa că există libertate creatoare deplină a face lucruri ciudate. Am construit o casă elementară din blocuri de miere și blocuri de fagure pentru că sunt neoriginal. Totuși, având suficient timp, aș putea crea o casă abstractă fără scări sau orice mod evident de a traversa podele. De asemenea, nu va trebui niciodată să vă faceți griji că vă este foame, poate dvs. casă este comestibilă.

Tarcuri pentru animale și apărare perimetrală

Sursa: Windows Central

Îngrădirea animalelor în Minecraft a fost întotdeauna previzibilă. Un pic de podea și un gard de lemn fac șmecheria. Dacă vă simțiți aventuroși, poate vă înlocuiți gardul cu pereți de piatră. Din fericire, blocurile de miere zdruncina formula. Ele restricționează săriturile, astfel încât să poată căptuși orice țarc pentru animale cu blocuri de miere. După aceea, puteți folosi orice pentru a vă construi peretele. În viitor, Mojang spune că intenționează să facă astfel mafioții să evite, în general, să meargă pe blocuri de miere, dacă este posibil.

O evoluție a ideilor anterioare, putem folosi blocuri de miere pentru a crește securitatea locuinței sau a zonei tale. Mai mult decât atât, nu ar trebui să vă împiedicați vederea asupra peisajului înconjurător cu pereți uriași. O căptușeală simplă de blocuri de miere plasate înaintea unui perete înalt de un bloc ar face truc. În cele din urmă, ar trebui să se dovedească a fi o descurajare naturală pentru orice mafiote ostile. Totuși, ar putea necesita o mulțime de blocuri de miere, așa că vei dori să te apuci de creșterea acestor albine.

Parkour/cursuri cu obstacole

Sursa: Windows Central

Capacitatea de a restricționa mișcarea jucătorului la cererea dvs? O nouă mecanică care permite călătoria reală pe perete? O modalitate de a prinde obiect și jucători în aer? Da, blocurile de miere pot face toate acestea și multe altele. Dacă vrei să construiești ceva distractiv pentru tine și prieteni tăi, blocurile de miere sunt o opțiune fantastică pentru a construi curse cu obstacole extreme. Acesta este deja un stil de joc popular pentru Minecraft online, iar blocurile de miere ar trebui să permită acelor creatori de hărți să-și ducă nivelurile la nivelul următor. Oricine este pregătit pentru un parkour?

Mulți oameni au pus deja mâna și pe blocuri de miere, inclusiv utilizatorul Reddit, tubbylumcin, care a construit acest curs de parkour destul de minunat folosit o combinație de blocuri de miere și blocuri de slime pentru un curs cu obstacole foarte verticale și abstracte, care arată cât de mult potențial sunt aceste miere. blocurile au.

Lifturi

Sursa: Windows Central

Ascensoarele există în Minecraft sub o varietate de forme de ceva vreme. De la utilizarea nisipului sufletesc și a cuburilor de magmă pentru a modifica curgerea apei până la doar săritul de la minecart la minecart, mulți oameni au găsit noi modalități de a se ridica rapid în Minecraft. Ei bine, cu blocurile de miere, acea listă a crescut acum cu unul.

Deoarece blocurile de miere sunt mai mici ca dimensiuni decât alte blocuri (te scufundi puțin în ele), poți fi totuși afectat de lucruri din jurul blocului de miere. Acest lucru înseamnă construirea unui stâlp gol din blocuri de miere, cu nisip sufletesc alcătuind fundul și cu apă care umple centrul creează un lift super convenabil, care este ușor de coborât oricând trebuie. Te ții de blocul de miere pe măsură ce te ridici și nu te lași cuprins de curent.

Construiți-vă

Sursa: Windows Central

Blocurile de miere sunt una dintre cele mai interesante completări la Minecraft din memoria recentă, în special cei cu răbdarea și abilitățile de a construi creații uluitoare folosite piatră roșie sau pentru serverele specializate în curse cu obstacole pentru a testa limitate fizice ale oricărui jucător Minecraft. Chiar și cei care proiectează și construiesc structura magnifice și ciudate pot beneficia de blocul de miere.

Aceste idei nu sunt suficiente pentru a-ți sătura pofta de bloc de miere? De asemenea, Mojang s-a alăturat distracției și și-a creat propria listă de idei frumoase pentru a arăta puterea blocului de miere. Există câteva completări excelente la această listă care nu mi-au făcut propriile mele, precum și unele asemănări.

Ce părere ai despre blocul de miere? Aveți câteva idei pentru el, care ar trebui să fie pe lista noastră? Suna stins in comentarii!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here