Ghidul Minecraft pentru albine: blocuri de miere, stupi, date lansării și multe altele

Sursa: Windows Central

Chiar și la zece ani după lansarea sa inițială beta, Minecraft continuă să evolueze într-un ritm din ce în ce mai rapid încercarea sa de a dezvolta o lume naturală plină de viață. Cea mai recentă adăugare la Minecraft a fost sosirea, ați ghicit, albinelor! În acest ghid, vom trece peste fiecare detaliu absurd despre noua actualizare Buzzy Bees care va veni pe toate platformele pe 10 și 11 decembrie.

Înapoi la elementele de bază

Minecraft

Legenda incarnata

Minecraft este unul dintre cele mai infame jocuri lansate vreodată. Dacă v-ați întrebat despre ce este toată agitația (spoiler: jocul merită lauda), atunci Minecraft este disponibil pe aproape orice platformă imaginabilă.

 • 20 USD la Microsoft
 • Ce sunt albinele?
 • Cum se comportă albinele?
 • Cum faci stupi de albine?
 • Cum cresc albinele?
 • Cum folosiți albinele și polenizarea pentru agricultură?
 • Care sunt toate articolele legate de albine?
 • Când se lansează actualizarea Buzzy Bees?

Ce sunt albinele?

Albinele sunt o mulțime neutră - vor ataca doar atunci când au fost atacate - care se înmulțesc în mod natural în cuiburile de albine atașate de stejari sau mesteacăni. Sunt fani ai florilor, așa că au șanse mai mari de a depune icre în locuri care au multe flori și copacii specifice de care se bucură. Acestea includ câmpiile, câmpiile de floarea soarelui și, în special, biomul neobișnuit al pădurii cu flori.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Au o șansă relativ scăzută de a depune icre pe un copac și o fac numai atunci când lumea este creată inițială, așa că nu va exista un cuib pe fiecare copac. În plus, copacii se reproduc rar în doi dintre cei trei biomi în care pot apărea albinele, făcându-le și mai rare.

Cum se comportă albinele?

Sursa: Windows Central

Manifestându-și propriile comportamente și abilități unice, albinele introduc sau nouă suită de mecanici în ecosistemele deja abundente ale Minecraft. Aceasta înseamnă că există câteva lucruri la care trebuie să fii atent ori de câte ori interacționezi cu albinele și lucruri pe care ar trebui să nu ar trebui să le faci.

Albinele prezente în Minecraft vor avea trei „forme” distincte, ca să spună așa, care modifică drastic modul în care se comportă în jurul jucătorului. Acesta este momentul în care albinele sunt fie neutre, purtătoare de polen, fie provocate.

Albine neutru

Sursa: Windows Central

Starea implicită a unei albine este neutralitatea. Cea mai mare parte a timpului lor va fi petrecut în căutarea florilor în apropierea stupului pentru a colecta polen, iar restul va fi petrecut relaxându-se în cuiburile lor împreună cu familia.

 • Albinele neutre nu vor ataca jucătorii. Cu excepția cazului în care o albină este provocată în alt mod de a fi atacată sau de a-i fi sabotat stupul sau cuibul, ea nu va ataca niciun jucător.
 • Albinelor le plac cuiburile. Vor sta în cuibul lor cel puțin 2 minute întregi ori de câte ori se întorc la el, înainte de a se întoarce.
 • Albinele ies pe rând. Ei vor părăsi pe rând din cuiburile lor, așa că este neobișnuit să vedeți întreaga familie deodată.

Albine polenizate

Sursa: Windows Central

Beneficiul principal de câștigat din a avea albine în preajmă este capacitatea lor de a poleniza. De asemenea, se întâmplă să fie lucrul lor preferat din lume, așa că nu trebuie să forțați prea mult pentru a-i pune în dispoziție.

 • Albinele caută flori. Deși este posibil, albinele să aleagă florile. Odată ce au găsit o alegere potrivită, albina va încerca floarea de mai multe ori înainte de a-și ridica polenul.
 • O albină polenizată arată diferit. Aspectul unei albine purtătoare de polen se schimbă, iar fundurile lor neclare devin acoperite de polen. Veți observa, de asemenea, un efect de particule pe măsură ce polenul scade de pe albine în timp ce acestea zboară în jur.
 • Albinele pot poleniza plantele și culturile. Dacă oricare dintre acele particule de polen menționate mai sus care cad de pe o albină intra în contact cu o plantă sau cultură care nu este complet crescută, acea fauna va avansa cu o etapă de creștere. La fel ca folosirea făinii de oase.
 • Albinele iau polenul înapoi în cuiburi. Odată ce o albină și-a dobândit recompensă, se va întoarce la cuibul său. Dacă o albină se întoarce la cuiul său purtând o încărcătură de polen, cuibul se umple cu puțină miere.

Albine agresive

Sursa: Windows Central

Nu în ultimul rând, albinele furioase. Acești băieți au ochii roșii aprinși și nu sunt foarte mulțumiți de nimeni din zonă. Veți dori să evitați să enervezi albinele, deoarece sunt un pericol pentru tine și de asemenea, pentru că înșiși.

 • Albinele pot fi provocate. În timp ce albinele sunt în mod normal destul de prietenoase, ele nu vor ezita să-și apere pe ale lor. Ori de câte o albină devine agresivă, ochii îi vor deveni roșii și toate albinele din zona imediată să caute să roiască jucătorul.
 • Trei lucruri vor provoca o albină. Dacă un jucător atacă sau rănește o albină; dacă cuibul sau stupul este distrus de un jucător; sau dacă un jucător culege miere dintr-un cuib sau stup. Oricare dintre aceste lucruri va face ca toate albinele din zona sa devii agresive.
 • Folosește focurile de tabară pentru a calma albinele. Dacă un jucător dorește să recolteze miere dintr-un cuib sau stup fără a fi atacat, plasarea unui foc de tabară sub aceasta va calma albinele. Fumul îi calmează ca să nu atace.
 • Albinele folosesc înțepăturile pentru a ataca. Probabil, fără a surprinde, albinele atacă jucătorii și alte amenințări înțepându-i. Aceste stingere provoacă doar 1-2 inimi de daune, în funcție de dificultatea jocului, dar provoacă și daune cu altă care provoacă 3-4 inimi de daune în timp.
 • O singură albină-o mică amenințare. Albinele individuale pot face doar atât de multe cu înțepăturile lor, așa că nu au de ce să vă faceți griji. Cu toate acestea, trei sau patru albine care atacă la unison pot copleși rapid un jucător nepregătit.
 • Albinele mor după ce înțepă. La fel ca în lumea reală, o albină va pierde înțepătul și ulterior, va muri după ce a atacat. O albină moare la aproximativ un minut după înțepătură. Deși acest lucru înseamnă că o albină are potențial limitată de a dăuna unui jucător, înseamnă că o singură provocare poate duce la moartea accidentală a fiecărei albine din zonă.

Cum faci stupi de albine?

Sursa: Windows Central

Din cauza deficitului de albine care apar în mod natural în Minecraft, veți putea să vă creați propriile cuiburi adăugând un bloc nou artizanat: stupii de albine. Recumpărați că fabricarea stupilor necesită o sursă originală de albine, dar odată ce va avea un grup mic, vă puteți reproduce propriile albine într-o societate plină de viață. Și mai bine, să-ți construiești propriul stup este incredibil de ușor, atâta timp cât poți găsi un cuib de albine undeva în jocul tău Minecraft.

Pentru a crea un stup, urmați acești pași:

Sursa: Windows Central

 1. Așteptați ca un cuib de albine sau un stup să devină plin de miere. După ce o albină depune polen într-un cuib de albine sau un stup de cinci ori, aspectul său se va schimba și va începe să picure cu miere.

  Sursa: Windows Central

 2. Folosiți o pereche de foarfece pe cuibul de albine sau pe stup. Ar trebui să cadă trei faguri, care veți avea nevoie de siguranță.

  Notă: Pentru această parte, este important să fie un foc de tabară plasat sub sau lângă cuibul de albine pentru a preveni atacul albinelor.

  Sursa: Windows Central

 3. Combinați această fagure cu șase scânduri de lemn de orice fel. Du-ți noul fagure cu niște lemn la o masă de lucru și creează un sandviș cu scândurile în sus și în jos și fagure în centru.

Stupii sunt amplasați aproape oriunde în lume și pot stocă până la trei albine. Nu există o limită reală pentru numărul de stupi pe care îi poți crea. De asemenea, stupii pot fi sparți și mișcați ori de câte ori pot, spre deosebire de cuiburile de albine care necesită un instrument fermecat cu Silk Touch.

Nu uitați că albinele vor deveni în continuare agresive și vă vor ataca dacă le distrugeți cuibul, cu excepția cazului în care un foc de tabară este plasat sub stup. Folosirea unui instrument fermecat cu Silk Touch pe un stup sau un cuib îl va sparge cu toate albinele păstrate în interior, astfel încât să poată muta pe o dată.

Cum cresc albinele?

Sursa: Windows Central

De unde vin albinele? Ei bine, ca de obicei, Mojang a fost minuțios și, de asemenea, introduc o varietate de modalități fie de a-ți crește propriile albine, fie de a le conduce pe altele noi la casa pe care o alegeți.

Pentru a crește o albină, pur și simplu faceți următoarele:

 1. Găsiți două albine. Un secret puțin cunoscut: arta de a crea nevoie de două. Găsiți două albine care sunt aproape una de alta.
 2. Hrăniți fiecare albină cu o floare. Vacile au nevoie de grău, porcii au nevoie de morcovi, albinele au nevoie de flori.

  Sursa: Windows Central

 3. Albinele ar trebui să intre în modul dragoste. Dacă albinele sunt gata de reproducere, ar trebui să înceapă să emită sau grămadă de inimi.

  Sursa: Windows Central

 4. Fiți martor la frumusețea creației. După câteva secunde, un pui de albină ar trebui să apară în apropierea celor două albine adulte.

Albinele nu se pot reproduce în succesiune rapidă. De fiecare dată când o albină se reproduce, este nevoie de aproximativ cinci minute înainte de a fi gata să se reproducă din nou. În plus, unui pui de albină îi ia aproximativ două zile întregi în joc pentru a deveni adult. Jucătorul poate grăbi acest proces hrănind puiul de flori de albină. Folosind acest proces, jucătorul trebuie doar să-și procure două albine originale pentru a avea o aprovizionare aproape infinită.

Albinele vor urma jucătorul dacă jucătorul ține o floare în mână, astfel jucătorul să poată păstori mai multe albine departe de cuibul lor și să le forțeze să-și accepte stupul ca noua lor casă. Alternativ, folosirea plumbului este o altă modalitate de a colecta câteva albine.

Metoda finală profită de limitarea inerentă a unui cuib de albine sau a unui stup. Maximum trei albine pot trăi într-un singur cuib/stup, dacă populația de albine de acolo s-ar extinde peste trei, albinele suplimentare ar trebui să găsească o nouă casă. Albinele au o rază surprinzător de mare în care vor căuta o nouă casă, ceea ce înseamnă că jucătorul poate introduce albine tăi artificiali prin creșterea populației dincolo de ceea ce poate susține original.

Pe de altă parte, aceasta înseamnă și că, dacă cuibul original este distrus, fiecare albină din interior va începe imediat să caute o nouă casă. Pentru ca aceasta să funcționeze, este două ori important să fie îndemâna un foc de tabară pentru a supune albinele înainte de a le distruge.

Cum folosiți albinele și polenizarea pentru agricultură?

Sursa: Windows Central

Unul dintre cele mai utile lucruri pe care le vor face albinele pentru jucătorul din Minecraft este accelerarea creșterii alimentelor și a altor plante. Aceia dintre voi căra le place să cultive în Minecraft vor fi mult mai eficiente doar câteva cuiburi/stupi de albine în jurul locului. Există câteva moduri prin care vă puteți asigura că albinele fac treaba:

 1. Au mai multe colonii de albine. Dacă aveți o mulțime de culturi care ar putea beneficia de prezență, cu câte mai multe albine, cu atât mai bine. Cu trei albine la un cuib/stup, puteți garanta destul de rapid un flux constant de polen.
 2. Plantați multe flori în apropiere. Albinele aruncă polen și fertilizează culturile în timp ce călătoresc între flori și acasă la stup. A avea o tonă de flori în jurul culturilor tale va încuraja albinele să rămână aproape.
 3. Ține-ți culturile între albine și flori. Forțați-vă albinele să zboare direct peste culturile dvs. în timpul călătoriilor către și de la florile lor. În călătoria lor de întoarcere, este aproape garantat că vor poleniza unele culturi.
 4. Construiește o cupolă de sticlă peste culturile și albinele tale. De asemenea, puteți construi o pseudo-seră prin ridicarea unui dom de sticlă peste toată operațiune. Dacă albinele tale nu pot șerpui, nu pot irosi polenul prețios în altă parte.

Urmând acest sfat înseamnă să poată avea sau aprovizionare infinită din orice cultură pe care să crești în orice moment. Nu ar fi greu să umpli lăzile cu mâncare când ai o recoltă aproape gata de adunat la câteva secunde.

Care sunt toate articolele legate de albine?

Sursa: Windows Central

Alături de albine și de toate mecanismele aprofundate care le însoțesc sunt și un sortiment de articole și blocuri gustoase. Toate aceste articole sunt recoltate din cuiburi de albine și stupi, fie fabricate din ingrediente colectate de la acestea.

 • Miere. Nectarul dulce și lipicios pentru care sunt renumite albinele este în Minecraft și este destul de îngrijit. Mierea poate fi colectată dintr-un cuib de albine sau un stup plin cu miere. Tot ce trebuie să facă jucătorul să se apropie de cuib/stup cu o sticlă de sticlă golă și să apese/da clic pe butonul de utilizare. Mierea este un aliment care restabilește 3 bătoane de foame și, de asemenea, vindecă altă dată dacă jucătorul este afectat. De asemenea, este folosit pentru a crea blocuri de miere și poate fi transformat în zahăr pentru alte rețete.
 • Fagurii. În timp ce mierea este colectată dintr-un cuib sau un stup plin printr-o sticlă de sticlă goală, fagurii sunt colectați folosind o pereche de foarfece pe un cuib sau un stup plin. Oricând o faci, vei primi trei faguri, care este cantitatea perfectă pentru a construi un stup de albine artificiale. Honeycomb poate fi folosit și pentru a crea un nou bloc decorativ adăugat la Minecraft.

Sursa: Windows Central

 • Bloc de fagure. Un bloc pur decorativ realizat prin combinarea a patru bucăți de fagure. La fel ca teracota, blocurile de fagure sunt acolo doar pentru a condimenta aspectul locuinței tale umile, dar sunt sigur că cineva acolo va face ceva incredibil cu aceste lucruri.

Probabil că cea mai mare adăugare la Minecraft cu actualizarea Buzzy Bees - în afară de albine, evident - este noul bloc de miere. Mierea și fagurii apar ca mijloace pentru un scop, mai degrabă decât o completare completă unică și nouă la Minecraft. Blocurile de miere, pe de altă parte, sunt blocuri versatile care aduc cu ele o serie cu totul nouă de mecanici care ar trebui să creeze o nouă viață de creativitate. Iată o scurtă descriere:

Sursa: Windows Central

 • Blocurile de miere sunt fabricate din miere. Pentru a fi precis, patru sticle de miere combinate prin intermediul unei mese de crafting vor duce la un bloc de miere.
 • Blocurile de miere sunt lipicioase. Deoarece sunt făcute din miere, blocurile de miere sunt lipicioase. Ceea ce înseamnă asta că mafioții și jucătorii nu pot sări sau alergă în timp ce stau pe blocuri de miere; articolele și alte blocuri se vor lipi de un bloc de miere, chiar și în timpul mișcării; blocurile de miere vă încetinesc foarte mult căderea, ceea ce duce la câteva posibilități interesante de parkour.
 • Blocurile de miere pot fi folosite cu piatra roșie. Unul dintre cele mai interesante despre blocurile de miere este că se comportă foarte asemănător cu blocurile de slime, cu excepția a două lucruri: blocurile de slime aruncă obiecte, mafii și jucători mai degrabă decât să se lipească de ele, iar blocurile de miere nu. permis trecerea unui semnal de piatră roșie. lor. Acest lucru poate să nu însemne mult pentru jucătorii mai ocazionali de Minecraft, dar pentru vrăjitorii din piatră roșie, roțile la început deja să se întoarcă în capul lor.

Când se lansează actualizarea Buzzy Bees?

După o lungă așteptare de tachinări constante și fragmente de filmări ale jocului, actualizarea Buzzy Bees se lansează oficial pe 10 și 11 decembrie 2019, în funcție de fusul orar. Tocmai la timp pentru sezonul sărbătorilor!

Ești încântat de actualizare viitoare? Care este partea ta preferată? Împărtășește noutățile în comentarii!

Produse Minecraft minunate

Ne place Minecraft la fel de mult ca tine. Acestea sunt câteva dintre accesorii noastre preferate pentru Minecraft.

Colecția de cărți de ghiduri Minecraft (25 USD pe Amazon)

Doriți să aflați mai multe despre complexe Minecraft? Acestea cărți minunate un cadou grozav sau o experiență de învățare pentru o persoană dragă mai tânără!

Tricou Minecraft Creeper (de la 7 USD pe Amazon)

Pentru târâtoarea din viața ta!

Creeper Hat (14 USD pe Amazon)

Cea mai înfricoșătoare pălărie dintre toate. Din fericire, nu explodează.

Minecraft Pig Plushie (18 USD pe Amazon)

Creepers prea urâți? Încearcă în schimb acest plus drăguț!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here