Accesul timpuriu la Minecraft Earth ajunge în Noua Zeelandă și Islanda, urmând în curând și în alte țări

Ce trebuie sa stii

 • Minecraft Earth este în prezent în testare beta deschisă.
 • Acest acces timpuriu este implementat în diferite țări în momente diferite.
 • Jucătorii din Noua Zeelandă și Islanda pot juca acum Minecraft Earth în acces anticipat.
 • Alte țări vor fi anunțate în viitor.

La începutul acestui an, am raportat că versiunea beta deschisă a Minecraft Earth va începe să fie lansată în octombrie, diferite țări având acces pe măsură ce versiunea beta deschisă a fost extinsă. Astăzi, un anunț al echipei Minecraft Earth pe Twitter a confirmat că versiunea va fi deschisă este acum disponibilă în două țări noi, Noua Zeelandă și Islanda. Aceasta începe perioada de acces la beta deschisă care a fost discutată la Minecon 2019.

Minecraft Earth este aici! Începând de astăzi, vom începe să lansăm accesul timpurii de la o țară la alta, cu: ?? Noua Zeelandă ?? Islanda Nu este cetățean în niciunui țări? Rămâneți pe fază, când anunțăm următoarele țări în curând!
↣ //t.co/8qME5ZSuAE ↢ pic.stare de nervozitate.com/t01ro9wwlm

— Minecraft Earth (@minecraftearth) 17 octombrie 2019

Alte țări vor veni în curând, așa că nu puteți juca încă Minecraft Earth, nu intrați în panică. Mojang intenția în acest moment este ca Minecraft Earth să fie disponibil peste tot (cu excepția Chinei) până la sfârșitul anului 2019. Obținerea jocului disponibil în China se va întâmpla probabil, dar va dura mai mult timp. Beta închisă pentru acest joc ambițios a început a implicat Regatul Unit, SUA.S., Suedia, Japonia și Mexic. Vă puteți cumpăra pentru acces anticipat Minecraft Earth chiar aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Beta închisă a fost destul de limitată, jucătorii putând atinge doar blocuri de pe harta lumii. Odată cu lansarea beta deschisă, vor fi disponibile din cele mai multe funcții clasice de care se bucură fanii în Minecraft, cum ar fi folosite diferite instrumente, cum ar fi pick-uri și topoare. Acest lucru va aduce și adăugarea aventurilor. Aventurile sunt evenimente mari în Minecraft Earth, care îi vor determina pe jucători să lupte cu scheletele, să caute diamante și multe altele. aici citi mai multe despre aventuri.

Înrudit: Minecraft Earth beta blochează crafting, până la 8 ore pentru a crea Diamond Pickaxe

Minunat AR

Minecraft Earth

Minecraft Earth duce experiența clasică Minecraft la toate noi culmi, cu o aventură sporită ca oricare alta. Toate informațiile despre care aveți nevoie despre Minecraft Earth pot fi găsite chiar aici, în Windows Central!

 • Cele mai bune telefoane pentru Minecraft Earth
 • Ce este Minecraft Earth?
 • Cum funcționează jocul Minecraft Earth?
 • Unde se va lansa Minecraft Earth?
 • Toate cele mai recente știri Minecraft Earth
 • Minecraft pentru Xbox One (20 USD)
 • Minecraft pentru Nintendo Switch (23 USD)
 • Minecraft pentru Windows 10 (20 USD)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here